Jump to content

Razer Mamba 5600 vs Logitech MX Performance Wireless vs Logitech G700 Laser Mouse

zervas

Recommended Posts

Αν θες ποντικι για gaming τοτε καλυτερα να μην πας σε ασυρματο!!!

Υπαρχουν πολυ καλυτερες λυσεις οπως το Logitech g9x,g500,mx518 που ειναι οτι καλυτερο για gaming καταστασεις:)

Για gaming θεωρό τα παρακάτω τα καλύτερα ποντίκια:

• Logitech G9x
  • Steelseries Xai
  • Roccat Kone+

Για απλή χρήση:

• Logitech MX Performance
  • Microsoft Explorer Mouse (μπορείς να το βρεις σε πολύ καλή τιμή 20-25€)
  • Logitech M500

Προσωπικά πάντα είχα ένα ποντίκι γενικής χρήσης ασύρματο και ένα gaming και αυτό προτείνω.

Δηλαδή με ένα Microsoft Explorer Mouse και ένα Steelseries Xai θα ξοδέψεις λιγότερα από το Mamba και θα έχεις 2 ποντίκια το καθένα για την δουλειά που φτιάχτηκε.

χμ.ισως να εχετε δικιο. Οκ για δωστε ενα καλο συνδιασμο. Δηλαδη ενα οντικι για gaming και ενα για καθημερινη χρηση. Ο συνδιαμος και των δυο μην ξεπερασει 150-170 ευρω.

Σας ευχαριστω.

Το mamba εχει παρεμφερες σχημα με το explorer 3.0 της MS, επισης εχει καλυτερο κρατημα απτο deathadder γιατι δεν εχει αυτο το καταραμμενο πλαστικο στα πλαινα, ενα μικρο θεμα υπαρχει μονο οταν το σηκωνεις και ξαναβαζεις κατω, το λεγομενο "Z-axis tracking" που παρατηρειται και στα ενσυρματα με τον twin eye philips οπως το imperator Z-axis tracking is fail

Αλλοι το παρατηρουν αυτο το προβλημα αλλοι οχι, τα 3 "gaming" που ανεφερε ο STINK εχουν πολυ πιο σοβαρα προβληματα τουλαχιστον για τις δικες μου προτιμησεις, γνωμη μου ειναι να κοιταξεις για καμια προσφορα και να παρεις το mamba οσο φθηνα γινεται, η μονη περιπτωση να μην σου αρεσει ειναι αμα εχεις μικρο χερι/κοντα δαχτυλα + το βαρος του που ειναι καπου στα 140 γραμμαρια.

Πάντως κάτι που έχω παρατηρήσει εμπειρικά και μόνο είναι ότι τα lazer gaming mouse που έχω δοκιμάσει όταν είναι ρυθμισμένα σε χαμηλά ή σε υψηλά dpi χάνουν την ακρίβεια τους άσχετα με το τι αισθητήρα έχουν.

Ίδιο αισθητήρα με το mamba νομίζω ότι φοράει και το Cyborg R.A.T 9, αλλά δεν προτείνω κανένα από τα δύο με όσα έχω διαβάσει και γιατί στο gaming θέλω ελαφρύ ποντίκι. Ο συνδυασμός που αναφέρω πιο πάνω θα σου βγει στην χειρότερη 100€ και σου μένουν και 20€ σε σχέση με το mamba για ένα καινούριο mousepad.

ριξε και μια ματια στο X8 της Microsoft μιας και ψαχνεις ασυρματο!

το εχω εδω και μερικους μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος!!!

το καλυτερο σε αυτο το ποντικι ειναι οτι οταν μενει απο μπαταρια δεν χρειαζεται να διακοψεις το gaming και να το βαλεις σε καποια βαση να το φορτισει....μπορεις να το φορτιζεις ενω παιζεις!

το μονο που με χαλαει λιγο ειναι το ροδακι του.

αν παλι δεν σε ενδιαφερει το ασυρματο πας χωρις δευτερη σκεψη στο G9x

Θα παω αυριο να δω mamba απο κοντα αλλα δεν ξερω πιστευω οτι ο stink εχει ενα δικιο καλητερα ξεχωριστα ποντικια.

Ελεγα stink για να παρω το Logitech MX Performance Wireless και το ROCCAT ΠΟΝΤΙΚΙ KONE[+] MAX...τι λες?

Και τα δύο τα θεωρώ από τα καλύτερα τις αγοράς αρκεί να βολεύετε στο χέρι σου. Βέβαια είναι αρκετά τα χρήματα σε αυτή την περίπτωση και καλύτερα θα ήταν να τα δοκιμάσεις πρώτα στο χέρι σου αν μπορείς.

Η αλήθεια είναι οτι αν πάρω αυτα τα δυο θα μου πανε γυρω 150 ευρώ και κανένα 20 pad 170.Το σκέφτομαι.

Logitech G9x εχει 95 ευρω

Steelseries Xai 40 ευρω

Roccat Kone+ εχει 80ευρω

εσυ τι λες??ποιο χρησιμοποιεις εσυ για gaming?για ασηρματο θα παρω σιγουρα το Logitech MX Performance Wireless

Έχω και το g9 (όχι το Χ όμως, αλλά δε βλέπω ιδιαίτερες διαφορές) και το mx518. Για μένα mx518>g9. Μπορεί να μην έχει βαράκια, αλλά το νοιώθω καλύτερα στο χέρι μου και τα back/forward κουμπιά είναι πιο εύκολο να τα χρησιμοποιείς από του g9. Επίσης είναι και πιο ξεκούραστο, μιας και το g9 είναι πιο.."επίπεδο", ενώ το mx518 είναι "κάμπυλο".

Τωρα τα roccat/steelseries δε τα έχω δοκιμάσει.

Ένα αρνητικό όμως του mx518 είναι ότι η ροδέλα "ακούγεται" πολύ.

Βασικά μάλλον δεν είδες το Xai αλλά το Kinzu. Έχουν περάσει από τα χέρια μου MX518, Habu, G5, G9, G500 και OCZ Dominatrix και με αυτό έχω ξεμείνει. Κανένα δεν με τρέλανε με την ποιότητα κατασκευής για τα χρήματα που ζητάνε. Το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Επίσης δες αν θέλεις Optical ή Lazer αισθητήρα. Προσωπικά με ψήνει πολύ το Xai επειδή έχει καλή ποιότητα κατασκευής, είναι ελαφρύ και καλοζυγισμένο με πολλές ρυθμίσεις για τον αισθητήρα. Το άλφα και το ωμέγα είναι να κάθεται καλά στο χέρι σου πάντως.

ΑΝ μπορεις δωσε μου ενα λινκ να το δω το xai...

Οσο για το mx518 ποιο ειναι???

Καλα και εμενα πολλα λεφτα μου φενεται για το gx9 δεν παιζει να το παρω και το Roccat Kone+ τσιμπιμενο αλλα ανα αξιζει τα λεφτα του οκ δεν πειραζει...Εχεις δικιο να τα δοκιμασα αλλα που σε ποιο μαγαζι?αφου ξερεςι συνηθως οτι δουμε οι περισσοτεροι στο youtube και καμμια φωτο και μετα το παραγγελνουμε.

XAI

Kinzu

Logitech MX518

Για δοκιμές αν πας σε κάποιο μεγάλο κατάστημα όπως Public, Πλαίσιο κ.λ.π. ανάλογα την περιοχή που μένεις θα βρεις μια καλή ποικιλία πιστεύω. Αλλιώς μπορείς να δεις τι δεν σου αρέσει στο ποντίκι που έχεις στις διαστάσεις και να επιλέξεις με βάση αυτό.

Δεν ειναι μονο θεμα εργονομιας, 95 και 80 ευρω για ενα κομματι πλαστικο στο οποιο ο αισθητηρας μεσα εχει ενα σωρο προβληματα στην αποκριση ( ποτε επηρρεαζεται απτην σκονη και μπερδευεται, ποτε δεν ειναι 1:1 αλλα εχει positive/negative accel στις ταδε περιπτωσεις ) το θεωρω κλεψια.

Επιμενω στο mamba εφοσον δεν υπαρχει θεμα εργονομιας και δεν σηκωνεις συχνα το ποντικι οταν στριβεις, με ενα μεγαλο και γρηγορο pad εξαλλου θα αισθανεσαι και το ποντικι πιο ελαφρυ, must ειναι τα artisan kai.g3 απο ιαπωνια παντως, θα επαιρνα και εγω ενα αλλα δυστηχως τα συγκεκριμενα προκαλουν jitter στο abyssus.

Αυτο με την ανακριβεια στα χαμηλα/υψηλα dpi δεν το επιασα, και δεν ειμαι κανενας ασχετος εχω κανει διατριβη στο θεμα :phttp://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/usb-mouse-ocing-guide-26251.html

Προσωπικά με την σκόνη που αναφέρεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μειονεκτήματα έχουν όλα τα ποντίκια το θέμα είναι ποια είναι ανεκτά από τον καθένα. Δεν έχω βρει κανένα ποντίκι που να είναι τέλειο. Άλλα έχουν προβλήματα όπως αυτά που αναφέρεις στα υψηλά dpi και άλλα τα έχουν στα χαμηλά.

και το xai δεν παει πισω 70 ευρω δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο καλητερα απο το Roccat Kone+.

τεσπα ευτηχως εχω μια βδομαδα αδεια και αυριο θα παω πλαισιο πειραια να δω τι εχουν και θα δω ισως παω και pablic. Παντως mx518 καλο φενεται βεβαια δεν ξερω αν ειναι καλο.

.......................................................................................................

Αφου ηγα στο πλαισιο δοκιμασα σχεδον τα παντα και αποφασισα οτι και πειρα δηλαδη

razer destructor profesional gaming mat για mousepad

ποντικι πηρα για καθημερινη χρηση το logitech perfomance mouse mx

και για gaming τελικα δεν εδωσα πολλα λεφτα κια μου αρεσε αλλα και καθοταν καλα στο χερι μου το razer deathadder το οποιο μ φανηκε αρκετα καλο ελπιζω να μην εκανα @@@@@...παντως stink logitech ειναι πιστευτο στο χερι μου απιστευτο...πολυ ανετο.Θα δω και το razer τι λεει.

περιμενω αποψη σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.