D Ace Δεκέμβριος 31, 2010 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 εγω ειχα 512 σε full hd μονη της και επαιζα ολα τα nfs στο τερμα... πρεπει να κοιταξεις μηπως η ψηκτρα που εχεις δει ταιριαζει σε 4870. στειλε μου ενα λινκ να την δω να σου πω.... παρε αυτην την ψηκτρα αν θες: http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/VGA-Coolers/Thermalright-T-Rad%C2%B2-VGA-Cooler.htm αν θες εχω εγω μια 4870! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Δεκέμβριος 31, 2010 Author #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 μα δεν εχω ψυκτρα εγω γιαυτο θελω ετοιμη καρτα η αν βαλω εγω το οριο μου ειναι τα 60 ευρω που εχω ξαναπει αν παρω 4870 και ψυκτρα δε βγαινω στα λεφτα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Δεκέμβριος 31, 2010 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 αν το θες μονο για ταινεις και κανα ψευτοπαιχνιδι (pro, nba) κατι κανεις σε τετοια αναλυση με την 4850. αλλα και παλι λιγα πραγματα...η γνωμη μου ειναι να περιμενεις και να τσιμπησεις την 5750. η πας σε ανεμηστηρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 31, 2010 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 επιμενω 4870. και θα σου βγει ενα 20αρι η ψηκτρα. η πιο ολοκληρωμενη και συχρονη λυση παντως ειναι η 5750. αλλιως 4870. παντως ξαναλεω αν δεν εχει τρυπες το κουτι (δεν ειναι κανα haf παραδειγμα) εισαι μια χαρα. και εγω το εχω ανοιχτο μεχρι τις τρεις μονος μου και κανει θορυβο απειρο που συνολικα εχει καμια 10αρια ανεμηστηρες... (2 καθε καρτα γραφικων, 6 υψηλοστροφους για την υδροψηξη και τα παντα στο 100%)η καλύτερη απάντηση αυτή την στιγμή εδω μέσα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Δεκέμβριος 31, 2010 Author #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Δηλαδη πανω σε τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 1, 2011 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2011 Ρε παιδια , ο ανθρωπος εχει πει ξεκαθαρα οτι θελει μονο αθορυβη καρτα γραφικων μεχρι 60Ε. Αρα θα παει εδω : Asus Radeon HD 5570 1GB | Skroutz.gr , γνωριζοντας οτι θα κανει υποχωρησεις σε βαρια παιχνιδια.υ.γ. : κοιτα κ εδω silent graphic items - Get great deals on Computers Networking items on eBay.com! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 1, 2011 Author #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2011 Ρε παιδια , ο ανθρωπος εχει πει ξεκαθαρα οτι θελει μονο αθορυβη καρτα γραφικων μεχρι 60Ε. Αρα θα παει εδω : Asus Radeon HD 5570 1GB | Skroutz.gr , γνωριζοντας οτι θα κανει υποχωρησεις σε βαρια παιχνιδια.υ.γ. : κοιτα κ εδω silent graphic items - Get great deals on Computers Networking items on eBay.com!μπραβο φιλε :jump1:να και ενας που με καταλαβε επιτελους:flower:καλη δειχνει αυτη και στα λεφτα μου,θα παιζω μαυτη κανα call off duty καπως καλα τι λεει σαν καρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 1, 2011 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2011 Εδω ενα review : Benchmark Results: Crysis And Call of Duty: Modern Warfare 2 : ATI Radeon HD 5570: Reasonable Gaming Performance For $80?Η καρτα δεν βαζει φωτιες αλλα ειναι αξιοπρεπεστατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 1, 2011 Author #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2011 ενταξει στα λεφτα που διαθετω δε ζηταω παπαδες αλλα ενας φιλος παραπανω ειπε οτι σαυτα τα λεφτα ειμαι μονο για flash games:sick::sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 1, 2011 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2011 Ρε παιδια , ο ανθρωπος εχει πει ξεκαθαρα οτι θελει μονο αθορυβη καρτα γραφικων μεχρι 60Ε. Αρα θα παει εδω : Asus Radeon HD 5570 1GB | Skroutz.gr , γνωριζοντας οτι θα κανει υποχωρησεις σε βαρια παιχνιδια.υ.γ. : κοιτα κ εδω silent graphic items - Get great deals on Computers Networking items on eBay.com!Μάλλον βρήκες την κάρτα που έψαχνες!... Αξιοπρεπής και σίγουρα ήσυχη. Pc1 και καθάρισες.ΥΓ. Καλού κακού, αν έχεις τη δυνατότητα κάποια στιγμή, ρίξε πάνω στην ψήκτρα και κάνα ψόφιο φουρφούρι σαν http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Pierre-Cardin-BlackSilent-X1-Fan---80mm-L-X1R.htm : εκτός των χαμηλών στροφών, έχει και καλή έδραση ρότορα, οπότε δεν έχεις κανένα θέμα θορύβου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 2, 2011 Author #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Α αμα ειναι να παρω silent και να βαλώ και ανεμιστηρα πανω απαπα δεν το κανω :) λοιπον να τη χτυπησω την 5570 την τριτη θαμαι οκ :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 2, 2011 #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Α αμα ειναι να παρω silent και να βαλώ και ανεμιστηρα πανω απαπα δεν το κανω :) λοιπον να τη χτυπησω την 5570 την τριτη θαμαι οκ :T: Καλά, καλά... Ελπίζω το κουτί σου να εξασφαλίζει μία τυπική ροή και η κάρτα αυτή να είναι ψοφίμι από TDP, γιατί φαινόμενα σαν το ακόλουθο ΔΕΝ είναι σπάνια: foxiadis weblog » Ποτέ, μα ποτέ παθητική ψύξη σε κάρτα γραφικών. Ευτυχώς, η εν λόγω passive ψήκτρα βοήθησε κάπου αλλού: foxiadis weblog » Μανία με ανακατασκευές No2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 2, 2011 #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Άκου τον Ερνέστο και δέν θα χάσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 2, 2011 Author #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 με μπερδεψατε παλι αντε να δουμε:hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 2, 2011 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Γιατί να μπερδεύεσαι? Τη silent να την πάρεις, αλλά δώσε προσοχή τις θερμοκρασίες. Έναν ανεμιστήρας στις 700-900 σαλ εντός του κουτιού να χτυπάει πάνω στην παθητική ψήκτρα δεν γίνεται καν αντιληπτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 2, 2011 Author #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 σωστα θα βαλω στο πλαι ενα 14αρι να γυρναει αργα στις 600 να μην ακουγετε καθολουσωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 2, 2011 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 σωστα θα βαλω στο πλαι ενα 14αρι να γυρναει αργα στις 600 να μην ακουγετε καθολουσωστα? Ένας 80άρης/92άρης πάνω στην παθητική ψήκτρα και μέσα στο κουτί σε αυτές τις στροφές ΔΕ θα ακούγεται καθόλου και θα κάνει και πολύ καλύτερη δουλειά λόγω direct-streaming... Πχ., αυτός εδώ You - CASE FAN ENERMAX EVEREST 9CM γυρίζει στις 500 σαλ με τον αισθητήρα θαρμοκρασίας ελεύθερο και ακόμη και στο μαξ των στροφών του πάρα πολύ δύσκολα γίνεται αντιληπτός (καλά, 1500 σαλ δεν πιάνει ποτέ!). Μπορείς να πάρεις και τον αντίστοιχο 120άρη ή 80άρη, είναι εξίσου ήσυχοι, οπότε ανάλογως του τι θες και τι σε βολεύει, πράττεις! Δε σου τα λέω από το κεφάλι, ως ψυχάκιας με το θόρυβο, τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα (πλην custom-made υδρόψυξης). Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 2, 2011 Author #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 ναι με την εμπειρια σου καλα τα λες εγω ειμαι ψιλοασχετος,απλα θα παρω τωρα την καρτα να δω πως παει και ανεμιστηρα μετα γιατι κανει 12 και ειμαι οριακα 60 για την καρτα βεβαια αργοτερα αν τον παρω και ακουγετε εστω και λιγο χαμενος θα παει θα τον βγαλω αμεσωςειμαι και εγω στο θορυβο πολυ περιεργος εχω παρει ενα πολυ ησυχο τροφοδοτικο δεν ακουγετε καθολου και το κουτι εχω 2 14ρηδες στις 600-700 στροφες και εμαι ισα ισα στο ανεκτο μου οριο θορυβουαν ο ανεμιστηρας της καρτας βγαλει λιγο ακομα θα αρωστησω:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 2, 2011 #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Πάρε την καρτούλα τώρα και βλέπεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 2, 2011 Author #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 ναι αφου μου λετε οτι ειναι και καλη να παιζω αξιοπρεπως και κανα παιχνιδακιτην τριτη θα την τσιμπησω:magic:τωρα ειμαι με την onboard και ουτε hd ταινια σωστα δε βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.