Jump to content

WD Esentials Desktop και FAT32

wesker

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά! Έχω τον παραπάνω σκληρό (1ΤΒ) και θέλω να τον φορμάρω σε FAT32 για να πάρω BACK UP από το PS3. To πρόβλημα είναι οτι τα Windows 7 δεν μου βγάζουν επιλογή για FAT32, και το προγραμμα της WD δεν δουλεύει σε Windows 7. Υπάρχει κανένας τρόπος να τον φορμάρω σε FAT32;

ήθελα να κάνω ακριβώς το ίδιο πράγμα... και το κατάφερα με το EASEUS Partition Master 6.1.1 professional.

δοκίμασε από εδώ να κατεβάσεις την home έκδοση :

Easeus Partition Master Home Edition - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com

ήθελα να κάνω ακριβώς το ίδιο πράγμα... και το κατάφερα με το EASEUS Partition Master 6.1.1 professional.

δοκίμασε από εδώ να κατεβάσεις την home έκδοση :

Easeus Partition Master Home Edition - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com

Γιατί όμως με αφήνει να είναι μόνο 162GB το κάθε παρτισιον;

Για δοκιμασε αυτο:

Start search γραφεις cmd

Δεξι κλικ Run as Admin στο cmd.exe

Γραφεις convert d: /fs:fat32 /nosecurity oπου d το γραμμα του σκληρου..

απο εδω στο forum το ειχα δει καπου..δν το βρισκω οποτε ας πει και καποιος αλλος.

δοκιμασε και αυτο

Απλο bootable cdaki με μια απλη διανομη linux με τρελα εργαλεια για διαχειρηση δισκων και πανω απολλα πολυ ευκολο και γρηγορο στη χρηση.

Εμενα μου εχει λυσει τα χερια...:dance3:

Εdit:Κανει και για τη δουλεια που θελεις μεσα σολα τα αλλα....

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.