BIGJOHN13 Μάρτιος 27, 2011 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 Πολυ καλη δουλεια φιλε μου! Συγχαρητηρια!! Ζηλεψα τωρα κ εγω θελωωωωω..... Ποσο σου κοστισε το βαψιματακι αν επιτρεπεται....? :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάρτιος 27, 2011 Author #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 Ευχαριστώ παιδιά . Δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω πόσο κόστισε επειδή αυτός που μου το έβαψε είναι γνωστός μου και μου το έκανε τσάμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Αύγουστος 25, 2011 Author #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Συνεχίζουμε το "project " με sleeve τα καλώδια .Σε λίγες μέρες θα γίνουν και τα υπόλοιπα. :smoke:. Οι φωτογραφίες δεν είναι και πολύ καλές .Μέσα στο σπίτι και χωρίς τρίποδο δεν…… Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 25, 2011 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 πολυ ωραιο γινεταιαλλα πρεπει να αλλαξεις cooler asap!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Αύγουστος 25, 2011 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Το τροφοδοτικό σου έχει πολύ ωραία ολόμαυρα καλώδια για την κάρτα γραφικών. Γιατί δεν βάζεις αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Αύγουστος 25, 2011 Author #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 πολυ ωραιο γινεταιαλλα πρεπει να αλλαξεις cooler asap!! Είναι μέσα στο πρόγραμμα απλώς θέλω να τελειώσω μια με την εμφάνιση που την επεξεργάζομαι εδω και καιρό .Και μετά να πάω σε hardware . Το τροφοδοτικό σου έχει πολύ ωραία ολόμαυρα καλώδια για την κάρτα γραφικών. Γιατί δεν βάζεις αυτά? Γιατί θα γίνουν και αυτά sleeve μαύρο με κόκκινο όπως και το 24pin ,8pin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.