ARMAGEDDON Ιανουάριος 17, 2011 #301 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 πάρε ότι βρεις και αγόρασε ωτοασπίδες και η σιωπή δεν λέμε ότι είναι χρυσός οπότε εσύ πως θέλεις σιωπή με το να πληρώσεις όσο το δυνατόν λιγότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 17, 2011 Author #302 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Και συγνωμη για να καταλαβω και εγω 5670 δεν εδειξα lol ??:nothing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 17, 2011 #303 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 ναι αλλά η ψήκτρα που φοράει δουλεύει μόνο όταν έχει φαν (για αυτό και το βάλανε) ενώ αυτές που δείχνω εγώ είναι κατασκευασμένες για να μην έχουν πάρε μία silent κουτί έχεις καλό δεν θα έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 17, 2011 #304 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 1 μηνας εχει περασει παρε καποια και αν δεν σου κανει πουλα την εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 17, 2011 Author #305 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 ναι αλλά η ψήκτρα που φοράει δουλεύει μόνο όταν έχει φαν (για αυτό και το βάλανε) ενώ αυτές που δείχνω εγώ είναι κατασκευασμένες για να μην έχουν πάρε μία silent κουτί έχεις καλό δεν θα έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες .δηλαδη η λυση που προτεινε ο D Ace δεν ειναι καλη??:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 17, 2011 Author #306 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Δηλαδη να παρω μια κανονικη καρτα με ανεμιστηρα,να βγαλω τον ανεμιστηρα,και να βαλω ενα απο τα δυο fan του κουτιου μου να φυσαει πανω στην καρτα ε??:fun::fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 17, 2011 #307 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 νομιζω πως με ολα αυτα που σου δειξαμε καταλαβαινεις πως καρτα γραφικων passive και καλη με 60Ε δεν παιρνεις. πρεπει να πας πανω απο 100-110. εκτως αν παρεις μεταχειρισμενη με φαν και τον βγαλεις και κουμπωσεις πανω τον δικο σου. αν τον βγαλεις και δεν βαλεις τον δικο σου την εκαψες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 17, 2011 Author #308 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Μα εγω δεν εχω δικο μου φαν για την ψυκτρα!!!!:nothing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 17, 2011 #309 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 ρε τον 12αρη-14αρη που εχεις στο κουτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 17, 2011 Author #310 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 η καρτα που βρηκα πιο πανω η 5670 αν βγαλω μονο το ανεμιστηρακι και αφησω την ψυκτρα και βαλω και το δικο μου 14αρη τι λεει? και η καρτα τι λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 17, 2011 Author #311 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Gigabyte Radeon HD 5670 1GBαυτη που βρηκα τι λεει σαν καρτα κανω δουλειααν βγαλω το fan απο πανω θα μεινει και η ψυκτρα απο κατωτι τιμη αξιζει σαν μεταχειρισμενη να την παρω?? αυτο δηλαδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 17, 2011 #312 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 http://animalmakers.com/News/2007_0222/images/military1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 17, 2011 Author #313 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Τωρα αυτο τι σχεση εχει με το θεμα μας θες να πεις οτι η καρτα ειναι γαιδουρι και δεν :sick::sick:τραβαει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 17, 2011 #314 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Θυμάσαι που λέγαμε για ένα γάϊδαρο? Ε, τελικά, τον έσκασες.1000 συγνώμη από το forum για το off-topic και υπό την απειλή ban για ανάρμοστη συμπεριφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 17, 2011 Author #315 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 oχι μωρε ενταξει τι ειπες για να τιμωρηθειςμπορει ναχεις και δικιο,απλα εγω ειμαι απολυτος στο τι ζηταω και αλλοι δεν το καταλαβαινουν και συζηταμε τα ιδια και τα ιδια εγω κραταω μια γραμμη γιατι ξερω αν αλλαξω γνωμη θα κανω πατατα και θα το μετανιωσω:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 17, 2011 #316 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 θα στο πω για μία φορά ακόμη και θα είναι η τελευταία:- με καινούργιες κάρτες των 60€ μην περιμένεις πολλά πράγματα στα 3D, είναι απλώς ένα κλικ πάνω από τα onboard.- εφόσον είσαι αναγκασμένος να πας σε κάρτα των 60€ και μάλιστα με παθητική ψύξη, διάλεξε μία κάρτα όποια θες εσύ και είτε της προσαρμόζεις πάνω έναν από τους υφιστάμενους ανεμιστήρες για να μην μπεις σε έξοδα είτε αγοράζεις αυτόν εδώ You - CASE FAN ENERMAX EVEREST 9CM ο οποίος είναι θεωρητικά και πρακτικά ΑΘΟΡΥΒΟΣ. ΔΕ θα έχεις απολύτως καμία επιβάρυνση των επιπέδων θορύβου (στο υπογράφω!), ενώ παράλληλα η ελάχιστη ροή που δημιουργεί το φουρφούρι θα σου κράτάει την κάρτα πάντα εντός ασφαλών ορίων λειτουργίας.Αυτά είχα να σου πω και κανόνισε την πορεία να το πας 20 σελίδες τούτου το νήμα-ζαρτιέρα!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 17, 2011 #317 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 νομιζω πως η 9600 ειναι λιγο καλυτερη. χωρις να ειμαι και σιγουρος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 17, 2011 Author #318 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 οκ ολα αυτα εγω ψαχνω με 60 ευρω και μεταχειρισμενη παντως σε silent οπως ειπα τη λυση και αλλου ανεμιστηρα στο κουτι αθορυβου η μη την εχω αποκλεισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 17, 2011 Author #319 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 τελικα τοση συζητηση και για την καρτα που δειχνω παραπανω αν αξιζει και τον τροπο που θελω να την βαλω κανεις δεν αναφερθηκε:shutup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 18, 2011 Author #320 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Φιλε D Ace αυτο που μουλεγες για την καρτα σου ισχυει για να κανω το πειραμα? γιατι βαρεθηκα στο τελος τα 60 μου θα γινουν λιγοτερα αντι για περισσοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.