rafail1994 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2010 Καλημέρα στο forum Θέλω να βάλω λάμπες στο pc και δεν μπορώ να επιλέξω Lights η Laser LEDs είδα ότι τα Lights έχουν αρκετά έντονο φωτισμό στο χρώμα που θέλω και σκούρο ενώ τα Laser LEDs έχουν αρκετά καλύτεροΈχεις κανένας Laser LEDs η Lights να μου πει της απόψεις του.Αυτά που σκέφτομαι να πάρω είναι για Lights αυτό και για Laser LEDs αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 26, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 Κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 28, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Σε κόκκινο να προτιμάς τα Led γιατί οι σωλήνες βγάζουν κάτι σαν ροζ. Δεν είναι το έντονο κόκκινο που φαίνεται στην εικόνα.Συγκεκριμένα θα σου πρότεινα flexlight αν θέλεις κόκκινο και σωλήνες αν θέλεις κάτι σε μπλε ή λευκό. Άλλα χρώματα δεν έχω δοκιμάσει.Στο κουτάκι που έχεις θα έδειχνε πολύ ωραία το κόκκινο αλλά πρέπει να βάψεις και μαύρο το εσωτερικό.Θα ταιριάζει απίστευτα και με την μητρική σου.Επίσης πολύ όμορφη δείχνει και η Coolermaster V10 μαζί με όλα αυτά που έχεις.Το τράβηξα λίγο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 28, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση τελικά παρήγγειλα τα Led γιατί όπως είπες και εσύ η λάμπες φαινόταν αρκετά φωτεινές στην φωτογραφίες που είδα από κάποια κουτιά .Δεν ήθελα αλλά χρώματα επειδή σκέφτομαι να βάψω το εσωτερικό όλο μαύρο τοις θήκες για τους δίσκους κόκκινες με μια άσπρη ρίγα και εκεί που γραφεί cooler master να τα βάψω με κόκκινο πάλι όπως και της θήκες για τα dvd-cd drive. Επίσης κατά το καλοκαίρι θα βάλω και υδροψυξη με χρώμα κόκκινο :Ρ Δες μια φωτογραφία για το πως σκέφτομαι να το κάνω για τα dvd-cd drive και για τους δισκους. :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Πολύ ωραίο φαίνεται με κόκκινα εκεί που έδειξες απλά εγώ θα τα προτιμούσα μαύρα. Το εσωτερικό να το κάνεις ματ. Μπροστά να το αφήσεις όλο μαύρο.Δεν χρειάζεται λεπτομέρειες γιατί θα φωτίζουν κόκκινα τα led από το εσωτερικό.Υδρόψυξη: Το radiator μαύρο με κόκκινα φουρφούρια. Σε χρώμα παίξε με διάφανο σωλήνα και χρωματιστό υγρό, uv reactive. Έτσι βάζεις 2 uv cathodes και ότι χρώμα θέλεις, μάλλον κόκκινο.Αυτό το κουτάκι είναι πολύ καλό για φτιάξιμο........μετά το stacker όμως:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 28, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Χμμ λες ε; Για δες ένα haf 932 με βαμμένα κόκκινα της θήκες για τα dvd-cd drive και με κόκκινη υδροψυξη όπως πάνω κάτω θέλω να το κάνω και εγώ .Για το βάψιμο θα χρειαστώ μια Βοήθεια γιατί την πρώτη φορά που πήγα να βάψω ένα κουτί το έκανα χάλια αντί καλύτερα μην το χαλάσω και αυτό :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Δεκέμβριος 28, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Δεν έχει νόημα να τα βάψεις, εκτός και αν κάνεις full plexi το side panel ή δε το βάλεις καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 28, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Εντάξει αυτά είναι λεπτομερές στο τέλος αφού βάψω το εσωτερικό. Μια ερώτηση όλο το κουτί ενώνετε με πριτσινια για να το βάψω πρέπει να τα βγάλω υπάρχουν στην αγορά και τη εργαλεία θα χρειαστώ ;Η γίνεται μετά να τα βιδώσω και με βίδες; Άλλαξα και τον τίτλο έτσι μου φαίνεται καλυτέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 28, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Μπορείς να το βάψεις και χωρίς να βγάλεις τα πιρτσίνια απλά πρέπει να καλύψεις ότι δεν θέλεις να πάρει χρώμα.Βέβαια αν το λύσεις θα κάνεις καλύτερη δουλειά.Υπάρχουν παλικάρια εδώ μέσα που γνωρίζουν πολύ καλύτερα από αυτά τα πράγματα και θα σου πουν περισσότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 28, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Όπως λες και εσύ αν τα βγάλω θα γίνει καλύτερη δουλεία. Φοβάμαι μην δεν γίνει καλό και μετά πως θα το διορθώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Δεκέμβριος 28, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 αν θες συγουρα αποτελεσματα πας κατευθειαν για ηλεκτροστατικη οπος εκανα κ εγω και πολλα αλλα παιδια απο δω μεσα!!!ειναι λιγο ακριβα αλλα πιστεψε με αξιζει τον κοποριξε ενα pm στον κοπριτη να σου πει τιμες!!εκτος και αν θες να ασχολιθεις να το κανεις μονος σου τοτε μπορεις να το λυσεις ολο και να το πας καπου για ηλεκτροστατικη και μετα το ξαναδενεις.για ολα υπαρχει λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 28, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Τον κοπρίτη να τον πω αλλά εγώ μένω Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας μου έχει έναν φίλο που έχει βαφείο αυτοκινήτων λέτε να γίνει δουλεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 28, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Εγώ έχω κάνει το stacker με ηλεκτροστατική που είναι από αλουμίνιο. Το έκανα σε μαγαζί που φτιάχνει ζάντες. Πιστεύω ότι θα σου κάνει καλή δουλειά το βαφείο.Εγώ αν ήξερα κάποιον που κάνει τέτοια δουλειά θα σκεφτόμουν κάτι για ολόκληρο το κουτί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 28, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Τον κοπρίτη να τον πω αλλά εγώ μένω Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας μου έχει έναν φίλο που έχει βαφείο αυτοκινήτων λέτε να γίνει δουλεία; εχουν κανει αρκετα παιδια ηλεκτροστατικη στη Θεσσαλονικη κανε μια αναζητηση στο forum κατι θα βρεις σιγουρα. Η βαφη φανοποιων ειναι ιδανικη για το εξωτερικο του haf αλλα οχι για το σκελετο αν σκοπευες δλδ να του αλλαξεις χρωμα κι απεξω, πας καρφωτος στο γνωστο του πατερα σου. για τον σκελετο θα προτεινα ηλεκτροστατικη για λογους αντοχης. Ριξε και ενα πμ στον μαστρο Xrist πιστευω θα ξερει να σε κατατοπισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 28, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 εχουν κανει αρκετα παιδια ηλεκτροστατικη στη Θεσσαλονικηκανε μια αναζητηση στο forum κατι θα βρεις σιγουρα. Η βαφη φανοποιων ειναι ιδανικη για το εξωτερικο του haf αλλα οχι για το σκελετο αν σκοπευες δλδ να του αλλαξεις χρωμα κι απεξω, πας καρφωτος στο γνωστο του πατερα σου. για τον σκελετο θα προτεινα ηλεκτροστατικη για λογους αντοχης. Ριξε και ενα πμ στον μαστρο Xrist πιστευω θα ξερει να σε κατατοπισει Έστειλα πμ στον χριστό . Κόστος ξέρουμε για την ηλεκτροστατική ;Επειδή στο φανοποιείο δεν θα μου κοστίσει τίποτε μιας και που είναι γνωστός .Τη διάφορα έχει η ηλεκτροστατική βαφή με την μπογιά που βαφούν τα αυτοκίνητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Δεκέμβριος 29, 2010 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Έστειλα πμ στον χριστό .Κόστος ξέρουμε για την ηλεκτροστατική ;Επειδή στο φανοποιείο δεν θα μου κοστίσει τίποτε μιας και που είναι γνωστός .Τη διάφορα έχει η ηλεκτροστατική βαφή με την μπογιά που βαφούν τα αυτοκίνητα; Τηλε - εξομολόγηση ? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 29, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Τηλε - εξομολόγηση ? :P Χαχαχαχαχα. Πως αλλάζουν το νόημα αυτή οι τόνοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 29, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Ο φίλος Χρίστος δεν ξέρει κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη .Γίνεται να αγοράσω την μπογιά και να το βάψω στο βαφείο η θέλει και κάποιο ιδιαίτερο εργαλείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 29, 2010 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Εγώ σου προτείνω να το λύσεις και να το πας στον γνωστό σου να το δει.Σίγουρα έχει και χρώματα και αν δεν έχει ξέρει που θα βρει αυτό που θέλεις.Πάντως αφού θα κάνεις το καλό σκέψου κάποιο άλλο χρώμα που θα μπορούσες να το κάνεις ολόκληρο.Το 932 το έχουμε δει πολύ σε μαύρο με κόκκινο και θα μου άρεσε να το δω και σε άλλα χρώματα.Πρόσεχε όμως τι θα συνδυάσεις για να σου κάτσει καλά με την μητρική που έχει αρκετό κόκκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 31, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Ένα άλλο χρώμα που σκέφτομαι να το βάψω το εσωτερικό είναι άσπρο που ψιλό ταιριάζει με την μητρική και γενικά με όλο το κόκκινο χρώμα που έχει το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.