kbilly13 Απρίλιος 22, 2004 Author #21 Απρίλιος 22, 2004 35-40 λεπτά prime, (ώσπου και έφτανε την μέγιστη θερμοκρασία), και κάθε φορά έτρεχα και super-pi, sandra, metabench, και 3dmark2001... δεν είχα χρόνο για περισσότερο...
JimmyFox Απρίλιος 22, 2004 #22 Απρίλιος 22, 2004 Μια χαρά το κόβω το τροφοδοτικό σου δεδομένου οτι δεν έχεις πάνω πολλές συσκευές και η ποιότητα του Enermax είναι δεδομένη. Προσωπικά, θεωρώ τα 1,85Vcore πολλά για καθημεριμή χρήση. Στη θέση σου θα προσπαθούσα να το σταθεροποιήσω στη μέγιστη δυνατή συχνότητα στα 1,80Vcore το πολύ και αυτό με πολύ καλή αερόψυξη. Ενδεικτικά σου λέω οτι στο main PC μου δε δινω ποτέ πάνω από 1,75Vcore. Στα άλλα 2 βέβαια έχω 1,82V και 1,90V αλλά δε δουλεύον κάθε μέρα και όχι για πολλές ώρες.Αφού έχεις 2500ΜΗζ με 1,8V προτείνω να το έχεις εκεί και το χειμώνα πάλι να προσπαθήσεις για παρπάνω αφού θα έχει ψηθεί κιόλας και θα είναι πιο ανεκτικός ο Mobile.
kbilly13 Απρίλιος 22, 2004 Author #23 Απρίλιος 22, 2004 σωστό αυτό που λες, αν και εγώ ΠΑΝΤΑ δούλευα τα pc μου στα όρια τους, που προέκυπταν από ψύξη, psu, μνήμες κυρίως... - στα "γεράματα" θα αλλάξω? Θα το αφήσω έτσι (να ανεβάσω το fsb είναι το επόμενο βήμα), και αν δω με τις ζέστες ότι δεν αντέχει το 1.85, θα το κατεβάσω όσο πρέπει... (όχι παραπάνω) υ.γ. Περιμένουμε Post να μας πεις πως πάει το msi kt600 και το sis748...
JimmyFox Απρίλιος 23, 2004 #24 Απρίλιος 23, 2004 Εμ, βέβαια.... ο λύκος κι αν εγέρασε...... ;->Το ΚΤ600 ελπίζω να το δοκιμάσω "εκτενώς" το Σαββατοκύριακο. Όσο για το SiS748 θα καταλήξω στην ASRock K7s8e+. Δυστυχώς δίνει μόνο +5% τάση στον πυρήνα. Ήθελα την Aopen AK76 αλλά δεν έρχεται στην Ελλάδα ρε γμτ.Την ASRock τη φέρνει μόνο το top systems οπότε θα πρέπει να κατέβω στην Αγ. Παρασκευή να την πάρω. Ελπίζω να προλάβω την Παρασκευή...
kbilly13 Απρίλιος 29, 2004 Author #25 Απρίλιος 29, 2004 Aυτό το prime (blend test) με έχει κουράσει πολύ! μου έχει βγάλει error στις 2 ώρες, και άντε πάλι να δω τι "φταίει" είμαι σε όλα σταθερός, και μόνο το συγκεκριμένο test μου τα χαλάει και μάλιστα μετά από πολύ ώρα... και πέρα από αυτό δοκιμάζω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και superpi, και 3dmark2001 stressed, που και που βάζω και κανα game, και δεν θέλω να κολλήσει τίποτα! άντε πάλι από την αρχή... αν δεν είναι απόλυτα stable, δεν θα ησυχάσω.. τουλάχιστον βρήκα μέγιστη rockstable συχνότητα τα 2500 Mhz και 1.85vcore, με αυτόν τον τρόπο. Mένει να δω σε τι fsb θα δουλέψω, αλλά μιας και δεν θα δώσω πάνω από 2.86vdimm (δεν έχω βάλει ψύκτρες) με βλέπω να μένω στα 200 με max timings που υπερκαλύπτουν άνετα τα 217-220fsb με χαλαρές ρυθμίσεις!!! (και δεν μιλάω μόνο για 2-3-2-6... στο Εpox KT600 παίζει πολύ παιχνίδι με κάποια άλλα timings που απογειώνουν τις επιδόσεις, dram command rate, cpu timing, romship table κ.α....). Αν είχα bh5, bh6 με ψύκτρες θα μπορούσα να τα συνδυάσω και τα δύο.. τώρα όμως όχι. Μπορώ να έχω τις γρηγορότερες ρυθμίσεις μέχρι τα 205 fsb περίπου.. (Πάλι καλά που βρήκα και CH5, γιατί με άλλες μνήμες δεν bootάρει καν με τις ρυθμίσεις που έχω) Θα έχω και το κεφάλι μου ήσυχο με pci/agp clock στα 33/66 Αυτά από μένα, καιρός να ευχαριστηθώ λίγο το σύστημα μου Μερικές επιδόσεις ... σε λίγο
kbilly13 Απρίλιος 29, 2004 Author #26 Απρίλιος 29, 2004 Να και οι επιδόσεις μου (περιληπτικά, και σας διαβεβαιώ ακριβείς)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.