Jump to content

Καρτα χωρις fan silent

alfisti

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

ναι αλλά η ψήκτρα που φοράει δουλεύει μόνο όταν έχει φαν (για αυτό και το βάλανε) ενώ αυτές που δείχνω εγώ είναι κατασκευασμένες για να μην έχουν πάρε μία silent κουτί έχεις καλό δεν θα έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες .

ναι αλλά η ψήκτρα που φοράει δουλεύει μόνο όταν έχει φαν (για αυτό και το βάλανε) ενώ αυτές που δείχνω εγώ είναι κατασκευασμένες για να μην έχουν πάρε μία silent κουτί έχεις καλό δεν θα έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες .

δηλαδη η λυση που προτεινε ο D Ace δεν ειναι καλη??:wassat:

νομιζω πως με ολα αυτα που σου δειξαμε καταλαβαινεις πως καρτα γραφικων passive και καλη με 60Ε δεν παιρνεις. πρεπει να πας πανω απο 100-110. εκτως αν παρεις μεταχειρισμενη με φαν και τον βγαλεις και κουμπωσεις πανω τον δικο σου. αν τον βγαλεις και δεν βαλεις τον δικο σου την εκαψες....

Gigabyte Radeon HD 5670 1GB

αυτη που βρηκα τι λεει σαν καρτα κανω δουλεια:nothing:αν βγαλω το fan απο πανω θα μεινει και η ψυκτρα απο κατω:T:τι τιμη αξιζει σαν μεταχειρισμενη να την παρω??

gigabyte_5670_front.jpg

αυτο δηλαδη:)

Θυμάσαι που λέγαμε για ένα γάϊδαρο? Ε, τελικά, τον έσκασες.

1000 συγνώμη από το forum για το off-topic και υπό την απειλή ban για ανάρμοστη συμπεριφορά.

oχι μωρε ενταξει τι ειπες για να τιμωρηθεις:)μπορει ναχεις και δικιο,απλα εγω ειμαι απολυτος στο τι ζηταω και αλλοι δεν το καταλαβαινουν και συζηταμε τα ιδια και τα ιδια εγω κραταω μια γραμμη γιατι ξερω αν αλλαξω γνωμη θα κανω πατατα και θα το μετανιωσω:T::T:

θα στο πω για μία φορά ακόμη και θα είναι η τελευταία:

- με καινούργιες κάρτες των 60€ μην περιμένεις πολλά πράγματα στα 3D, είναι απλώς ένα κλικ πάνω από τα onboard.

- εφόσον είσαι αναγκασμένος να πας σε κάρτα των 60€ και μάλιστα με παθητική ψύξη, διάλεξε μία κάρτα όποια θες εσύ και είτε της προσαρμόζεις πάνω έναν από τους υφιστάμενους ανεμιστήρες για να μην μπεις σε έξοδα είτε αγοράζεις αυτόν εδώ You - CASE FAN ENERMAX EVEREST 9CM ο οποίος είναι θεωρητικά και πρακτικά ΑΘΟΡΥΒΟΣ. ΔΕ θα έχεις απολύτως καμία επιβάρυνση των επιπέδων θορύβου (στο υπογράφω!), ενώ παράλληλα η ελάχιστη ροή που δημιουργεί το φουρφούρι θα σου κράτάει την κάρτα πάντα εντός ασφαλών ορίων λειτουργίας.

Αυτά είχα να σου πω και κανόνισε την πορεία να το πας 20 σελίδες τούτου το νήμα-ζαρτιέρα!...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.