Jump to content

Coolermaster haf 932 ερώτησης για mod

rafail1994

Recommended Posts

Αν μπορούσες να παίξεις με λευκό και κόκκινο για ολόκληρο το κουτί όμως θα γινόταν υπέροχο!!!

Αν όμως δεν αλλάξεις το μαύρο εξωτερικό καλύτερα μείνε στο μαύρο για μέσα.

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Δεν θα φαίνετε ωραίο λες μέσα άσπρο έξω μαύρο. Αν τελικά το βάψω άσπρο από μέσα δεν θα το κάνω ανοιχτό άσπρο αλλά λίγο ποιο σκούρο

Παίξε με 2 βασικά χρώματα. Στην δική σου περίπτωση με μαύρο και κόκκινο.

Σε κάθε σύνθεση μπορείς να βάλεις το πολύ 3 χρώματα για να δείχνει όμορφο.

2 βασικά και ένα 3ο για τις λεπτομέρειες.

Δηλαδή μείνε με μαύρο κόκκινο και παίξε με λευκό στις λεπτομέρειες.

χμμμμ. Καλό ακούγετε η λεπτομερές θα είναι τα Cable Sleeving με άσπρο το μέσα μαύρο και έξω μαύρο με μια λεπτομέρεια το haf που λέει στο πλάι να το βάψω άσπρο.

Λευκό sleeving είναι όλλα τα λευτά.

Το "HAF" να το αφήσεις έτσι. Αυτό που θα έλεγε πολύ είναι να είναι λευκό το πλέγμα δεξιά και αριστερά από το μπροστινό φουρφούρι.

Όχι το πλαστικό, μόνο το πλέγμα.

Αναμονή λοιπόν :nothing:

Ναι θα βάψω πρώτα το κουτί από τον server μου αν βγει καλό θα βάψω και το haf αν δεν βγει καλό θα ψάξω να βρω κάνα μαγαζί για ηλεκτροστατική

Παιδιά καλημέρα επειδή τελικά το κουτί θα το λύσω για να το βάψω για να γίνει καλύτερη δουλεία τη μέγεθος πριτσινια πρέπει να πάρω ;

Δεν ξέρω τι ακριβώς χρειάζεσαι αλλά μπορείς να μετρήσεις τα δικά σου.

Ακόμη καλύτερα μέτρα την διάμετρο της τρύπας μόλις τα βγάλεις.

Νομίζω όμως ότι κάποιος από εδώ θα το έχει κάνει και καλύτερα να μας πει γιατί και εγώ ετοιμάζω παρόμοιο project με το HAF 932 amd edition ενός φίλου.

Από όσο έχω δει και σε βίντεο τα πριτσινια για να τα βγάλεις πρέπει να τα ''σπάσεις'' όποτε δεν θα μπορέσω να τα μετρήσω ποσό μέγεθος έχουν .Αν ξέρει κάποιο σίγουρα τη μέγεθος χρειάζομαι ας μου πει.

• 2 weeks later...

Παιδιά από ότι φαίνεται κατά το Σάββατο το κουτί πάει για βάψιμο με το κάλο :T:.

Το πρόβλημα μου εξακολουθεί να είναι τα πριτσινια δηλαδή μην τα σπάσω το βάψω και μετά δεν μπορώ να το συνθέσω

Παιδιά από ότι φαίνεται κατά το Σάββατο το κουτί πάει για βάψιμο με το κάλο :T:.

Το πρόβλημα μου εξακολουθεί να είναι τα πριτσινια δηλαδή μην τα σπάσω το βάψω και μετά δεν μπορώ να το συνθέσω

Βγαλτα για καλυτερο αποτελεσμα μετα πανε σε ενα μαγαζι με σιδερικα και ζητα τα μικρα πριτσινια με μικρο κεφαλι και αν δν καταλαβει στη τελικη παρε ενα κοματι μαζι σου και πες του θελω πριτσινια για αυτη τι τρυπα

Ξερει κανενας σας τι τυπο χρωμα/σπρευ ειναι το καταλληλο για ματ αποτελεσμα μαυρου εντος του κουτιου?

Για βαψιμο ειμαι και εγω αλλα η ηλεκτροστατικη ειναι ακριβης λυση μιας και τα χρηματα μπορουνε να πανε σε αλλα καλουδια..

• 1 month later...

Μετά από αρκετό καιρό λόγο κάποιον προβλημάτων και λιγοστού χρόνου που είχα το κουτί πήγε για βάψιμο.

Ας βάλω κάποιες φωτογραφίες από την προετοιμασία του κουτιού. Μέχρι το σαββατοκύριακο θα πάω να το πάρω και θα ανεβάσω και άλλες .

Το εξωτερικό μέρος του κουτιού (μαύρο) ''ντύθηκε'' με χαρτοταινία ώστε να μην τυχόν βαφτεί από λάθος.

93348078.jpg

32909254.jpg

Τα πράγματα μπήκαν στα κουτιά τους (cpu,ram,gpu,psu,hdd, κ.α) σαν καινούρια, όπως το ίδιο έγινε και για τα κομμάτια που βγήκαν από το κουτί .

68095471.jpg

3jpgh.jpg

Η μπογιά με την όποια θα βαφτεί το κουτί είναι μαύρο mat και θα μπει στον φούρνο πιστεύω το αποτέλεσμα να είναι καλό

Το κουτί είναι έτοιμο βάφτηκε σε μαύρο ματ όπως είχα πει και στην προηγούμενη σελίδα. Το αποτέλεσμα μου άρεσε παρά πολύ μου φαίνεται καταπληκτικό .Δείτε κάποιες φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα .

Εδω βλέπεται το κουτί βαμμένο με της χαρτονένιες τυλιγμένο ώστε να μην βαφτούν τα ήδη μαύρα βαμμένα σημεία

52848120.jpg

Από το πίσω μέρος

22560232.jpg

Το κάτω μέρος του κουτιού. Αυτό που βλέπεται το άσπρο είναι σκόνη με ένα καθάρισμα που του έκανα έγινε τέλειο

60056876.jpg

Το πίσω μέρος του κουτιού που μπαίνει η μητρική

18062107.jpg

Περισσότερες φωτογραφίες από αύριο η από εβδομάδα που θα έχει στηθεί και το hardware επάνω

Μπήκε και το hardware μέσα στο κουτί σχετικά πρόχειρα επειδή θα γίνουν αρκετές μετατροπές όπως Sleeving τα καλώδια usb,audio,case panel κτλ.Για ακόμη μια φορά βάψιμο κάποια πραγματάκια σε κόκκινο χρώμα

Δείτε και μερικές ακόμη φωτογραφίες

39060792.jpg

81877988.jpg

33897881.jpg

62563683.jpg

Πάρα πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Έδειξε μπράβο!!

Θα βοηθούσε πολύ να μας πείς περίπου το κόστος βαφής.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.