Jump to content

Καρτα χωρις fan silent

alfisti

Recommended Posts

με φαγατε πια:sick::sick:ο ενας δεν απανταει για τη 4850 silent οι αλλοι δεν εχουν ετοιμοπαραδοτη την 5570:shout:αντε να δω τι αλλο θα παθω:p:p παντως η λυση με τη μανικα και το ψυγειο καλη και φθηνη μου ακουγεται:dance3::dance3:

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

αν δεις εδω στο forum καπου που λεει δειξτε την υδροψηξη σας εχει κατι παρομοιες πατεντες. μου το ειχε πει και ο μηχανικος που ειχα παει να φτιαξω το ψηγειο μου που ειχε τρυπησει. παντως μην παρεις 5570. περιμενε για την 4850.

με φαγατε πια:sick::sick:ο ενας δεν απανταει για τη 4850 silent οι αλλοι δεν εχουν ετοιμοπαραδοτη την 5570:shout:αντε να δω τι αλλο θα παθω:p:p παντως η λυση με τη μανικα και το ψυγειο καλη και φθηνη μου ακουγεται:dance3::dance3:

Αν εισαι θεσαλονικη εχω πολυ σαβουρα να χαρισω αν το παρεις αποφαση..

post-620-1416074907,2233_thumb.jpg

οριστε passive ψηκτρα για την 4870. απλα ειναι λιγο ακριβη...

http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/VGA-Coolers/Thermalright-T-Rad%C2%B2-VGA-Cooler.htm

Τζάμπα είναι για τέτοια ψήκτρα!... Τρελό χιουμοράκι ο D_Ace!

Βάζεις και δύο αθώους 92άρηδες (έχουμε πολλές και καλές επιλογές) και ησυχάζεις. Αλλά με αυτή τη λογική, αγοράζεις όποια κάρτα γουστάρεις.

οπως εχω ξαναπει και ξαναπει ουφφφ:sick: εχω 2 14ρηδες στο κουτι στις 700 στροφες και ενα 12αρι στη cpu που ξεκιναει στις 500 στροφες και εν τροφοδοτικο πολυ silent δεν το ακουω καν:T: καρτα δεν εχω λογω θορυβου(εκει ειναι το ολο θεμα) τωρα λοιπον ακουω ενα ελαφρυ φυσημα που ειναι και το οριο μου:p:pοπως εχω πει ξανα και μυγα να πεταει στο δωματιο θα σαλταρω:):)ποσο μαλλον ν βαλω και αλλο ανεμιστηρα:wall::wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.