Jump to content

Καρτα χωρις fan silent

alfisti

Recommended Posts

Αυτη τι λεει κοντα στα 70 μεταχειρισμενη,εχει ροοστατες στα fan τα κλεινω και βαζω το δικο μου:wassat:

Sapphire 4870 1gb με Scythe musashi

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=36259index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=36260

:man_in_love::man_in_love::man_in_love:

την πηρες οπως εισαι! δοκιμασε πρωτα με τους φαν που εχει πανω....ισως να μην σε ενοχλουν.

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

και στην τελικη αν δεις πως ανεβαινει η θερμοκρασια πανω απο 80 βαζεις για κανα λεπτο τους φαν στο τερμα και εισαι οκ!

εδιτ:

για να ξεριες αλλη φορα: για να φτιαξεις γενικα pc με αθορυβη ψηξη θελεις αρκετα λ7! ειτε ειναι passive ειτε ειναι υδροψηξη..... ειδικα οταν ειναι passive μηλαμε για ψηκτρες cpu τερατα, και κατι ψηκτρες gpu που ποιανουν 2-3 σλοτ...

και στην τελικη αν δεις πως ανεβαινει η θερμοκρασια πανω απο 80 βαζεις για κανα λεπτο τους φαν στο τερμα και εισαι οκ!

ναι σωστα εχει και αυτο το αβανταζ:T: τους ανοιγω full και την κοπαναω απο το δωματιο:fie::fie::fie::fie:

δεν ειπα τους ανοιγεις τερμα για μια ωρα... ουτε κανουν τοσο απειλιτικο θορυβο! σε 1-2 λεπτα maxxxx εχουν κανει την δουλεια τους! αυτο κυριως θα συμβαινει αν παιζεις κανα βαρυ παιχνιδι! (το να ανεβαζει θερμοκρασια μεγαλη.....) αλλιως δεν θελει πειραγμα!!

ok ok :) το παιδι ειναι επαρχια του εστειλα ΠΜ και αναμενω:T:ο αλλος με την 5670 ακομα να μου απαντησει:sick:τοχω διπορτο τωρα ,τουλαχιστον ας κατσει μια απο τις δυο να ηρεμησω απο εσας.....:p:p:p:p:p:p:p

ok ok :) το παιδι ειναι επαρχια του εστειλα ΠΜ και αναμενω:T:ο αλλος με την 5670 ακομα να μου απαντησει:sick:τοχω διπορτο τωρα ,τουλαχιστον ας κατσει μια απο τις δυο να ηρεμησω απο εσας.....:p:p:p:p:p:p:p

:rofl:

Γελατε τωρα:):)μετα που θα σας λειψω να δω τι θα κανετε!!:agree::agree: θα παρακαλατε να μου καει γρηγορα η καρτα που θα παρω για να κανουμε κουβεντουλα παλι.:happy2::happy2::happy2:

με φαγατε με φαγατε:sick::sick:ο αλλος με την 5670 περιμενε να περασουν δυο μερες να μου πει οτι πουληθηκε lol ειναι τρελλοι αυτοι οι ρωμαιοι...:fist::fist::fist: η μια πορτα εκλεισε:wall::wall:

Λοιπον για ηρεμηστε λιγο:nothing:,με φαγατε πια δε μου καθετε τιποτα:sick::sick:αν πετυχετε καμμια αγγελια με καρτα που ψαχνω και στα λεφτα μου,βαλτε κανα λινκ γιατι βλεπω να σουβλιζουμε αρνι εδω παρεα το Πασχα:shout::shout::shout::shout:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.