Jump to content

Καρτα χωρις fan silent

alfisti

Recommended Posts

οτι ναναι δηλαδη! βασικα κατι παρομοιο μου ειχε τυχει και σε εμενα δηλαδη! παιρνω για μια μητρικη και λενε: ηταν χαλασμενη και την στειλαμε πισω, παω για κατι ανεμηστηρες και μου λεει να τοι (πανω στους υπολογιστες). μην ανχωνεσαι παρτους τελος εβδομαδας!

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Ναι θα τους παρω τηλεφωνο την παρασκευη,απλα δεν καταλαβαινουν οτι δεν μπορει να βαζουν ενα προιον εστω και προσφορα προς πωληση και να λενε τετοιες κοτσανες:getlost::getlost:

Ναι και εναι και πολυ μακρια απο μενα η μεταμορφωση να πηγαινα απο κοντα:nothing:τοσα καταστηματα εκει βρηκε:sick:

ασε τους εχει ποιασει και αυτους η κριση. γιαυτο πλεων τα παλαια προιοντα τα εχουν μονο με παραλαβη απο το καταστημα... παιρνε τους τηλεφωνο καθε μερα μην τυχων κα την δωσουνε. και αν σου πουνε παρτε τοτε ρωτα θα την βγαλετε απο τον υπολογιστη? γιατι θελω να την αγορασω...

το θεμα ειναι οτι δεν ηξεραν και οι ιδιοι που ειναι:p:p:pλεει θα κοιταξουμε μηπως την εχουμε σε κανα pc:hang3::hang3:

Τι να σου πω εσύ ξέρεις.. την γνώμη μου πάντως στην είπα.

Αξιοπρεπώς θα μπορέσεις να τρέξεις και με μια 9600gt(ίσα-ίσα μην φανταστείς πολλά)

Μετα πάει με fan.. εκεί είναι η διασκέδαση.

Γεια σου φιλε απο τα πρωτα ποστ εχω να σε ακουσω γλυτωσες και τη φαγωμαρα εδω μεσα:fie::fie::shifty:κατι χρονια δηλαδη:p:P για εξηγησε μου λιγο αυτο που αναφερεις καθοτιν λιγο ασχετος εγω:shifty:δηλαδη αν παιξω Πχ με την 9600 ενα καλο παιχνιδι και το ιδιο παιχνιδι πχ με την 5770 λεμε,οταν λες εκει εναι η διασκεδαση δηλαδη πιο καθαρα γραφικα απλως η δινει κατι παραπανω στο παιχνιδι??:hmm:

για να τελειώνουμε θέλεις να σου πουλήσω μία καρτούλα ?

BIOSTAR GF 8600GT 512MB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

α δε διαβαζεις τελικα και εσυ:fie::fie: ειπαμε οχι ανεμιστηραααααααα:baby::baby::baby:και μια καρτα στυλ 4850-5570 silent που εχουμε ηδη αναφερθει...για να μην ψαχνομαι παλι lol:toomuchne:toomuchne

οκ είπα μπας και την θέλεις αλλά

αφού και αυτό το φανάκι πιο μικρό δεν γίνετε, δεν το θέλεις τι να πω

Γεια σου φιλε απο τα πρωτα ποστ εχω να σε ακουσω γλυτωσες και τη φαγωμαρα εδω μεσα:fie::fie::shifty:κατι χρονια δηλαδη:p:P για εξηγησε μου λιγο αυτο που αναφερεις καθοτιν λιγο ασχετος εγω:shifty:δηλαδη αν παιξω Πχ με την 9600 ενα καλο παιχνιδι και το ιδιο παιχνιδι πχ με την 5770 λεμε,οταν λες εκει εναι η διασκεδαση δηλαδη πιο καθαρα γραφικα απλως η δινει κατι παραπανω στο παιχνιδι??:hmm:

Καλύτερα γραφικά.

Πάρε εκεί μια 5750 silent να τελειώνουμε..

Μα 5570 δεν ειπαμε?:nothing: πια ειναι παλι η 5750?? αν ειναι καλη και silent ειναι super:T::T:\ειναι κοντα στα οικονομικα μου?? ξερεις ταχουμε ξαναπει:sick::sick:

ΥΓ καλυτερα γραφικα δηλαδη θα δειχνει κατι επιπλεον στο ντεκορ απο μια πιο φθηνη η απλα θαναι πιο ζωντανα τα γραφικα ??

για αρχη θα παιζεις σε μεγαλυτερη αναλυση. και καταδευτερον υπαρχει μεγαλη παεριπτωση αν παιζεις με μετρια καρτα να κολλαει το παιχνιδι... με 4870/5750/5770 δεν εχει προβλημα...

καταλαβα αλλα μαλλον αυτες θα ειναι εκτος του προυπολογισμου μου φανταζομαι:nothing:

4870 μεταχειρισμενη οχι. η οποια απο οτι ξερω ειναι δυνατοτερη απο τις αλλες 2. απλα θες passive ψηκτρα...

Καλύτερα γραφικά.

Πάρε εκεί μια 5750 silent να τελειώνουμε..

κουκλι η 5750 φιλε με κολαζεις:rolleyes::rolleyes:αλλα πανω απο 100 ευρω :fie::fie::fie: αφου τα ειπαμε:bye::bye:

post-15790-1416074910,6269_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.