alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #401 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 M' αυτη ουτε flash games δεν παιζεις.... σορρυ σορρυ φιλε armagedon:o:o ο η narta τοπε:toomuchne:toomuchne:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 20, 2011 #402 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 το pro το επαιζε και το παλιο μου pc (οταν ζουσε) που ειχε p4 northwood 2,6 ht, 1,2gb ram και μια 3870.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #403 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 σε τι συχνοτητα ειναι? το ht το εχεις ον ε? κοιτα πολυ καλη λυση ειναι η 5830 που σου ειχε πει ενας απο μας. απλα θες αλλα 70Ε..... πες πατερα μανα θελω καρτα γαρφικων. δεν μπορω να παιξω παιχνιδια... αληθεια τι καρτες ειχες πριν??? τι ειναι παλι το ht?? home theater εννοεις?:hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxos Ιανουάριος 20, 2011 #404 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Γεμισατε 20 σελιδες για την αγορα μιας καρτας;Αντε βρε, να τα εκατοστησεται. :fun::clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 20, 2011 #405 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 hyper threading. δηλαδη τον 1 πυρηνα τον διαβαζει για 2. ο p4 που ειχα ηταν σαν 2πυρινος. ο ι3 σαν 4πυρινος (2πυρινες 4Thread) και ο ι7 που εχω τωρα σαν 8πυρινος.... αν ο i3 σου ειναι στα 2,9-3ghz εισαι καλα. αν οχι ανεβασε τον ελαχιστα... με τον i7 τον ανεβασα απο τα 2,6 στα 4 και κερδισα γυρω στα 15-20 fps στο crysis.... που ειναι απο τα παιχνιδια που λες πως οτι συστημα και να εχω δεν παιζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #406 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 hyper threading. δηλαδη τον 1 πυρηνα τον διαβαζει για 2. ο p4 που ειχα ηταν σαν 2πυρινος. ο ι3 σαν 4πυρινος (2πυρινες 4Thread) και ο ι7 που εχω τωρα σαν 8πυρινος.... αν ο i3 σου ειναι στα 2,9-3ghz εισαι καλα. αν οχι ανεβασε τον ελαχιστα... με τον i7 τον ανεβασα απο τα 2,6 στα 4 και κερδισα γυρω στα 15-20 fps στο crysis.... που ειναι απο τα παιχνιδια που λες πως οτι συστημα και να εχω δεν παιζει! ωπα ωπα δεν ξερω απο ανεβασματα:...::...: παντως το gadget στην επιφανεια εργασιας δειχνει 4 πυρηνες:T: καρτα που ρωτησες προηγουμενως ειχα την 7600GT καλη καρτουλα και τελος την GT220 που και θορυβο εκανε και δεν ετρεχε καλα τα games μου τη σουταρα και αυτη:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #407 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Παιδια ασχετο με το θεμα μαςπαω να βαλω αγγελια τις μνημες μου Transcend 3GB DDR3-1333 Intel Ci7 Ram Kit (PC3 10600, TS1333KLU-3GK) - Μνήμες - plaisio.gr αλλα παταω νεο θεμα και δε με βαζει να γραψω??:wassat::wassat::wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 20, 2011 #408 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Οι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr τα οποία πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: α) 6 μήνες παραμονής στο forum και 300 καταχωρήσειςβ) 12 μήνες παραμονής στο forum και 150 καταχωρήσειςγ) 2 χρόνια παραμονής στο forum και τουλάχιστον 50 καταχωρήσειςδ) 3+ χρόνια παραμονής και 20 καταχωρήσεις Οι αγγελίες δεν προσφέρονται σε εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Οι εταιρείες μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα marketing του TheLab.gr για την διαφήμιση τους.http://www.thelab.gr/pwliseis/neoi-kanones-aggelion-82342.htmlγια αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιανουάριος 20, 2011 #409 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 εγω προτεινω να το σκεφτεις λιγο ακομα, να ψαξεις την αγορα μηπως βρεις κατι καλυτερο και πιο καταλληλο για σενα. Αυτες οι αποφασεις δεν παιρνονται "ετσι" εν θερμω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #410 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 http://www.thelab.gr/pwliseis/neoi-kanones-aggelion-82342.htmlγια αυτό συγνωμη αλλα πως θα καταχωρησω 300 αγγελιες αφου δε μαφηνει να βαλω μια??:P:P:P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #411 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 εγω προτεινω να το σκεφτεις λιγο ακομα, να ψαξεις την αγορα μηπως βρεις κατι καλυτερο και πιο καταλληλο για σενα. Αυτες οι αποφασεις δεν παιρνονται "ετσι" εν θερμω. lol lol αμα σακουσουν οι αλλοι που λες να το σκεφτω λιγο ακομα να δεις τι θα σου σουρουν εδω κανουν αμαν να με ξεφορτωθουν:rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 20, 2011 #412 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 συγνωμη αλλα πως θα καταχωρησω 300 αγγελιες αφου δε μαφηνει να βαλω μια??:P:P:P:P:P ακριβώς κάτω από την φώτο σου (avatar) δείχνει την ημερομηνία εγγραφής σου και ακριβώς απο κάτω τα μηνύματα που έχεις δημοσιεύσει !!! για να βάλεις αγγελία πρέπει να έχεις 300 μηνύματα +6 μηνες στο forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 20, 2011 #413 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Αμα θελεις να φτάσεις τα 300 συνέχισε να ζητας "βοήθεια" εδω και να απορρίπτεις κάθε προταση...ηδη εφτασες τα 230 με αυτο το τροπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #414 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 ε πειτε το βρε παιδιαπου να καταλαβω οτι 300 καταχωρησεις ειναι μυνηματα:p:p Λοιπον να ανοιξουμε και κανα αλλο θεμα αλλου για να προλαβω???:) το εξαμηνο τοχω τοχω:dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #415 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Λοιπον αν περιμενω 300 μυνηματα θα περασει μια εβδομαδα και δε θα βρισκω παλι τιποτα μετα:p δεν κανουμε κανα πληστηριασμο τις μνημουλες μου εδω να βολευτω να αποφυγουμε και τον ερανο χαχα:fun::fun::fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Ιανουάριος 20, 2011 #416 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Λοιπον αν περιμενω 300 μυνηματα θα περασει μια εβδομαδα και δε θα βρισκω παλι τιποτα μετα:p δεν κανουμε κανα πληστηριασμο τις μνημουλες μου εδω να βολευτω να αποφυγουμε και τον ερανο χαχα:fun::fun::fun: χαχα, οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #417 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 ?? xa xa οχι τι???:crazy_pilot::crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 20, 2011 #418 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Ας τον μπανάρει κάποιος fgs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιανουάριος 20, 2011 #419 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 OFFTOPIC αλλα ελεος ρε παιδια δεν βλεπετε τοσο καιρο ΠΟΥ το παει???τζαμπα διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια τοσο καιρο τωρα!ΥΓ1. οσο καλη διαθεση και να χω μου φαινεται φιλε οτι πιο πολυ σε νοιαζει να ανοιξουν οι αγγελιες σου(στην ουσια μονος σου το ειπες)παρα να βρεις καρτα.ΥΓ2.μακαρι να ειμαι λαθος,θα σου ζητησω συγνωμη μετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #420 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 χα αστειο εδω δεν ηξερα καν πως ανοιγουν οι αγγελιες,σημερα τομαθα αν προσεξες οποτε ακυρη η διαπιστευση σου:p:p αμα ηθελα να ανοιξουν οι αγγελιες τωρα που το ξερω θα ανοιγα 5 διαφορετικα ποστ ενα μηνα πριν και με 20 ποσταρισματα στο καθενα σε 5 μερες θα ειχα ξεμπερδεψει:T: δε θα κοθομουν να περιμενω ενα μηνα ακουγωντας τα ιδια και τα ιδια πανω στο προβλημα μου κυριε σερλοκ χολμς.:) αλλωστε τοχω δηλωσει οτι ειμαι και ψιλοασχετιλα:fun::fun: YΓ.anyway πες και αλλα να απανταω γιατι κοντευω να 300ρισωωωωωωωω ΥΓ ασε που βλεπω θα 600ρισω και ακομα εδω θαμαστε οπως παει!!!!!!!!!! εχω κανα μπονους στα 600 για να ξερω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.