alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #121 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Φιλε μου D Ace τα εχω αναφερει και σε προηγουμενα post βασικα ειμαι οριακα στο θεμα θορυβου στο δωματιο και μυγα να πεταει θα με ενοχλησει που λενε:hang3:οποτε λυσεις βαλε πανω στη silent ανεμιστηρακι η παρε αυτη δε κανει θορυβο δε βοηθανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 8, 2011 #122 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 τοτε παρε την 4850 της gigabyte που μας εδειξες και ελυσες το προβλημα! παντως θα εχεις και ενα εξτρα καλοριφερ τωρα που κανει κρυο και δεν χωρει αμφιβολειας περι τουτου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #123 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 τοτε παρε την 4850 της gigabyte που μας εδειξες και ελυσες το προβλημα! παντως θα εχεις και ενα εξτρα καλοριφερ τωρα που κανει κρυο και δεν χωρει αμφιβολειας περι τουτου! Να ειδες τωρα τι μου κανεις:crazy_pilot:δηλαδη αν τωρα πουναι χειμωνας θαχω καλοριφερ το καλοκαιρι φανταζομαι θα βρισκομαι μεσα στο Βεζουβιο ε?:upside: Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 8, 2011 #124 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 χαχα! οχι ειπαμε! απτιν ωρα που δεν εχεις ανεμηστηρα το πολυ μα ζεσταινονται τα ποδια σου αν ειναι κατω απο γραφειο. και βασικα μονο αυτο που ειναι διπλα στο κουτι. αν το εχεισ πανω στο γραφειο πχ η καπου αλλου απλα αν ποιασεις το κουτι θα ειναι ζεστο! μονο αυτο! και παλι εξαρταται απο το κουτι. αν ειναι κανα μικρο σιδερενιο θα ζεστενεται. αλλιως αν εχει και καμια τρυπα να βγαινει ο αερας κατι κανεις. το αλλο που δεν σου ειπαμε απο οτι θυμαμαι ειναι πως αν εχεις 100C στην καρτα μην περιμενεις το cpu να ειναι 30C... αληθεια τη ψυκτρα εχει το cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #125 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 εχει μια thermaltake με 120 fan σουπερ αθορυβηπαντως δεν εχω ξαναβαλει silent καρτα και δε ξερω τι παιζει απο θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 8, 2011 #126 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 εχω βαλει γιαυτο σου λεω! νταξει αν προσεχεις θερμοκραισια και το σβηνεις οταν ανεβαινει πανω απο τους 100 για πολυ ωρα εισαι καλα! ενας φιλος μου ειχαι 100+ βαθμους στο cpu επι ενα εξαμηνο σχεδον και το pc ζει και βασιλευει! τι cpu εχεις? παντως αν εχεις ακομα αυτην την ψηκτρα εισαι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #127 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 i3 εχω με πολυ χαμηλες θερμοκρασιες...αντε να βαλω την καρτα να ζεσταθουμε λιγο:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 8, 2011 #128 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 αν δεν ζεσταινεται το δωματιο σου και πολυ το καλοκαιρι εισαι αρχοντας! απλα αυτο που σου ειπα. να κοιτας την θερμοκρασια της καρτας. και αν βλεπεις πως παιζεις και αρχιζουν να πευτουν τα Fps η τρεμουλιαζει η οθονει αστον λιγο να ξεκουραστει και συνεχιζεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #129 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 κοιτα οταν παιζω και παει να φουρνιστει αντι να κοψω το παιχνιδι δε βαζω κανα μπωλ με παγακια μες το κουτι!!!:fun::fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 8, 2011 #130 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Πλάκα πλάκα γιατί δέν κάνεις μία πρόχειρη δοκιμή?Σύνδεσε έναν 80άρη fan στο κουτί πρόχειρα, κλείστο, και κάτσε μία ωρίτσα να δείς άν σε ενοχλεί. Άν δέν σε ενοχλεί κάνε ότι σου είπαν τα παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιανουάριος 8, 2011 #131 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 παντως εμενα σε μια 8500gt και μια 7600gt silent και οι 2 χωρις φαν,που περασαν απ τα χερια μου πανω απο 70 βαθμους δεν ειδα ποτε.και αυτοι στην 8500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #132 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 ετσι αντε να ακουμε και κανα ενθαρυντικο σχολιο να μας ανεβαζει λιγο:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 8, 2011 #133 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 συνηθως και απο οτι εχω παρατηρησει οσο πιο καινουριο και πιο δυνατο ειναι ενα εξαρτημα ειναι και πιο ζεστο! κανε αυτο που σου ειπα: παρε την 4850 και οταν ζεστενεται πολυ κλεινε το pc!!! δοκιμασε ομως και αυτο που λεει ο lakis. και αφου ειδες και το αλλο το παιδι πιο πριν που δειχνει 110C!! το μονο σιγουρο ειναι πως θα εχεις 100αρικα... εδω με την 5850 και σε πολυ βαρια παιχνιδια εποιανα 70 που η 5850 θεωρειτε κρυα καρτα για τα κυβικα της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #134 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 αντε παλι με τα 100αρια:sick::sick:ανωμαλη προσγειωση...παντως κοιτα εχω στο κουτι 2 14ρηδες των 1000 στρων και σκεψου οτι εχω κοφτη και τους εχω στις 700 στροφες να μην ακουγονται αν βαλω και αλλο ανεμιστηρακι στο κουτι δωρο αδωρο τερμα η ησυχια θα παθω νευρικο κλονισμο εχω ανωμαλια βρε παιδια τοπα ξανα και ξανα.:hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 8, 2011 #135 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 μην τους ακούς αφού δεν θέλεις να βάλεις φαν μην βάλεις αλλά να ξέρεις τα καλύτερα φανάκια εξαφανήστηκαν από το greece ...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SCGJ42w02EU]YouTube - delta dual fan[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 8, 2011 #136 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 εσυ εχεις 2 12αρηδες και εγω στο pc με τις 2 8600 ειχα 3 8αριδες με καμια 20αρα cfm και ολοι βγαζανε και αλλους 2 12αριδες με 55-60 cfm εισαγωγη... αν εβγαζα τον ανεμηστηρα του cpu δεν ακουγα κιχ (σχεδον). εσενα δεν σου λεμε να βαλεις υποχρεωτικα 3ο ανεμηστηρα απλα να δοκιμασεις. και θα ξαναπω για πολλοστη φορα: παρε την καρτα ειναι καλη ευκαιρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 8, 2011 Author #137 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 και οπως ειπα εχω αλλαξει 3 καρτες με μικρο η μεγαλο ανεμιστηρα και παντα εβγαζε ενα βουητο λιγο η πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 8, 2011 #138 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 οι καρτες εχουνε συνηθως delta πανω... ειδικα απο 4850 και μετα... εκτος αν ειναι custom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 8, 2011 #139 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 α το βουητό είναι μια συχνότητα το απόλυτο κενό φαντάσου ... άμα κλειστώ σε ένα δωμάτιο σε απόλυτη υσηχία ακούο ένα βουητό δεν θυμάμαι σε πια Hz είναι ... αλλά έχω την αίσθηση ότι θα πηδ από το παράθυρο .... εγώ είμαι πιο ανώμαλος 6 φαν ον pc with 5870 +gts250 μουχαχαχαοχαοχαοχοαχοαοχοαχ και πιο δίπλα είναι ένας q6600 με enzo πάνω και 4870 + 5 φαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 8, 2011 #140 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 αυτο ηταν το pc του αδερφου μου!! (τωρα ειναι το dead pc του αδερφουμου!) εγω εχου 6χkoolance 12αριδες στις 2000-2200 rpm 2χgainward 4870 golden sample με τους δυο φαν και 2χ20cm coolermaster στις 600rpm.... και αν εχω μουσικη σε μια χαμηλη ενταση ισα που ακουγονται! α ειναι και η αντλια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.