D Ace Δεκέμβριος 29, 2010 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 φιλε μου εγω εχω 6 ανεμηστηρες για υδροψηξη στον υπολογιστη μου. στο τερμα δουλευουν παντα. νταξει εννοειται πως αν θελω να κοιμηθω και να αφησω ανοιχτο το pc πρεπει να το ανοιξω και να τους ξεσυνδεσω ολους!! 4870 με φαν εχω και εγω. και μαλιστα της gainward εχει 2 πανω. αν τις βαλεις στο 20% δεν ακουγονται καθολου. γιατι δεν ειναι delat οι ανεμηστηρες. και της sapphire που εχω παλι τα ιδια. πανω απο το 50% λες ακουγεται...και αν δεν εχεις κουτι με τρυπες πολλες τοτε ουτε να το συζηταμε δεν χρειαζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Δεκέμβριος 29, 2010 Author #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 το δεν ακουγονται καθολου σχετικο ειναι ετσι αναλογως ποσο ενοχλει τον καθενα, εγω αν κατσω βραδυ μες την ησυχια και ακουω 3-4 ωρες αυτα τα βουητα με πιανει πονοκεφαλος 3 φορες αλλαξα καρτα μουλεγε ενας φιλος αυτη δε κανει θορυβο καθολου ο αλλος αυτη δεν ακουγετε το βραδυ και την παταγα τωρα stop μονο silent εστω και με μικρες θυσιες:sick::sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Δεκέμβριος 29, 2010 Author #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 απλα εδω ρωτησα επειδη απο καρτες δεν ξερω και πολλα μηπως μπορω να συνδιασω μια φθηνη silent με ικανοποιητικη αποδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Δεκέμβριος 29, 2010 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 τοτε μονοδρομος η 5750 η η 9800gt αν θες να εχεις πληρες πακετο.... αλλιως κανεις μισες δουλειες... τσαμπα λεφτα κατα την γνωμη μου... η αισχατη περιπτωση ειναι να παρεις μια μεταχειρισμενη με fan και να τον ξεσυνδεσεις. βεβαια μιλαμε για θερμοκρασιες τρελλες υστερα.... αν και οι silent δεν παιζει να εχουν και μικρες θερμοκρασιες, μιας και αν ζεσταθουν τα φυλλα τελειωσε η υποθεση... ζητα στο κατω κατω τα αλλα 60 απο τους δικους σου σαν δωρο για τα χριστουγεννα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Δεκέμβριος 29, 2010 Author #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 χα καλα θαταν αλλα τα μισα ειναι ηδη δωροβλεπεις η κριση εχει αγγιξει τα παντα ουτε οι δικοι μας δεν μας δινουν πια:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Δεκέμβριος 30, 2010 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 ασε, τα ξερω και εγω. καλα που δουλευω και την παλευω καπως. παντως εγω προτεινω να θυσιασεις τον ησυχια για τις επιδωσεις. στο 20% οι καρτες δεν ακουγονται καθολου σχεδον. μια 4870 ειναι το τελειο value for money στα 60Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Δεκέμβριος 30, 2010 Author #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 αποκλειεται δεν την ξαναπαταω με ανεμιστηρα τερμα τα πειραματα εχω καει και οικονομικα...:fist: silent οπωσδηποτε lol ενας φιλος μου δινει μια 4850 με 40 ευρω,καλη δεν ειναι αυτη? υπαρχει δυνατοτητα να βγει το φαν και να μπει μια αλλη ψυκτρα silent??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpToDate_ Δεκέμβριος 30, 2010 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Φίλε μου στο 20% το fan απλά δεν ακούγεται.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Os4TsKFXYMg]YouTube - Radeon HD 4870 Fan Control Test[/ame]Και είναι με ανοιχτό το κουτί και την καμερα πάνω στον ανεμιστήρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 30, 2010 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Αν θες παιχνίδια περνεις κανονική και φοράς ακουστικά. Το βράδυ σβηνεις το pc και κοιμάσαι. Που είναι το δύσκολο; Sent from my Γιωτοφωνο using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Δεκέμβριος 30, 2010 Author #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 χα χα :dance3: το δυσκολο ειναι να φορας 10 ωρες ακουστικα και σβηνεις το βραδυ το pc!! τι αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 30, 2010 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Δυστυχως δεν υπαρχει αλλο. Ειτε κανεις συμβιβασμους (και με 60€ πρεπει να κανεις πολλους) ειτε παιζεις flash based παιχνιδακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Δεκέμβριος 30, 2010 Author #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 ε ενταξει μη τα παραλεμε flash παιχνιδακια με καρτα των 60 ευρω...τελως παντων μια απαντηση εδω.....μια 4850 με 40 ευρω,καλη δεν ειναι αυτη? υπαρχει δυνατοτητα να βγει το φαν και να μπει μια αλλη ψυκτρα silent??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpToDate_ Δεκέμβριος 30, 2010 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Πες μα την έκδοση της κάρτας να σου πούμε- αλλά μάλλον όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Δεκέμβριος 30, 2010 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 επιμενω 4870. και θα σου βγει ενα 20αρι η ψηκτρα. η πιο ολοκληρωμενη και συχρονη λυση παντως ειναι η 5750. αλλιως 4870. παντως ξαναλεω αν δεν εχει τρυπες το κουτι (δεν ειναι κανα haf παραδειγμα) εισαι μια χαρα. και εγω το εχω ανοιχτο μεχρι τις τρεις μονος μου και κανει θορυβο απειρο που συνολικα εχει καμια 10αρια ανεμηστηρες... (2 καθε καρτα γραφικων, 6 υψηλοστροφους για την υδροψηξη και τα παντα στο 100%) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Δεκέμβριος 30, 2010 Author #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Πες μα την έκδοση της κάρτας να σου πούμε- αλλά μάλλον όχι.gigabyte ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpToDate_ Δεκέμβριος 30, 2010 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Εννοώ τι ψύξη έχει πάνω κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Δεκέμβριος 30, 2010 Author #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 δεν καταλαβαινω μα ανεμιστηρα εχει αυτο λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Δεκέμβριος 30, 2010 Author #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 επιμενω 4870. και θα σου βγει ενα 20αρι η ψηκτρα. η πιο ολοκληρωμενη και συχρονη λυση παντως ειναι η 5750. αλλιως 4870. παντως ξαναλεω αν δεν εχει τρυπες το κουτι (δεν ειναι κανα haf παραδειγμα) εισαι μια χαρα. και εγω το εχω ανοιχτο μεχρι τις τρεις μονος μου και κανει θορυβο απειρο που συνολικα εχει καμια 10αρια ανεμηστηρες... (2 καθε καρτα γραφικων, 6 υψηλοστροφους για την υδροψηξη και τα παντα στο 100%) χα χα παντως με τοσους ανεμιστηρες γενικα και σε εργοταξιο να σε βαλουν να κοιμηθεις δε θαχεις προβλημα σωστα:upside: λοιπον περα απο το αστειο εγω εχω προβλημα θελω πολυ ησυχια εχω ενα υπερ silent τροφοδοτικο και 2 14ρηδες ανεμιστηρες στις 800 στροφες δεν ακουω κιχ:baby:εβγαλα την καρτα και ηρεμησα:rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Δεκέμβριος 31, 2010 #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 δεν μκοιμαμαι με το pc ανοιχτο ποτε! μονο αν ξεσυνδεω τους ανεμηστηρες! (το εχω κανει). κοιτα στο 20% δεν ακουγεται πιστεψε με! αν επιμενεις παρε 4870 και βαλε silent ψηκτρα. αλλιως μαζεψε και παρε την 5750.... η τριτη λυση ειναι να μεινεις με το pc οπως εχει. μην πεταξεις τσαμπα λευτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Δεκέμβριος 31, 2010 Author #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 να μεινω με την καρτα της μητρικης:wall:ουτε HD ταινια δε δειχνει σωστα...η 4870 παιρνει ψυκτρα silent? η 4850 που εχω βρει 40 ευρω παιρνει ψυκτρα με κανα 20 ρικο ναμαι σουπερκανω δουλεια σε καλα games μαυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.