Jump to content

Καρτα χωρις fan silent

alfisti

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply
αντε παλι:fie::fie:μα βαλτος εισαι να μου κοβεις την φορα:weep::weep::weep::weep:

Αμα σου πει οτι είναι μπόμπα και εσύ φας κάνα άκυρο απο τα παιχνίδια σου θα μας πείς και λαλάκες.

Ωραίο το καλαμπούρι αλλα δεν έχει πλάκα πια.Με τα δεδομένα που έχεις δώσει κάπου πρέπει να κάνεις κάποιο συμβιβασμό όσο και να κοπανιέσαι.Αν σε ικανοποιούν οι επιδόσεις της 5670 τότε καλορίζικη.Απο πλευρά επιδόσεων σε μεταχειρισμένο σίγουρα βρίσκεις κάτι καλύτερο πάντως στα χρήματα σου(πχ μια hd4850 ή η 4870 που σου είπε ο D Ace αν ισχύει ακόμα) αλλα εκεί έχουμε το περί ανεμιστήρα.Σκέψου αν υπάρχει δυνατότητα να μετακινήσεις λίγο το κουτί σου αφού έχεις τόσο πρόβλημα.

Ενας μήνας,17 σελίδες και λέμε τα ίδια και τα ίδια.Οχί άλλο μα μου ξού!!

Παιδια εγω δεν εχω ιδεα απο καρτες και επιδοσεις,οπως εχω πει αρχικα θελω να παιζω καλα χωρις κολληματα παιχνιδια τυπου call of duty τα καινουργια!! και ραλακια:p:p

Φιλε D Ace αυτο που μουλεγες για την καρτα σου ισχυει για να κανω το πειραμα? γιατι βαρεθηκα στο τελος τα 60 μου θα γινουν λιγοτερα αντι για περισσοτερα.

Δε μου ειπες??

ελα φιλε μου. τωρα ανοιξα το pc. οχι ακυρο τελικα.... καλα ακομα δεν αποφασισες κατι? παντως αυτη η 5670 φενεται καλο εργαλειο... μου θυμιζει 4770 η οποια ηταν αρκετα καλη και αυτη!

Α οκ ελεγα μηπως μου βαζατε κανα ξαπλωμενο γαιδαρο παλι!!!!!!:yu::yu:

donkeyspeakermod.jpg:p

Πάντως όταν πάρεις κάρτα εγώ θα το βάλω πρώτη είδηση εδώ: http://www.thelab.gr/off-topic/eidiseis-apo-tin-ellada-kai-olo-ton-88519.html:)

χαχαχαχαχαχα! μετα τα ποδηλατα με μεγαφωνα ηρθανε και γαιδουρια! παντως επιβαλετε να μας βαλεις φωτο το pc σου μολις παρεις καρτα. μην σου πω και βιντεο για να δουμε και ποσοσ ακουγεται! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.