Jump to content

Καρτα χωρις fan silent

alfisti

Recommended Posts

δεν ειμαι περηφανος στα αυτια που λενε:magic::magic:απλα ευαισθητος στον θορυβο σε ενα μικρο δωματιο:)λοιπον μη το κουραζουμε το 90 τις εκατο εδω μιλανε για ανεμιστηρα οταν εγω σε πολλα ποστ αναφερω οτι δεν συζητω για ανεμιστηρα με τιποτα....οποτε αλλοι γεμιζουν το θεμα ασχετα οχι εγω:getlost: εγω εξαρχης ζητησα συμβουλη για μια silent φθηνη καλη καρτουλα,και ολοι αρχισαν βαλε αυτον τον ανεμιστηρα βαλε εκεινον κλπ..

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

μα σου ειπαμε την 4850! τι αλλο να πουμε! απλα επειδη ξερουμε πως θα βραζεις αυγα πανω της σου λεμε δοκιμασε να βαλεις ανεμηστηρα αν δεν σε ενοχλει να την κρατα πιο κρυα! αυτο...

Πρέπει το forum να είναι πολύ Γ Τ Π για να είναι το 90% των απαντήσεων άκυρα τότε.:hang3:

Δέξου τις θερμοκρασίες τότε και μη νιαουρίζεις γι'αυτές.Η προηγούμενη 4850 που είχα φορούσε zalman(VF-900) πάνω και έπιανε περίπου 80-85 αν θυμάμαι καλά.Τώρα εσύ με παθητική ψύξη πιστεύεις οτι θα έχεις ίδιες θερμοκρασίες;:sick:

καταρχην δεν ειμαι γατα για να νιαουριζω:p:pκαι δευτερον δεν ηξερα τι θερμοκρασιες πιανουν οι silent καρτες:):)τριτον δεν ξερω αν το φορουμ ειναι ΓΤΠ!!!!!! τι ειναι αυτο?:pαλλα καποιοι επαναλαμβανονται χωρις λογο επειδη δεν καταλαβαινουν ακριβως το λογο για το ανοιγμα αυτου του topic:):)

καποιοι επαναλαμβανονται χωρις λογο επειδη δεν καταλαβαινουν ακριβως το λογο για το ανοιγμα αυτου του topic:):)

δεν ηξερα τι θερμοκρασιες πιανουν οι silent καρτες:):)

...και που το έμαθες τι άλλαξε;

Πάρε αυτή την 4850 που είναι fanless και είσαι και μαμώ.:triniti:Αυτό θες να ακούσεις απο την πρώτη σελίδα.Να στο πουν άλλα 2-3 παιδιά τώρα αυτο και καλές αγορές.:fun:

Οταν λεμε για ανεμιστηρα δεν εννοουμε να δουλευει στις 3000 στροφες.θα τον βαλεις στις 500 που ουτε θορυβο κανει και καλυτερη δουλεια απο το τιποτα κανει.αυτο προσπαθουν να εξηγησουν ολοι 9 σελιδες τωρα

τριτον δεν ξερω αν το φορουμ ειναι ΓΤΠ!!!!!! τι ειναι αυτο?:p

γτπ=gtp= για τον π****ο

αλλα καποιοι επαναλαμβανονται χωρις λογο επειδη δεν καταλαβαινουν ακριβως το λογο για το ανοιγμα αυτου του topic:):)

μια χαρα τον εχουμα καταλαβει ολοι! απλα εσυ αντι να πεις ενα οκ, η μια απαντηση σταρατη του τυπου: ας καει, δεν με νοιαζει, καλοι ειναι και οι 100 βαθμοι, λες αληθεια θα ποιανει τοσους? η δεν το ηξερα, τι μου προτεινετε, πες τε μου μια καλη καρτ κτλπ...

και σου λεμε παρε την 4850 για εκατομυριωστη φορα και αν δεν θες να ψηνεις στο pc βαλε και εναν ανεμηστηρα! αν σε ενοχλει βγαλτον! δεν μπορω να πω κατι αλλο! στα λευτα που θες η 4850 ειναι μονοδρομος απο ολες τις αποψεις....

ok ενταξει για τη 4850 αν μου κατσει η silent θα την παρω. τωρα το ειπα και νωριτερα αν καει επειδη δεν εχει ανεμιστηρα καηκε οκ υπομονη μετα να παρω αλλη απλα τα πραγματα:):)

Φιλε και εγω ειμαι αρρωστος με τον θορυβο και δεν δεχομουν μεση λυση.Ουτε σκληρο δισκο ουτε καν το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου δεν θελω να ακουω.Ακομα και αν αυτα ειναι αθορυβα με ενοχλει που υπαρχουν.:hang3:

Για να μην ανεβαζω ξανα photo δες εδω.Τα ανεμιστηρακια υπαρχουν για ασφαλεια και ειναι ρυθμισμενα απο speedfan να ξεκιναν σε ακραιες θερμοκρασιες και μονο στις 800 στροφες..(δεν ξεκιναν ποτε δηλαδη)

Αλλα..

Βασικη προυποθεση για να υλοποιηθει το παραπανω ηταν η υπαρξη ενος δευτερου pc για παιχνιδια,αποθηκευτικο χωρο και για να μην ξεμεινω οταν σκασει το passive :p

tτραβα σε κανα συνεργειο αυτοκηνητων παρε ενα ψηγειο που να μην το θελουν παρε και λαστιχο ποτισματος αγορασε μποκ και αντλια και κανε μια custom υδροψυξη με ελαχιστο χρημα! ειναι και αθορυβη! :p :P :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.