Jump to content

Καρτα χωρις fan silent

alfisti

Recommended Posts

Πάρε κάρτα με φαν ρε αγόραρε σου λέμε δεν ακούγεται... 5830 φίλου στο 30% ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΝ.ΚΑΝ.ΚΑΝ

ΚΑΝ

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply
Πάρε κάρτα με φαν ρε αγόραρε σου λέμε δεν ακούγεται... 5830 φίλου στο 30% ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΝ.ΚΑΝ.ΚΑΝ

ΚΑΝ

τοχω αναφερει ξανα και ξανα και ξανα 3 καρτες εχω αλλαξει στο παρελθον θεωρητικα αθορυβες αλλα πηραν δρομο ειμαι ο BATMAN τι να κανουμε:dance3: θελω μια Batmanokarta...:p:P

Την συγκεκριμένη 5830 την έχω βάλει και στο pc μου και έχω βάλει και το αυτί μου πάνω και ίσα που ακουγόταν με ανοιχτό κουτί... και είναι αυτή η έκδοση.

http://www.thelab.gr/pwliseis/5830-new-89316.html

Λες να μην ξέρουμε εμείς που έχουμε αλλάξει 10 κάρτες;

Πάρε μία κάρτα με fan και βούτα το pc στο ελαιόλαδο.

αν ειναι να το βουτηξω στο ελαιολαδο γιατι πρεπει να παρω και καρτα??:crazy_pilot::crazy_pilot:

μα είναι ο batman το ακούει ... και το 1% το ακούει στο 30% θα κολλήσει

:p

edit

βάλε το χέρι σου στην τσέπη και πάρε αυτή

Sapphire 5670 Ultimate (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

μωρε το χερι μπαινει στην τσεπη αλλα δεν εχουν αυγατισει τα 60 μου!!:help::help:

αν ειναι να δωσει 120Ε γιατι να μην παρει την 5750 της γιγαβαιτ? επειδη το θεμα δεν τελειωνει με τιποτα, παρε μια καρτα με 60-65Ε, με η χωρις φαν, αποσυνδεσε τον αν εχει και κοτσαρε πανω τον δικο σου και τελειωσε η υποθεση. 14 σελιδες φτασαμε και ειμαστε ακομα σε αδιεξοδο...

τοχω αναφερει ξανα και ξανα και ξανα 3 καρτες εχω αλλαξει στο παρελθον θεωρητικα αθορυβες αλλα πηραν δρομο ειμαι ο BATMAN τι να κανουμε:dance3: θελω μια Batmanokarta...:p:P

Να δώ τώρα τι θα πείς

post-12404-1416074923,3063_thumb.jpg

:p:P

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! θυμομουν πως υπηρχε αυτη η καρτα αλλα δεν περιμενα κανενας να την δειξει! χαχαχαχαχαχ! εγραψες!!!!

εδιτ:

οποτε νομιζω πως δεν πρεπει να το συζηταμε αλλο. ειναι καρτα για batman . οποτε και δελτα να ειχε πανω δεν νομιζω να ξεπερναγε ο θορυβος τα -10db... αυτη να παρεις! :p:P:P

βρε παιδια μη διακομωδειται το θεμα:pενα ανθρωπινο βιτζιο ειναι και αυτο:fun::fun:

δεν το διακωμωδούμε αλλά όταν έχεις πιει 14 σφηνάκια (σελίδες) και συνεχίζεις πάει να πει η δεν καταλαβαίνεις τίποτα η είναι πολύ αργα you are dead already :p

edit φιλικά αναφέρομαι και σε οποιοδήποτε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.