alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #141 Ιανουάριος 8, 2011 εσυ εχεις 2 12αρηδες και εγω στο pc με τις 2 8600 ειχα 3 8αριδες με καμια 20αρα cfm και ολοι βγαζανε και αλλους 2 12αριδες με 55-60 cfm εισαγωγη... αν εβγαζα τον ανεμηστηρα του cpu δεν ακουγα κιχ (σχεδον). εσενα δεν σου λεμε να βαλεις υποχρεωτικα 3ο ανεμηστηρα απλα να δοκιμασεις. και θα ξαναπω για πολλοστη φορα: παρε την καρτα ειναι καλη ευκαιρια! καλα εσυ δεν εχεις ομως προβλημα να ακους θορυβο,εγω περα απο ενα απαλο φυσηματακι που ακουω δεν αντεχω παραπανωγια την καρτουλα 4850 ειμαι σε αναμονη για το οκ αν θα μου τη δωσει 60 απο 70 ευρωαλλιως θα παραγγειλω αυτη που μουπες:bigsmile:
alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #142 Ιανουάριος 8, 2011 α το βουητό είναι μια συχνότητα το απόλυτο κενό φαντάσου ...άμα κλειστώ σε ένα δωμάτιο σε απόλυτη υσηχία ακούο ένα βουητό δεν θυμάμαι σε πια Hz είναι ... αλλά έχω την αίσθηση ότι θα πηδ από το παράθυρο .... εγώ είμαι πιο ανώμαλος 6 φαν ον pc with 5870 +gts250 μουχαχαχαοχαοχαοχοαχοαοχοαχ και πιο δίπλα είναι ένας q6600 με enzo πάνω και 4870 + 5 φαν α καλα...βιομηχανικη ζωνη ειναι το δωματιο σου:jump1:
ARMAGEDDON Ιανουάριος 8, 2011 #143 Ιανουάριος 8, 2011 α καλα...βιομηχανικη ζωνη ειναι το δωματιο σου:jump1:να φανταστείς θέλω να κάνω ένα σαλόνι με 5 - 10 full tower pc:drool: ... και 3 *(40TV+PS3):drool:+ καναπέςαλλά νο λ7:suicide:
D Ace Ιανουάριος 8, 2011 #144 Ιανουάριος 8, 2011 εγω θελω να παρω αμαξι βασικα. και το κακο ειναι πως πεζεται να με διωξουν απο την δουλεια! :'( αν πανε ολα καλα παντως μετα το αμαξι (μιας και το συγκεκριμενο πληρει τα δικα μου στανταρ) παμε σε 2χ6950 και flasharisma σε 6970 εκτος αν μου το προλαβουνε και παει το 500αρικο στο αμακσι αν δεν εχει καποια μπιχλιμπιδια! στο θεμα μας τωρα: θα σου προτεινα αυτην: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-Pci-E-9500-Gt-Super-1Gb-Hdmi-NE29500THHD01.htm αλλα διαβασα αυτο: Radeon 5570 vs 9500gt - Overclock.net - Overclocking.net και ειδα και κατι τεστακια κια ειναι σχεδον το ιδιο σε επιδωσεις! αλλα ειναι και οι 2 μουφα!
ARMAGEDDON Ιανουάριος 8, 2011 #145 Ιανουάριος 8, 2011 κατεμε αν μπορούσες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο να βάλεις κάτι πάνω με ρύθμιστη στροφών έστω και κάτι τέτιο να γυρνάει αργά αργά ήαυτόεδιτ 1εδιτ 2
Dant3 Ιανουάριος 8, 2011 #146 Ιανουάριος 8, 2011 Παιρνεις μια με παθητικη ψυξη,οποια θες και της βαζεις εναν αθορυβο ανεμιστηρα των 500 στροφων.σε αυτες τις στροφες δεν ακουγεται καθολου ακομα και αν στηθεις διπλα οσο ευαισθητος να εισαι στον ηχο και ας μενεις και στον ολυμπο που δεν εχει ψυχη και σε ηχομονωμενο δωματιο.να καει η καρτα δεν παιζει και αν καει εχει εγγυηση στην τελικη.το κουρασατε πολυ το θεμα.
D Ace Ιανουάριος 8, 2011 #147 Ιανουάριος 8, 2011 αυτους ειχα βαλει στου αδερφου μου:http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Nexus-Fan-80Mm-Real-Silent-17-6Db-SP802512L.htmκαι δουλευανε στο τερμα παντα!
alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #148 Ιανουάριος 8, 2011 Παιρνεις μια με παθητικη ψυξη,οποια θες και της βαζεις εναν αθορυβο ανεμιστηρα των 500 στροφων.σε αυτες τις στροφες δεν ακουγεται καθολου ακομα και αν στηθεις διπλα οσο ευαισθητος να εισαι στον ηχο και ας μενεις και στον ολυμπο που δεν εχει ψυχη και σε ηχομονωμενο δωματιο.να καει η καρτα δεν παιζει και αν καει εχει εγγυηση στην τελικη.το κουρασατε πολυ το θεμα. δεν παρακολουθειται καθολου μα καθολου τι γραφω και μου δινετε ασκοπες συμβουλες:upside:μετα εγω φταιω και κουραζω το θεμα?????:flower::flower:
Astakos Ιανουάριος 8, 2011 #149 Ιανουάριος 8, 2011 Φιλε δεν εχω διαβασει ολο το θεμα και ισως να στο εχουν προτεινει πιο πριν.Υπαρχει και υβριδική λυση.Παθητικη ψυξη μεχρι π.χ. τους 70 βαθμους και απο κει και περα να ξεκιναει ενας ανεμιστηρας με λιγες στροφες.Αυτο γινεται ευκολα με speedfan,rivatuner,bios της καρτας κλπ.PS. Η 5450 passive που εχω εχει ελαχιστη καταναλωση σε σχεση με αυτες που κοιτας να αγορασεις και ειναι σταθερα στους 65-70.Οχι καλο..
alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #150 Ιανουάριος 8, 2011 ναι οκ αλλα ειμαι προβληματικος ειμαι full στην ανοχη μου στο θορυβοοπως αναφερω και παραπανω ουτε πεταγμα μυγας δεν μπορω να ακουσω επιπλεον:sick:
Damien Ιανουάριος 8, 2011 #151 Ιανουάριος 8, 2011 δεν παρακολουθειται καθολου μα καθολου τι γραφω και μου δινετε ασκοπες συμβουλες:upside:μετα εγω φταιω και κουραζω το θεμα?????:flower::flower: Ρε φίλε μήπως είσαι ο Batman και είναι τόσο ευαίσθητη η ακοή σου; Μάλλον εσύ δεν παρακολουθείς τι γράφεις ρε άνθρωπε.Δεν μπορείς να τα έχεις όλα,την ισορροπία ψάχνεις.Τόσες σελίδες σου προτείνουν λύση που ΔΕΝ θα είναι αντιληπτός ο θόρυβος και εσυ τον χαβά σου.Τσίμπα την στο έτσι και μη νιαουρίζεις μετά για θερμοκρασίες αμα τρέξεις κάνα παιχνίδι.
D Ace Ιανουάριος 8, 2011 #152 Ιανουάριος 8, 2011 πλακα πλακα εχουμε φτασει στις 8 σελιδες και λεμε το ιδιο πραγμα! παρε τιν 4850 και δοκιμασε με εναν ανεμηστηρα αν σε ενοχλει. αν οχι καλως. εξαλου τα db που ακους δεν πανε προσθετικα! δηλαδη αν εχεις εναν με 10db και εναν με 20db δεν θα ακους 30... θα ακους τα 20... ισως και τα δεκα αλλα σαν εναν ηχο στο παρασκηνιο! αν ηταν ετσι εγω επρεπε να ημουν κουφος! γιατι συνολικα οι ανεμηστηρες βγαζουν κοντα στο 100αρι ισως και αρκετα παραπανω!
alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #153 Ιανουάριος 8, 2011 Ρε φίλε μήπως είσαι ο Batman και είναι τόσο ευαίσθητη η ακοή σου;Μάλλον εσύ δεν παρακολουθείς τι γράφεις ρε άνθρωπε.Δεν μπορείς να τα έχεις όλα,την ισορροπία ψάχνεις.Τόσες σελίδες σου προτείνουν λύση που ΔΕΝ θα είναι αντιληπτός ο θόρυβος και εσυ τον χαβά σου.Τσίμπα την στο έτσι και μη νιαουρίζεις μετά για θερμοκρασίες αμα τρέξεις κάνα παιχνίδι.ρε ανθρωπε εσυ μπορει και να κοιμασαι με την μπαντα του δημου πανω απο το κεφαλι σου και να τη βρισκεις:jump1:ο καθε ανθρωπος εχει τις ιδιοτροπιες του:bye:
D Ace Ιανουάριος 8, 2011 #154 Ιανουάριος 8, 2011 συμφωνω με αυτο που λες! αλλα αυτο που κανεις εσυ λεγεται πεισμα! εισαι καθετος λες θελω μια καρτα κρυα με silent ψυξη στα 60E, καλη, αλλα αρνουμε εστω και να δοκιμασω να βαλω ανεμηστηρα να δω πως ακουγεται! σκεψου κιολας πως με μικροτερη θερμοκρασια εχει μεγαλητερη διαρκεια ζωης!
alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #155 Ιανουάριος 8, 2011 πλακα πλακα εχουμε φτασει στις 8 σελιδες και λεμε το ιδιο πραγμα! παρε τιν 4850 και δοκιμασε με εναν ανεμηστηρα αν σε ενοχλει. αν οχι καλως. εξαλου τα db που ακους δεν πανε προσθετικα! δηλαδη αν εχεις εναν με 10db και εναν με 20db δεν θα ακους 30... θα ακους τα 20... ισως και τα δεκα αλλα σαν εναν ηχο στο παρασκηνιο! αν ηταν ετσι εγω επρεπε να ημουν κουφος! γιατι συνολικα οι ανεμηστηρες βγαζουν κοντα στο 100αρι ισως και αρκετα παραπανω! Φιλε D Ace αφου σου λεω εχω αλλαξει ηδη τρεις με ανεμιστηρα πιος ο λογος να πειραματιστω παλι?? εδω απλα παιρνω γνωμες για μια καλη φθηνη silent αλλα που να μην ανεβαζει και 110 βαθμους και τα κλαιμε...:toomuchne:toomuchne
D Ace Ιανουάριος 8, 2011 #156 Ιανουάριος 8, 2011 ε δεν ειπα πως την αγοραζεις σημερα και αυριο βγαινει πε... απλα απο κει που ηταν να σου κρατησει 4-5 χρονια ισως και παραπανω μπορει να κρατησει 2-3. αν δεν το εχεις το pc 24/7 ανοιχτο εισαι οκ! απλα δοκιμασε την λυση ανεμηστηρας! στην τελικη παρε εναν ιδιο με αυτους που εχεις και δοκιμασε!
Damien Ιανουάριος 8, 2011 #157 Ιανουάριος 8, 2011 ρε ανθρωπε εσυ μπορει και να κοιμασαι με την μπαντα του δημου πανω απο το κεφαλι σου και να τη βρισκεις:jump1:ο καθε ανθρωπος εχει τις ιδιοτροπιες του:bye: Τι ακούγεται περισσότερο;Ένας 14άρης η ένας 8άρης στις ίδιες στροφές;Κατάλαβες το όλο point που είναι;
leros2004 Ιανουάριος 8, 2011 #158 Ιανουάριος 8, 2011 ρε ανθρωπε εσυ μπορει και να κοιμασαι με την μπαντα του δημου πανω απο το κεφαλι σου και να τη βρισκεις:jump1:ο καθε ανθρωπος εχει τις ιδιοτροπιες του:bye: Φίλε μου αν υπήρχε κάρτα fanless που να παίζει σοβαρά παιχνίδια και να πιάνει 50 βαθμούς θα την είχε αγοράσει η μισή υφήλιος (μαζί και εγώ) .... Πάρε την 4850 να μπορείς να παίζεις σαν άνθρωπος και κότσαρε 1 ανεμιστήρα επάνω, στο φινάλε αν είσαι τόσο ψείρας με τον θόρυβο (αμφιβάλω να είσαι περισσότερο εμένα) τον ενεργοποιείς μόνο όταν παίζεις παιχνίδια
alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #159 Ιανουάριος 8, 2011 Φίλε μου αν υπήρχε κάρτα fanless που να παίζει σοβαρά παιχνίδια και να πιάνει 50 βαθμούς θα την είχε αγοράσει η μισή υφήλιος (μαζί και εγώ) ....Πάρε την 4850 να μπορείς να παίζεις σαν άνθρωπος και κότσαρε 1 ανεμιστήρα επάνω, στο φινάλε αν είσαι τόσο ψείρας με τον θόρυβο (αμφιβάλω να είσαι περισσότερο εμένα) τον ενεργοποιείς μόνο όταν παίζεις παιχνίδια μην αμφιβαλεις μην αμφιβαλεις:rolleyes:
D Ace Ιανουάριος 8, 2011 #160 Ιανουάριος 8, 2011 αλφιστι το καταλαβαμε πως εισαι περιφανος για την υπερ-ακοη σου! το θεμα ειναι πως ετσι ουτε εσυ λυνεις το προβλημα σου και εμεις γραφουμε για να γραφουμε! μαθε αν θα σου δωσει την 4850 και πες μας! και μετα ξαναπες μας αν εχεις προβληματα (με την αποδοση οχι τον θορυβο) να σε βοηθησουμε....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.