archongr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2010 καλημερα σε ολους και χρονια πολλα! θαηθελα να κανω μια ερωτηση,εχω 4γιγα (2χ2) ddr3 μνημες dual channelκαι εχω να στημμενο pc το οποιο εχει χ58 μητρικη ι7 με triple channel αλλα δεν εχω παρει ακομα μνημες,ηθελα να ρωτησω λοιπον,αν βαλω τις dual channel pano sto motherboard θα δουλεψει η οχι??:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 θα δουλεψουν, αλλα μαλλον σε single channel!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Δεκέμβριος 26, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 θα δουλεψουν κανονικα σε dual channel Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 26, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 Αν η μητρική σου είναι η gigabyte ga-ex58a-ud7 που αναφέρεις στην υπογραφή σου, τότε υποστηρίζει και dual channel. Δες στο manual τη διάταξη των μνημών για να παίξει σωστά το dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
archongr Δεκέμβριος 26, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 Αν η μητρική σου είναι η gigabyte ga-ex58a-ud7 που αναφέρεις στην υπογραφή σου, τότε υποστηρίζει και dual channel. Δες στο manual τη διάταξη των μνημών για να παίξει σωστά το dcειναι η asus p6t θα κοιταξω να δω για τισ διαταξεις ,ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnamd Δεκέμβριος 26, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 αν εχεις u7 τοτε βαζεις τισ μνημες σε δευτερο και τεταρτο dim και εισαι μια χαρα.(dual) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 26, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 Για Dual channel στην P6T βάζεις τα DIMM στις θεσεις Α1, Β1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.