aris20 Ιανουάριος 20, 2011 #421 Ιανουάριος 20, 2011 ΥΓ ασε που βλεπω θα 600ρισω και ακομα εδω θαμαστε οπως παει!!!!!!!!!! εχω κανα μπονους στα 600 για να ξερω?? Φιλαράκο πας γυρεύοντας για Ban... ... Χαλαρώστε όλοι απλά ένα ->:lock: στο Topic γιατί παρασυζητήθηκε το θέμα αυτό... Tα είπαμε ήδη, οπότε γιατί επαναλαμβανόμαστε..?
D Ace Ιανουάριος 20, 2011 #422 Ιανουάριος 20, 2011 συγγνωμη για την εκφραση, αλλα το γ@μησ@με και ψοφισε... ξεκινησαμε για μια silent καρτα και εχουμε φτασει να μας λες για μπονους στα 600 ποστ... γιατι δεν ανοιγεις ενα θεμα που να λεγεται : "alfistis-chatroom, υποθεσεις και απορειες"??? sorry κιολλας αλλα δεν βγαζουμε ακρη με την καμια! ουτε ο γορδιος δεσμος να ητανε!
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #423 Ιανουάριος 20, 2011 Μα φιλε D Ace δε βλεπεις τι γινετε??αντι να ασχολουμαστε με το θεμα της αγγελιας ο καθενας μπαινει και λεει ασχετα πραγματα:nothing: εγω ζηταω προτασεις για καρτες δεν τραβαω κανενα με το ζορι να απανταει σε αυτα που λεω οκ και το μπονους 600 χαριτολογωντας το λεω εννοειται οταν ο αλλος μου λεει οτι ποσταρω για τα 300 και του εξηγω και εγω !!
D Ace Ιανουάριος 20, 2011 #424 Ιανουάριος 20, 2011 βασικα ολοι μας πεταμε απο μια κουβεντα ακυρη. και εσυ και εγω μεσα.... αλλα αυτο το πραγμα, 22!!!! σελιδες θεμα για μια καρτα silent παραπαει..... και εταιρια να παρακαλαγες να σου δωσει πιο φθηνα silent καρτα πιο λιγο καιρο θα σου επερνε.... ουσιαστικα μας ζητας ενα πολυ καλο πακετο σε τιμη που δεν υπαρχει... η τελικη απαντηση ειναι (και νομιζω δεν χωραει συνεχει και αμφιβολεια σε αυτο που θα πω...)η μαζεψς να παρεις μια silent της προκοπης (5750 πχ)η παρε με 60Ε μια με φαν και κανε την πατεντα που σου ειπα (4870 πχ)δεν υπαρχει αλλη λυση. ολα τα αλλα ειναι συμβιβασμοι και απλα για να λες πως πηρα καινουρια καρτα....πεταμενα λευτα δηλαδη...
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #425 Ιανουάριος 20, 2011 Ε ναι αυτο κοιταω να κανω αφου σε ρωτησα και για την καρτα σου που ηταν στις δυνατοτητες μου ενταξει ειναι δυσκολο να βρω ακριβως αυτο που θελω λογω οικονομικων,αλλα ψαχνω και πριν απο λιγα μυνηματα ειπα απλα οποιος δει καμμια αγγελια πανω σαυτο που ζηταω να μου πει,δεν θελω chat εχω το messenger γιαυτη τη δουλεια πιστευω αν σε αυτο το θεμα μιλαγα μονο με αυτους που καταλαβαινουν και οχι και με τους αλλους που μπαινουν να κανουν πλακα και φυσικα απανταω και εγω,θαχα βρει πιο συντομα μια λυση:sick::sick::sick:
SirDiman Ιανουάριος 20, 2011 #426 Ιανουάριος 20, 2011 θαχα βρει πιο συντομα μια λυση:sick::sick::sick:Μα η λυση υπάρχει απο τα πρωτα ποστς ήδη...!θα μας κουζουλάνεις?!Κανε και κανεναν συμβιβασμο στο κατω κατω
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #427 Ιανουάριος 20, 2011 Αυτο κανω ειπα να παω σε καρτα μη silent τελικα για να βρω πιο ευκολα και να ριξω ενα ανεμιστηρα απο το κουτι μου πανω της:nothing:
Jaco Ιανουάριος 20, 2011 #428 Ιανουάριος 20, 2011 Έχω 3 τέτοιες, σε 3 μηχανήματα... στιβαρή κατασκευήπολύ καλή ψύκτραδεν ζεσταίνονται πολύ σε κουτί χωρίς ανεμιστήρεςείναι από τις λίγες που βγάζουν 2 dviΤο ένα dvi με adaptor γίνεται vga ή hdmiDirectX 10.1 (ξέχνα τα παιχνίδια)x264 hardware decodingέχουν μικρό βάθος και είναι ματζόβολες σε μικρά κουτιάέχει 40 ευρώσου μένουν και 20 ευρώ να βάλεις silent fans στο κουτί σου ή να πιεις μπύρεςΝομίζω ότι είναι από τις καλύτερες κάρτες που έχει βγάλει η Asus...Αν αύριο φτιάξω και άλλο μηχανάκι στο γραφείο ή στο σπίτι, πάλι αυτή θα βάλω...Αν θες παιχνίδια και τέτοια, ξέχνα silent και τα 40-60 ευρώ...
Damien Ιανουάριος 20, 2011 #430 Ιανουάριος 20, 2011 δε θα κοθομουν να περιμενω ενα μηνα ακουγωντας τα ιδια και τα ιδια πανω στο προβλημα μου κυριε σερλοκ χολμς.:) Ολα αυτά επειδή έχει κολλήσει η κασέτα στο batmobile και τελικά επειδή κακώς κάποιοι στο παρόν θέμα έχουν περίσσεια υπομονή στο να βοηθήσουν. αλλωστε τοχω δηλωσει οτι ειμαι και ψιλοασχετιλα:fun::fun: ...και 5 πράγματα που σου είπαν τα αγνοείς απο τότε που το post count σου ήταν διψήφιο. ΥΓ ασε που βλεπω θα 600ρισω και ακομα εδω θαμαστε οπως παει!!!!!!!!!! εχω κανα μπονους στα 600 για να ξερω?? Θα μας βάλεις και χέρι σε λίγο; Να στην φέρουμε στο σπίτι;Θα μας πείς ώρα μην έρθουμε και τσάμπα;Εγκατάσταση θές; Όπως σωστά είπαν δεν είσαι σε chat ρε αγόρι.Αλλού βλέπεις τον δημιουργό του θέματος να στραβώνει γιατί του μαμάνε το θέμα και εδώ είναι ο δημιουργός που κ*λοβαράει περισσότερο. Δεν κάνει κάποιος mod τα μαγικά του να το κλειδώσει;:magic:Τα εργαλεία για το τι να κάνει και τι να κοιτάξει τα έχει πάρει 4-5-6 φορές..
SirDiman Ιανουάριος 20, 2011 #431 Ιανουάριος 20, 2011 δε γινεται παρτο αποφαση Σα να λες ferrari με 10000 $
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #432 Ιανουάριος 20, 2011 Ολα αυτά επειδή έχει κολλήσει η κασέτα στο batmobile και τελικά επειδή κακώς κάποιοι στο παρόν θέμα έχουν περίσσεια υπομονή στο να βοηθήσουν....και 5 πράγματα που σου είπαν τα αγνοείς απο τότε που το post count σου ήταν διψήφιο. Θα μας βάλεις και χέρι σε λίγο; Να στην φέρουμε στο σπίτι;Θα μας πείς ώρα μην έρθουμε και τσάμπα;Εγκατάσταση θές; Όπως σωστά είπαν δεν είσαι σε chat ρε αγόρι.Αλλού βλέπεις τον δημιουργό του θέματος να στραβώνει γιατί του μαμάνε το θέμα και εδώ είναι ο δημιουργός που κ*λοβαράει περισσότερο. Δεν κάνει κάποιος mod τα μαγικά του να το κλειδώσει;:magic:Τα εργαλεία για το τι να κάνει και τι να κοιτάξει τα έχει πάρει 4-5-6 φορές.. να τα βλεπεις τωρα αυτα που λεω αρχιζουμε παλι να συζηταμε ασχετα πραγματ:fie:μετα φταιω μονο εγω για τις 20 σελιδες ετσι??:hm:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.