Jump to content

Καρτα χωρις fan silent

alfisti

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

στα δικα μας τωρα,την 4850 silent δε τη δινει τελικα ο φιλος:nothing: οποτε μενει η 5570 να δω ποτε θα παραλαβει το καταστημα:nothing: την ξερει κανεις τη συγκεκριμενη? σε full αναλυση παιζει παιχνιδια:)

δεν την εχω δοκιμασει αλλα ειναι αρκετα μουφα...μεχρι και η 3870 ειναι αρκετα καλυτερη. και λεω γιαυτην με τις ddr3 οχι ddr4....

σκευτικα και την εξης λυση η οποια ειναι αρκετα λογικη. παρε μια καρτα με φαν, ξεσυνδεσε τον και με πατεντα βαλε πανω της τον 1 η και τους 2 14αρηδες σου. μετα γυρνα και την ψηκτρα του cpu οπως σου ειπα ανοιξε καμια τρυπα στην οροφη του κουτιου και εισαι αρχοντας!

δεν σε καιει. σου εχουμε πει τοσοες λυσεις. η λυση μονοδρομος πλεον ειναι παιρνεις μια καρτα με η χωρις φαν, αν εχει τον ξεσυνδεεις και κοτσαρεις πανω τον 1 14αρη σου. ανοιγεις και στην οροφη τρυπα και εισαι οκ. δεν παθαινει τιπιτα ετσι. μην σου πω θα εχει και καλυτερες θερμοκρασιες απο οτι με τον εργοστασιακο ανεμηστηρα

με το Πλαισιο τελικα στη μεταμορφωση δε βγαζω ακρη:nothing::nothing:οι ανθρωποι ειναι τραλαλα τραλαλο:hang3:δε βρισκουν την ψυκτρα λεει μηπως εχει δωθει μαζι με pc....ε τοτε γιατι δε τη βγαζεις απο το site την Π@@@@να και μας παιδευεις στα τηλεφωνα μια εβδομαδα:wall::wall::wall:

μα σου ειπα τι θα κανεις. και επειδη σε καταλαβαινω απολυτως. αν προσεξεις εχει ενα μπριζακι για τον ανεμηστηρα. θα το βγαλεις ωστε να μην λειτουργει. και μετα με ενα συρμα κοτσαρεις πανω τον δικο σου. ουτε παραπανω θορυβο ουτε θα εχεις θεμα θερμοκρασιων....

??κατσε για να καταλαβω:nothing:εγω εχω 2 στο κουτι ενα εμπρος και ενα πισω,οποτε θα βγαλω τον ενα και θα τον ριξω στην καρτα??μα δε κανω ετσι ζημια στον ολο αερισμο του κουτιου??:nothing:

τι να κανςω ρε συ! για να βοηθαμε δεν ειμαστε εδω? νταξει σε θεματα Pc και αυτοκηνητων ειδικα οταν δεν ειναι δικα μου εχω μεγαλη υπομονη!

οχι δεν χαλας τον αερα του κουτιου και πολυ! αν ανοιξεις και μια τρυπα στην πανω μερια εισαι οκ! θα βγαλεις τον πισω βασικα, θα ανοιξεις μια τρυπα στην πανω μερια, θα γυρισεις την ψηκτρα του cpu να κοιτα πανω και εισαι οκ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.