Jump to content

Καρτα χωρις fan silent

alfisti

Recommended Posts

...και 100βάλε μηνύματα σου έχουν πεί και ξαναπεί...

Σε ρώτησα και χθές αλλα δεν απάντησες.Πιστεύεις οτι άμα βάλεις έναν 8άρη στις ίδιες στροφές με τον 14άρη θα ακούγεται περισσότερο;ΟΧΙ!!!Οταν πάρεις την κάρτα δανείσου έναν ανεμιστήρα απο κάνα φίλο και δοκίμασε το,όπως στην foto που είχα ποστάρει,2 λεπτά υπόθεση είναι.

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply
...και 100βάλε μηνύματα σου έχουν πεί και ξαναπεί...

Σε ρώτησα και χθές αλλα δεν απάντησες.Πιστεύεις οτι άμα βάλεις έναν 8άρη στις ίδιες στροφές με τον 14άρη θα ακούγεται περισσότερο;ΟΧΙ!!!Οταν πάρεις την κάρτα δανείσου έναν ανεμιστήρα απο κάνα φίλο και δοκίμασε το,όπως στην foto που είχα ποστάρει,2 λεπτά υπόθεση είναι.

μα δε με νιαζει αν θα ακουγετε λιγοτερο η περισσοτερο απο ενα 14αρη:fie::fie:διοτι δε θα αφαιρεσω εναν απο το κουτι μου και θ βαλω εναν αλλο οποτε ισορροπω:rolleyes::rolleyes:αλλα θα προσθεσω αλλο ενα και εστω και αυτο το μηδαμηνο θορυβακι παραπανω θα με ενοχλησει ειπα χ10 φορες ειμαι στα ορια μου δε μπορω κιχ παραπανω:baby::baby:

Μη βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις δοκιμάσει,στις ίδιες στροφές δεν θα τον ακούς πουθενά.

Μπελάς είσαι ρε Batman.:hehe:Απλά δοκίμασε το.

η ειμαι BATMAN η οχι:dance3:εχω βιονικα αυτια τι να κανω:shout::shout:εχω δοκιμασει 3 καρτες θεωρητικα τις πιο ησυχες.....δεν αντεξα πηραν ποδι:T::T:

Καμία σχέση αλλα δεν θα κάτσω ως την 20στή σελίδα να λέω το ίδιο:fist:.Καλές αγορές:fun:

μα δε με νιαζει αν θα ακουγετε λιγοτερο η περισσοτερο απο ενα 14αρη:fie::fie:διοτι δε θα αφαιρεσω εναν απο το κουτι μου και θ βαλω εναν αλλο οποτε ισορροπω:rolleyes::rolleyes:αλλα θα προσθεσω αλλο ενα και εστω και αυτο το μηδαμηνο θορυβακι παραπανω θα με ενοχλησει ειπα χ10 φορες ειμαι στα ορια μου δε μπορω κιχ παραπανω:baby::baby:

Κάνε λοιπόν μία τρύπα στο πάτωμα του κουτιού, και βάλε έναν από τους fan που έχεις ήδη κάτω από την κάρτα να την φυσάει. Τί άλλο να σου πούμε πιά?

Ούτε προσθέτεις fan ούτε ξοδεύεσαι ούτε τίποτα, και ψύχεις και την κάρτα!

Ούτε αυτό σου κάνει?

aflisti,

σου έχουν απαντήσει τεμκηριωμένα τόσα άτομα σε αυτό το νήμα και μάλιστα χρήστες με τεράστια εμπειρία στη μοντίφα ή τουλάχιστον με συγκεκριμένη γνώση/εμπειρία πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί. Αν νομίζεις ότι ένας επιλεγμένος 8άρης/92άρης/12άρης στις 500 σαλ κάνει θόρυβο (τουλάχιστον τέτοιο που να γίνεται αντιληπτός από σένα και να σε ενοχλεί), τότε χρειάζεσαι υποστήριξη.

Είπαμε να βοηθήσουμε, αλλά εσύ σκας γάϊδαρο, οπότε ούτε και γω θα κάτσω μέχρι την 20η σελίδα να λέω τα ίδια πράγματα. Καλή τύχη!

Δηλαδη συγνωμη για να καταλαβω :nothing::nothing:την τρυπα στοι πατωμα του pc το θεω ρειται λυση??ειπαμε να βρουμε μια καλουτσικη καρτουλα σε χαμηλα πλαισια τιμης που να μην υπερθερμενεται κιολας,δεν ειπαμε να δουλευει και στους 50 αλλα οχι και 110..αν ειναι να βαλω ενα ανεμιστηρα εδω ενα εκει πιο το νοημα να παρω silent καρτα??? παιρνω μια που εχει 3 ανεμιστηρες πανω φοραω και ωτοασπιδες και ολα καλα.:fist::fist::fist:

Καλο θα ειναι απο το σημειο αυτο και μετα να μην απαντησει κανεις...τα παντα εχουν απαντηθει στις 11 σελιδες αυτες.και σορυ και για το :OT:

Δηλαδη συγνωμη για να καταλαβω :nothing::nothing:την τρυπα στοι πατωμα του pc το θεω ρειται λυση??ειπαμε να βρουμε μια καλουτσικη καρτουλα σε χαμηλα πλαισια τιμης που να μην υπερθερμενεται κιολας,δεν ειπαμε να δουλευει και στους 50 αλλα οχι και 110..αν ειναι να βαλω ενα ανεμιστηρα εδω ενα εκει πιο το νοημα να παρω silent καρτα??? παιρνω μια που εχει 3 ανεμιστηρες πανω φοραω και ωτοασπιδες και ολα καλα.:fist::fist::fist:

Πραγματικά σκάς γάιδαρο αδερφέ μου!

Τελευταία φορά που ποστάρω εδώ, και θα σου πώ το εξής:

Κοίτα εδώ τί έχει κάνει ένας.

Έχει πάρει μία όχι σπουδαία κάρτα (Ggiabyte 9500gt, 512Mb) και την έχει μετατρέψει σε passive με cpu cooler.

Όλο το κουτί έχει μόνο δύο 12άρηδες fan εισαγωγής με τον ένα κάτω από την κάρτα.

1002325u.jpg

Με τον fan ανοικτό σε θερμοκρασία δωματίου η κάρτα με απλή χρήση είναι στους 32-36 βαθμούς, ενώ με κλειστό στους 50-55.

Σε Need for Speed 2010 με ανοικτό fan είναι γύρω στους 52-56, ενώ με κλειστό φτάνει τους 80!!!

Δέν περιγράφω άλλο!!!:hi:

δηλαδη αν παρω εναν απο τους δυο που εχω η τον εμπρος η τον πισω και τον βαλω ετσι κατω απο την καρτα θα λυσω το προβλημα της ψυξης της καρτας αλλα δεν χαλαω ετσι το airflow του case?

ΥΓ.και ολο το κουτι δεν εχει μονο 2 fan που αναφερεις(ψευτρακο:p)πισω βλεπω και τριτο ανεμιστηρα,και δε ξερω μην εχει και κανα ακοαμη μπροστα που δε φαινετε:):)

Γιατι εγω τι ειπα δηλαδη?:getlost: οτι γραφει οτι εχει 2 fan και εγω βλεπω παραπανω lol :fist::fist:

Καλο θα ειναι απο το σημειο αυτο και μετα να μην απαντησει κανεις...τα παντα εχουν απαντηθει στις 11 σελιδες αυτες.και σορυ και για το :OT:

double that

δηλαδη αν παρω εναν απο τους δυο που εχω η τον εμπρος η τον πισω και τον βαλω ετσι κατω απο την καρτα θα λυσω το προβλημα της ψυξης της καρτας αλλα δεν χαλαω ετσι το airflow του case?

ΥΓ.και ολο το κουτι δεν εχει μονο 2 fan που αναφερεις(ψευτρακο:p)πισω βλεπω και τριτο ανεμιστηρα,και δε ξερω μην εχει και κανα ακοαμη μπροστα που δε φαινετε:):)

Σε παρακαλώ να λείπουν τέτοιοι χαραχτηρισμοί....

Προσπαθεί τοσος κόσμος να σε βοηθήσει, και βρίσκει και τον μπελά του!

Πραγματικά σκάς γάιδαρο αδερφέ μου!

Φαντάσου εκνευρίστηκε ο άνθρωπος που έχει την υπομονή να φιάξει plexy pc, custom cooler κτλ....

Τζάμπα ασχολείστε. Δν παίζει να βγάλετε άκρη.

Yo dawg,

παρε καρτουλα που θες, ψηστην καλα στους 100 για 3 ωρες, καψτην να μεινεις με την on-board να τελειωνεις. Ειπαμε να βοηθησουμε και εσυ καθεσαι και αναλυεις αν θα ακουγεται ανεμηστηρας στις 500 στροφες.

Sorry mate αλλα αμα ακους ανεμηστηρα στις 500 στροφες με κλειστο κουτι, τοτε πανε δουλεψε ρυθμιστης πιανου, να βγαλεις λεφτα να παρεις μια silent custom made απο την ATI.

Link

Σε παρακαλώ να λείπουν τέτοιοι χαραχτηρισμοί....

Προσπαθεί τοσος κόσμος να σε βοηθήσει, και βρίσκει και τον μπελά του!

φιλε Lakiss φυσικα οπως βλεπεις το ειπα χαριτολογοντας και οχι με την εννοια της λεξης:rolleyes::rolleyes:παντως βρε παιδια ολοι παραπονα κανετε και ολοι ποσταρετε ξανα και ξανα και χωρις να αναφερθω σε σας:fie:απλα ναχετε κατι να λετε.:upside:εγω εχω εκτιμησει τις αποψεις ολων και περιμενω να παρω μια καρτουλα να δω πως θα κατσει :shifty:απο εκει και περα οποιος σκεφτετε και προτεινει κατι οκ το κοιταω..δεν βαζω κανεναν με το ζορι να μου πει την αποψη του.:toomuchne:toomuchne:toomuchne

Κοίτα εδώ τί έχει κάνει ένας.

ποιος αραγε? :p

λοιπον αν την ψηκτρα που σου εδειξα την θεωρουνε καλη και τα παιδια, τραβα παρτην και σου δεινω ενα 60αρι την καρτα μου. συνολο 78-79Ε. εκτος αν παρεις 4850. πιστευω πως πολυ κουρασαμε το θεμα. στην τελικη βαλε τους 2 14αριδες με πατεντα πανω στην ψηκτρα της καρτας, γυρνα την ψηκτρα του επεξεργαστη οπως το pc που εχει κανει "ενας* που δειχνει ο lakisss ανοιξε και 5-10 τρυπες στην οροφη του κουτιου και εισαι αρχοντας! το καυτερο airflow που εχω δει το εχει το κουτι που δειχνει ο lakisss και αυτο γιατι ο θερμος αερας ως ελαφρυτερος ανεβαινει μπρος τα πανω. και ως γεωλογος μπορω να στο επιβεβαιωσω 100% αυτο...

φιλε D Ace πηρα τηλεφωνο για την ψυκτρα αυτη σημερα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι μονο στη μεταμορφωση μπορω να την παρω,παιρνω τηλεφωνο στη μεταμορφωση τους ειπα πια ψυκτρα και δεν την εβρισκαν εκει θα την εχουμε σε κανα pc πανω μου λεει:fist::fist:παρτε μας λεει τελος εβδομαδας:hang3:μα πανε καλα αυτοι??? και μετα λετε για μενα:p:p:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.