Jump to content

intel pentium to core 2 duo

giorgos123

Recommended Posts

καλα χριστουγγενα σε ολους

θα ηθελα να με βοηθησει (οποιος γνωοριζει και ξερει) και να μου πει αν μπορω να αλλαξω επεξεργαστη σε λαπτοπ

απο pentium t3400 2,16 Ghz (cache memory 1 mb)σε Intel Core 2 Duo T8300 (2.40 GHz, Cache Memory 3 MB)

ο λογος για τον οποιο θελω να αλλαξω επεξεργαστη(:shout:και αν οχι υπολογιστη) ειναι επειδη με ελκυουν τα παιχνιδια ποιο πολυ στους υπολογιστες:man_in_love: και αυτος δεν αποδιδει πολυ καλα:...:(η καρτα γραφικων που εχω ειναι καλη)για αυτο

θα το εκτιμουσα αν θα μπορουσατε να μου απαντησετε εν συντομιαν :):)

έχεις πολλές επιλογές όπως βλέπεις στο link, αλλά καλό θα ήταν να μην βάλεις και τον πιο ενεργοβόρο από αυτούς, διότι δεν ξέρεις αν μπορεί να τον αντέξει η ψύκτρα του laptop.

http://ark.intel.com/chipset.aspx?familyID=35515

(πάτα το "compatible products" στα αριστερά για να τους δείς)

δηλαδη θα ηταν συμβατο με τον υπολοιπο μου υπολογιστη αν το πηγαινα στο πλαισιο και τουσ ελεγα να μου βαλουν αυτον Π.Χ.http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-CPU/Intel-Nb-Cpu-Core-2-Duo-T8300-2-40Ghz-FF80577GG0563M.htm

φιλε δεν αξιζει αυτο που πας να κανεις.. Δεν εχουν τοσο μεγαλη διαφορα αυτοι οι δυο επεξεργαστες και ειδικα στα παιχνιδια δε θα αλλαξει κατι..

Επισης το οτι το chipset σου υποστηριζει τον Τ8300 δε σημαινει οτι παιζει και στην μητρικη του laptop σου.Μπορει να θελει bios update αν υπαρχει και ισως να θελει και αλλες μνημες λογο του διαφορετικου fsb. Κανε ενα search στο google με το μοντελο του λαπτοπ.

εγω πιστευω προσωπικα οτι η σειρα pentium δεν ειναι κατασκευασμενηγια να αντεχεi παιχνιδια δηλαδη σε games οπος to black ops- modern warfare2- wow cataclysm -race driver grid- assasins creed 2 στα οποια για να τρεξουν πρεπει να κατεβασω αν οχι στο μηδεν στο 1/5 για να παιξω χωρις να κολλαει:nothing:

εγω πιστευω προσωπικα οτι η σειρα pentium δεν ειναι κατασκευασμενηγια να αντεχεi παιχνιδια δηλαδη σε games οπος to black ops- modern warfare2- wow cataclysm -race driver grid- assasins creed 2 στα οποια για να τρεξουν πρεπει να κατεβασω αν οχι στο μηδεν στο 1/5 για να παιξω χωρις να κολλαει:nothing:

η αλήθεια είναι οτι δεν έχεις να περιμένεις και την τρελλή βελτίωση σε παιχνίδια μόνο με αλλαγή επεξεργαστή.

η μεγάλη διαφορά θα γινόταν αν είχε καλύτερη κάρτα γραφικών.

στη θέση σου θα έφτιαχνα ένα καλό desktop για gaming :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.