Jump to content

recover iphone 4

johnymag

Recommended Posts

πριν 2 μηνες αγορασα απο Αμερικη Iphone 4 και οταν γυρισα πισω πηγα να κανω την sim microsim και ετσι πηγα στην cosmote να κανω αυτη την δουλεια. Μου εφταιξαν μια microsim και πηγα να την βαλω μεχρι που καταλαβα πως ειναι κλειδωμενο απο την Αμερικη. Η AT&T εχει κανει το iphone να δεχεται μονο της δικες της sim.Ξαναπηγα στην cosmote και τους το ειπα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα , μου ειπανε οτι γινεται αλλα "illigal". Ετσι εγω προσπαθησα να το κανω jailbreak για να δουλεψει σαν τηλεφωνο. Το jailbreak πετυχε αλλα δεν ειχε βγει καταλληλο carrier unlock για το update 4.1 ....... ετσι προσπαθισα να το κανς downgrade στο 4.0.1 για να γινει τηλεφωνο. Το iphone εχει κολλησει στην οθονη recovery mode γιατι ενω εβγαλα το 4.1 δεν μπορουσα να βαλω το 4.0.1 ....... εχει κολλησει εκει ..... οταν παω να το κανω recover μου λεει error 401. τι θα κανω αν εχει κανεις εστω και μια ιδεα ας την πει !

πριν 2 μηνες αγορασα απο Αμερικη Iphone 4 και οταν γυρισα πισω πηγα να κανω την sim microsim και ετσι πηγα στην cosmote να κανω αυτη την δουλεια. Μου εφταιξαν μια microsim και πηγα να την βαλω μεχρι που καταλαβα πως ειναι κλειδωμενο απο την Αμερικη. Η AT&T εχει κανει το iphone να δεχεται μονο της δικες της sim.Ξαναπηγα στην cosmote και τους το ειπα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα , μου ειπανε οτι γινεται αλλα "illigal". Ετσι εγω προσπαθησα να το κανω jailbreak για να δουλεψει σαν τηλεφωνο. Το jailbreak πετυχε αλλα δεν ειχε βγει καταλληλο carrier unlock για το update 4.1 ....... ετσι προσπαθισα να το κανς downgrade στο 4.0.1 για να γινει τηλεφωνο. Το iphone εχει κολλησει στην οθονη recovery mode γιατι ενω εβγαλα το 4.1 δεν μπορουσα να βαλω το 4.0.1 ....... εχει κολλησει εκει ..... οταν παω να το κανω recover μου λεει error 401. τι θα κανω αν εχει κανεις εστω και μια ιδεα ας την πει !

Εαν δεν κανω λαθος δεν μπορεις να κανεις downgrade στην 4.0.1 στο 4αρι! Γιατι ερχοταν με την 4.1 απο μαμα!

Βαζεις ξανα 4.1 και περιμενεις unlock!!Δεν χρειαζεσαι jailbrake αλλα unlock+jailbrake! Για περισσοτερες πληροφοριες μπες στο iphonehellas.gr

Κατεβάσω το TinyUmbrella, εδώ:

http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/tinyumbrella-4.21.02.exe

Και άνοιξε το. Πάνω δεξιά θα πρέπει ναι σου έχει 'kick iPhone from recovery mode' εάν εφόσον το exeid διαβάσει.

Μονο με αυτό το πρόγραμμα μπορείς να το βγάλεις από recovery.

:T::T:

παιδια εγω ειμαι αυτος που το εκανα post. ο johnymag ειναι φιλος ...:p

λοιπον δεν ξερω αν καταλαβατε τι ειπα αλλα πηγα να το κανω downgrade και το εωαλα σε recovery mode. δεν μπορω να το βγαλω απο recovery γιατι δεν εχει λογισμικο μεσα του το iphone 4 ............

το εβγαλα για να βαλω το 4.01 και δεν μπορουσα να βαλω το αλλο γιατι δεν το εκανε support κανενα προγραμμα. :shout: ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: 1) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ iphone

2) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ KICK ΑΠΟ ΤΟ RECOVERY MODE(λογω 1ου προβληματος) 3) ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ IPHONE 4 ΟΥΤΕ ΤΟ TINYUMBRELLA

Κατεβάσω το TinyUmbrella, εδώ:

http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/tinyumbrella-4.21.02.exe

Και άνοιξε το. Πάνω δεξιά θα πρέπει ναι σου έχει 'kick iPhone from recovery mode' εάν εφόσον το exeid διαβάσει.

Μονο με αυτό το πρόγραμμα μπορείς να το βγάλεις από recovery.

:T::T:

ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ .,...............:slap:

Εαν δεν κανω λαθος δεν μπορεις να κανεις downgrade στην 4.0.1 στο 4αρι! Γιατι ερχοταν με την 4.1 απο μαμα!

Βαζεις ξανα 4.1 και περιμενεις unlock!!Δεν χρειαζεσαι jailbrake αλλα unlock+jailbrake! Για περισσοτερες πληροφοριες μπες στο iphonehellas.gr

ΠΩΣ ΞΑΝΑΒΑΖΩ 4.1 ??:getlost::getlost::getlost:

Αν διαβάσεις εδώ θα δείς οτι υπάρχουν παρόμοια thread Ερωτήσεις και Απαντήσεις σε Προβλήματα Χρηστών - iPhonehellas.gr - iPhone 4 | 3GS | 3G - iPad - iPod Touch

Μπορείς να ρωτήσεις και συ ακριβώς το πρόβλημα σου και θα λάβεις μια άμεση απάντηση αλλά αν ψάξεις λίγο το forum θα δείς οτι οι απαντήσεις που θές έχουν δωθεί. :)

Tι error σου βγάζει?

Το γραφει πανω error 401

Αλλα να κανω εγω μια χαζη ερωτηση λογω οτι δεν εχω δει απο κοντα iphone 4 αλλα μονο κατι Κινεζικα.

Εχει διακοπτη σιγασης οπως ειχε το 3Gs?

Θα πω μια λυση που εκανα σε ενα 3gs με το ιδιο προβλημα.

Βαζεις τον διακοπτη στο αθορυβο κρατας πατημενο το κεντρικο πληκτρο και αναβεις το κινητο.

Με πατημενο το κεντρικο πληκτρο το συνδεεις στον υπολογιστη και γυρνας τον διακοπτη απο το αθορυβο στο κανονικο χωρις να αφησεις το κεντρικο πληκτρο.

Ετσι εμενα το ειδε το Itunes σε recovery mode.

Με το που το δει σε recovery mode τοτε αφηνουμε το κεντρικο και κανουμε recovery.

Ο τροπος με μονο πατημενο το κεντρικο πληκτρο δεν μου δουλευε δεν το εβλεπε καθολου το Itunes.

Ελπιζω να δουλευει στο 4 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.