Ερνεστος Ιανουάριος 18, 2011 #341 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Πάντως όταν πάρεις κάρτα εγώ θα το βάλω πρώτη είδηση εδώ: http://www.thelab.gr/off-topic/eidiseis-apo-tin-ellada-kai-olo-ton-88519.html ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΘΕΟΣ ο Lakisss!!!!!!!!!!! Πάντως, τα μουλάρια πρέπει να ειναι πιο ανθεκτικό από τα γαϊδούρια, δεν πρέπει να σκάνε τόσο εύκολα... (βέβαια, σ'αυτό το νήμα όλα είναι πιθανά). Σε κάθε περίπτωση είναι και πιο audiophile βλέπω με σετάκι κορνο8ιντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 18, 2011 #342 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 ας του βαλεις και ενα γοοφερ στην ουρα να ειναι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 18, 2011 #343 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 ατο ειναι αλλα δε θελω να το χαλασω:sick: Αυτό δέν είναι το κουτί σου? Ρε αδερφέ...αφού έχεις έτοιμη θέση στο πλάι για 12άρι fan απέναντι από τις κάρτες, γιατί μας σκάς τόσο καιρό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 18, 2011 Author #344 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Βρε αδερφια πλακα που εχετε:p:p αφηστε τις ατακες και τις γελοιογραφιες και βρειτε μου μια λυση γιατι το προφιλ μου απο 2011 που ειναι η εικονα θα γραψει 2012 και ακομα εδω θαμαστε:dance3::dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 18, 2011 #345 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 δικο σου προβλημα :hang3: ξαναγραφω λυσεις υπαρχουν 300 ποστ πριν, εσυ δεν κανεις κατι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 18, 2011 Author #346 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Λυσεις υπαρχουν αλλα δεν υλοποιουνται αχ φιλε D Ace με πουλησες και εσυ:sick::sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 18, 2011 Author #347 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Ρε αδερφέ...αφού έχεις έτοιμη θέση στο πλάι για 12άρι fan απέναντι από τις κάρτες, γιατί μας σκάς τόσο καιρό?Φιλε Lakiss για να καταλαβω δηλαδη !! το θεμα ειναι οτι δεν εχω τρυπες να βαλω ανεμιστηρα??:hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 18, 2011 #348 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Φιλε Lakiss για να καταλαβω δηλαδη !! το θεμα ειναι οτι δεν εχω τρυπες να βαλω ανεμιστηρα??:hang3::hang3:Καθόμαστε και επινοούμε τρόπους πώς να τοποθετήσεις ανεμιστήρα τόσες μέρες τώρα, και εσύ δέν λές εξαρχής ότι έχεις έτοιμη θέση απέναντι από τις κάρτες!!!!Αμάν πιά....πάρε τον ένα fan εισαγωγής που έχει ήδη στο μέσα το κουτί σου, και βίδωσέ το στο πλαινό παράθυρο.Μετά πάρε όποια silent κάρτα θές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 18, 2011 #349 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 δεν σε πουλησα ρε αλφιστη! απλα εστειψα το μυαλο μου! παει δεν εχει αλλο να δωσει..... τα εχουμε εξαντλησει ολα! απο υδροψηξη μεχρι το να βαλεις τον φαν πανω με συρμα σου ειπα..... παντως ξαναλεω παρε την 5670.... κανε το εξης για να μαζεψεις λευτα: ζητα αθε μερα 2-3 ευρω για το φαι στο σχολειο και εσυ κρυφα κανε 1-2 τοστ και παιρνε και βαζε το χρημα στην ακρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 18, 2011 Author #350 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 ε αυτο δε συζηταμε σαν λυση με τον D Ace!! εχω 2 14ρηδες ενα εμπρος ενα πισω να βγαλω τον ενα να τον βαλω πλαι πανω στην καρτα,αρκει να μην χαλασει και το air flow και του κουτιου:fist::fist:τωρα ο D Ace μετανιωσε για την καρτα που θα μουδινε(θελει να σας ταλαιπωρησει και αλλο φενεται:p:p)και αντε τωρα παλι στο ψαξιμο lol lol:rubik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 18, 2011 #351 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 φιλε μου δεν μετανιωσα! απλα δεν μου ειπες τιποτα και την εδωσα.... ηταν τελειως στον αερα η κουβεντα.... ασε που δεν ειναι silent ετσι? απλα θα εκανες την πατεντα που σου ειπα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 18, 2011 Author #352 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 ε αφου λεγαμε εδω και κατι σελιδες πισω οτι θα το δοκιμασω ετσι στην τελικη να ησυχασω:sick::sick::sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 18, 2011 #353 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 δεν ειναι κατι που κανει μονο η δικια μου αυτο... ολες οσες εχουν ανεμηστηρα εχουν καπου το βυσμα που τον αποσυνδεεις.... αν δεν κατσει παντως να δωσω την δικια μου θα σου πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 18, 2011 Author #354 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 καταλαβα και αλλη αναμονη,και θα γραφουμε παλι εδω και θα βριζουνε παλι καποιοι,και μη χειροτερα γενικα,τουλαχιστον ας μου απαντησει θετικα αυτος με την καλη silent pls pls pls:fist::fist::fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 18, 2011 #355 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 καλα μην περιμενεις εμενα. αν δις κατι καλο, (αν εχεις αμφιβολειες ρωτα μας) και αγορασε το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 18, 2011 Author #356 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Τι να ρωτησωκαι που ρωταω στο ψιλο με παιρνουν...ειπα ειμαι ασχετος απο καρτες,ακομα και τα fps (αν τα λεω καλα) που λενε δεν ξερω τι ειναι.:baby::baby::baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpToDate_ Ιανουάριος 18, 2011 #357 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Κλείστε το επιτέλους έχω γ****θει στα emails! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 18, 2011 Author #358 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 ???τι σχεση εχουν τα emails με το θεμα μας??:nothing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 18, 2011 #359 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 ???τι σχεση εχουν τα emails με το θεμα μας??:nothing: :hehe: :hang3::hang3::hang3: :wall: :lock::lock::lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 19, 2011 Author #360 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 Αυτη τι λεει κοντα στα 70 μεταχειρισμενη,εχει ροοστατες στα fan τα κλεινω και βαζω το δικο μου:wassat: Sapphire 4870 1gb με Scythe musashi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.