Jump to content

Προβλημα,Δημιουργια,Κατασκευη,και μετα φιλανθρωπικος σκοπος,δωρεάς υπολογιστή Laptop!

Guest

Recommended Posts

εφόσων τελείωσα και μ δουλειές όλα απο την αρχη τα εκανα και τιποτα.

Οποτε εβγαλα και το εσωτερικο βυσμα το εδωσα στον ηλεκτρολογο που εκανε και το αρχικο τον φορτιστη μπας και δουμε καμια ασπρη μερα.

Αλλιως μετα δεν το γλυτωνω το να αγορασω με 40 ευρω το βυσμα.:nothing:

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

έχουμε νεότερα.

Ηρθε ο φορτιστης και το βυσμα φτιαγμενο.Με εδειξε μπροστα μου με μετρητη οτι οταν τα συνδεσω το ρευμα φτανει μεχρι την μητρικη.Κανονικα δηλαδη.

Κανω και εγω τον ελεγχο μου και ανοιγει .....:dance3::dance3::dance3::dance3::dance3:

Απλα κατι μου λεει οτι θα πρεπει να μενει ελαχιστασταθερο.Καμια σχεση με πριν.

Αρα το θεμα παγωνει μεχρι να ερθουν και οι μεντεσεδες...

Μολις ερθουν βαζω και μια καινουργια μνημη επανω και τελειωνει η υποθεση.

Βρηκα και σε Stock Plaisio 50 ευρω Top CPU για την μητρικη αυτη ...

Εαν τα κανω ολα αυτα .Ο υπολογιστης γινετε μανουλι...:fun::fun::fun::fun::fun:

Για να δουμε αναμενουμε...

• 1 month later...

μετα απο τοσο καιρο επιτελους ηρθαν τα πιαστρακια ταιριαστηκαν και ειναι ετοιμο,

1. Μειονεκτημα χρειαζετε αλλαγη το πληκτρολογιο , και αυτο επειδη κουνιετε λιγο παροτι δουλευει πληρως.Η οικογενεια πλεον δεν το χρειαζετε γιατι , της δοθηκε αλλη δωρεα.

Εφοσων το χρειαστηκε συγγγενης μου τοτε το εδωσα σε εκεινον....

Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα για ενα Laptop τοσο παλιο...:fist:

• 3 weeks later...

επαναφορά θέματος.

Είχαμε πρόβλημα με τον φοριστή και τώρα έδωσα παραγγελία για καινούργιο απο το ebay Mε 10 ευρώ,ας ελπίσω να δουλέψει.

Επίσης.

2 ερωτήσεις.

1. Μπορώ να αλλάξω επεξεργαστή ?

2. Μέχρι τι ταχύτητα μνήμη σηκώνει ? ξέρουμε οτι σηκώνει μόνο ΜΑΧ 2 GB.Μέσα έχει 2X512 MB DDR2 DIMM με 533 Mhz ταχύτητα.

Το προιον συγκεκριμένα είναι αυτό.

Product Specifications HP G3051EA Notebook PC - HP Customer Care (United States - English)

RM456EA#B1A (Greek version)

εφ'όσων είναι 533mhz αυτές που έχει μέσα,μην δώσεις λεφτά για πιο γρήγορες,ίσως να μην τις αξιοποιήσει πλήρως..:)

οπότε,2*1gb 533mhz ή 1*2gb 533mhz, ό,τι σου έρχεται πιο φθηνά..! :T:

μπηκε και η μνημη αλλα εχουμε αλλο θεμα στα ξαφνικα δεν εχω, ηχο.

Δεν ειναι απο Driver.Οταν βαζω ακουστικα στην εγκοπη παιζει στα ακουστικα αλλα απο τα ηχειακια του τιποτα.

Τι παιζει εδω?:wall:

μπηκε και η μνημη αλλα εχουμε αλλο θεμα στα ξαφνικα δεν εχω, ηχο.

Δεν ειναι απο Driver.Οταν βαζω ακουστικα στην εγκοπη παιζει στα ακουστικα αλλα απο τα ηχειακια του τιποτα.

Τι παιζει εδω?:wall:

τσέκαρε την σύνδεση στα ηχεία μέσα,αν όλα είναι ok τότε πες μου τι λειτουργικό έχεις εγκαταστήσει για να δούμε τι παίζει..:T:

όσον αφορά τον επεξεργαστή,τι φοράει τώρα πάνω? :)

Λοιπον τα ηχεια δουλευουν μια χαρα,τα δοκιμασα με πηνιο οποτε κατι παιζει με το εσωτερικο του συστημα.

Εχω Windows XP ολα περασμενα ολα ΟΚ.

Αλλαηχο παλι δεν εχουμε απο τα ηχειακια ...

απο τα ακοσυτικα ομως εαν συνδεσω την υποδοχη ολα πανε ρολοι,το μονο που μας λειπει δηλαδη ειναι να ακουγετεκ αι απο ατ ηχειακια...

Οσο για επεξεργαστη ειπαμε εχει εναν Τ2050 Dual Core.

Ειναι Socket 479.

Το Chipset ειναι το i945GM ...αλλα δεν βγαζω ακρη μεχρι τι υποστιριζει...

γνώμη μου,ασχολείσου με το θέμα των ηχείων και μην ταλαιπωρήσε με τον επεξεργαστή..dual core είναι,οπότε είσαι coble,εγώ με τον Atom 1.6ghz στο netbook παίζω με Windows 7 μια χαρούλα ;) οπότε δεν βρίσκω κάποιο λόγο για αναβάθμιση..

οπότε:

1)πέρνα θερμοαγωγική σε cpu-gpu να είναι coble

2)σε περίπτωση που δεν φτιάχτουν τα ηχειάκια,βάζεις portable με 3.5βύσμα ή usb :T:

Ελεγα και σκεφτομουν δηλαδη ,να παρω κανεναν μεταχειρισμενο σε καλη τιμη και αρκετα μεγαλυτερης κλασης για να μπορεσω να το δυναμωσω το λαπτοπ.

Ηδη εκανα μια βλακεια που εβαλα 1 GB DDRII @ 533 Mhz...

Ειδα μετα απο ψαξιμο στο Everest Και λιγο περισσοτερο ψαξιμο στο ιντερνετ οτι ο υπολογιστης μπορει να παρει 667 μνημες , και μαλιστα με μεγιστο μεγεθος 4 GB ΜΑΧ.

Παροτι εχει 2 Modules, και εγραφαν κιολας οτι αναγνωριζει μονο 256,512,1024 ,αρα εαν βαλω 2Χ2 GB , δεν θα το αναγνωρισει μαλλον ...

Οποτε απορω!

Παντως με 1,5 GB ανεβηκε αρκετα η επεξεργαστικη του ισχυς δηλαδη.Οποτε για αυτο σκεφτομουν και τον επεξεργαστη.

Οσο για την θερμοαγωγικη κολα ηδη εχει αλλαχτει δεν εχει καρτα γραφικων ειναι ενσωμετομενη με το Chipset :)

και απορω πως απο την μια λεει

533 mhz... μεγιστο και να βλεπω για 667

και πως απο την αλλη ελεγα ταβανι τα 2 Modules , με 2 GB απο το καθε ενα και να λεει στην αλλη οτι ειναι μονο 1 GB αναγνωριζομονεο ανα Module,και να λεει στο τελος οτι μεγιστο 4 GB απορω.

:nothing::nothing:

Και δεν το πιστευω,εκανα τους ελεγχους μου για τα ηχειακια ,

και τωρα ο υπολογιστης δεν αναβει..

Δινει ρευμα,δειχνει το λαμπακι να αναβει αλλα 1η φορα το βλεπω το συγκεκριμενο να αναβοσβηνει σαν να μην τραβαει κατι..

Τι το ξυλωσα απο την αρχη εως και 3 φορες να τα περασω ολα απο την αρχη τιποτα...Συνεχιζει το ιδιο.

Τι παιζει να χτυπηθηκε ?:wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.