ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2010 γίνεται ?ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 Μπορώ να σου απαντήσω απλά με ένα όχι, αλλά για ανέλυσέ το λίγο παραπάνω.Γενικά το να μεγενθύνεις μία φωτό χωρίς να χάσεις δεν γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 26, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 Resize προς τα πάνω; Για το διαγωνισμό; Δε γίνεται :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 26, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 sorry δικό μου λάθος να μικρύνω θέλω όχι να μεγαλώσω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Δεκέμβριος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 view nx, photoshop - 1002 προγράμματα υπάρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 28, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 photoshop Και κάποιο έτοιμο action θα σου πρότεινα και το viewnX ακόμα δεν μου γέμισε το μάτι απο ποιότητα θα έλεγα....αναρωτιέσαι προφανώς ποιο πρόγραμμα διατηρεί τη μέγιστη πληροφορία κατα τη σμίκρυνση στην μεγέθυνση όλα κάνουν interpolation. κάπου είχα διαβάσει για σταδιακή μετάβαση με 10% βήμα ανα πέρασμα σε κάτι δικά μου τεστάκια που το είχα εφαρμόσει δεν θα έλεγα οτι απέδωσε....δεν ξέρω αν αξίζει και να το πολυψάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 28, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 ok ευχαριστώ .....θα κάνω μερικές δοκιμές να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.