Jump to content

Το έστησα!! Water time!!!

darkCount

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σαββάτο πρωί ήταν η ώρα της αλήθειας!!! Νεράκι του Θεού και για μένα. Αφου το άφησα να εξαερωθεί από την Παρασκευή, είπα να το βάλω πάνω να κάνω καμιά μέτρηση όλο το σκ.

Θα σας δείξω φωτό από το κουτάκι που τα χώρεσα όλα πρώτα. Βέβαια ποιότητα είναι λίγο χάλια γιατί είναι από κινητό αλλά αυτό είχα μόνο. Επίσης δεν έχει τελιώσει ακόμα, έχουμε λίγο refining ακόμα να κάνουμε και μου λείπει και ο ρελές που για κάποιο λόγο δεν δούλεψε.

Ξεκινάμε λοιπόν :

post-694-1416070876,662_thumb.jpg

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

από το πλάι όπου φαίνεται η δουλειά στον τόρνο(σχεδόν) και το λαστιχάκι για αποφυγή τυχόν αποδράσεων του πρασινου υγρού.

post-694-1416070877,2597_thumb.jpg

Μπαίνουμε στο κουτί τώρα....ο ένας 80αρης έδψσε την θέση του στους σωλήνες....

post-694-1416070877,4549_thumb.jpg

Και τελιώνοντας το οπτικό ντοκουμέντο....ένα μακρίνο στο παράθυρο του tower...

post-694-1416070877,6479_thumb.jpg

Το κουτί ήταν κάποτε εξωτερική θήκη για 2 scsi συσκευές. Γιαυτό έχει και το δικό του μίνι psu 60w.

Ακολουθούν screenshots με θερμοκρασίες....τα ενδιαφέροντα δηλαδή...

1ον Η πάνω πράσινη λάμπα χτυπάει εντωνα στο μάτι... θα τιν προτημούσα απο κάτω...

2ον Επιδή δεν ξέρω το νερό γίνετε έτσι με κάπια χρωστική που αγοράζεις ή το πέρνεις έτοιμο (πχ πάρινο νερό)??

Ακόμα παιδεύομαι να μικρύνω τα screens για να κάνω ποστ με temps.

Όσο για την λάμπα...είναι μπλέ όχι πράσινη και είναι εκέι γιατί δεν χωράει αλλου. Ίσως βρω τρόπο αργότερα....προς το παρόν "βγάζει το μάτι" λόγω χάλια ποιότητας φωτό.

Το νεράκι είναι απιονισμένο και με τη βοήθεια του φίλου μου του YDinopoulos έγινε έτσι πράσινο UV Active:flower:

Λοιπόν λοιπόν.....η 1η θερμοκρασία που είδα στα default του ήταν 33c. Δυστυχώς νο screen....μετά από πειράματα έφτασα το ακόλουθο idle :

post-694-1416070877,9389_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.