Jump to content

Καρτα χωρις fan silent

alfisti

Recommended Posts

φιλε μου βλεπω τελικα πας σε 4850. πολυ καλη επιλογη. εγω ειχα πιο παλια στον υπολογιστη του αδερφου μου sli με 8600gt. χωρις ανεμηστηρα η μια εποιανε 110-115C. τελικα εκανα αυτην ακρινως την πατεντα:

foxiadis weblog » Μανία με ανακατασκευές No2

επεσε η καρτα που ανεβαζε τα 110 στους 70 οταν επαιζα games. οι ανεμηστηρες που εβαλα ηταν απο hyper x ψηκτρες (1 στην καθε καρτα) οποτε θα σου προτεινω και εγω να βαλεις εναν 8αρι ανεμηστηρα πανω

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Βρε παιδια αντε παλι:p:p:p μα δε θελω με τιποτα ανεμιστηρα:wall: αν θελω ανεμιστηρα γιατι να παρω χωρις και μετα να βαλω lol εστω και λιγο θορυβο να κανει παραπανω θα με ενοχλει:) εχω συνηθησει σε συγκεκριμενο θορυβο στο δωματιο,εστω και το λιγο παραπανω με τρελαινει ειμαι ευαισθητος:magic::magic:

τοτε αφου εισαι τοσο αποφασισμενος θα σου πω την τελευταια μου σκεψη! κατεβασε ενα προγραμμα παρακολουθησης θερμοκρασιας και αν δεις και η καρτα περναει τους 80-85C κλεινε κανα δεκαλεπτο το pc να κρυωσει και το ξαναανοιγεις! ευχομαι να μην τους ποιανει!

ναι εχω το real temp:T: απλα εγω ρωτησα επειδη και αυτη αλλα και η αλλη εχουν παθητικη ψυξη πια εναι καλυτερη σαν καρτα αλλα και σαν συστημα ψυξης και απο οτι ειπε και ο φιλος Ερνεστος η 4850 δειχνει καλυτερη και στα δυο.:T::T:

Η 4850 είναι πράγματι δυνατότερη κάρτα και έχει πράγματι και καλύτερο σύστημα ψύξης... Για κάποιο λόγο όμως: είναι σαφώς "θερμότερη": θα διάβασες ελπίζω στη δοκιμή ότι χωρίς υποβοήθηση στην παθητική ψύξη, έπιανε 97άρες στα fins και 100+ στον πυρήνα (δεν είναι αστεία νούμερα αυτά!). Μόλις έβαλε έναν ανεμιστήρα να νούμερα έπεσαν θεαματικά!

Αυτό που σου λέμε όλοι είναι ότι πιθανότατα θα την παλέψει και σκέτη, αλλά να βάλεις έναν Noiserblocker XL1 ή έναν Enermax Everest (τελείως ψόφιοι και οι δύο, πρακτικά unaudioble).

Πάρε την καρτούλα, βάλτην πάνω, δες τι ψάρια πιάνει γενικώς και τα ξαναλέμε! ;)

η 4850 ειναι οντως ανωτερη σε ολα! αλλα για τον ανεμηστηρα επιμενω. και το θεμα με την passive ειναι πως και να το αφησεις χαλαρο το pc δεν πευτη η θερμοκρασια γιατι εγκλωβιζεται μεσα στο υλικο. αντιθετα οσο περνα η ωρα αυξανεται ολο και περισσοτερο! καταλαβαινεις τι σημαινουν 100C ετσι? αν πεσει νερο π.χ. πανω εξατμιζεται ακαριαια σχεδον! το πυριτιο μετα τους 120-150 αρχιζει και αλλαζει η συσταση. το ιδιο και ο χαλκος!

Παντως θελω να αποφυγω να βαλω ανεμιστηρα πανω και γενικα ουτε στο κουτι μου θελω αλλο για καλυτερο air flow που λετε,αλλα ουτε και να πεταξω τα 60 ευρω μου που μαζεψα αν καψω την καρτα:sick:μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...

δεν ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα! εσυ απλα θες να παιδευεσαι! βαλε εναν ανεμηστηρα χαμηλοστροφο με 5-10Ε ακομα και εισαι οκ! σου ξαναλεω πως αν δεν εχει πολλες τρυπες το κουτι εισαι μια χαρα! καποιος πιο πανω δειχνει ενα βιντεο με την 4870 στο 20% και να σκευτεις αυτος ο ανεμηστηρας ειναι deltα!! πες μας τι κουτι εχεις η βγαλτο μια φοτογραφια να σου πουμε ακριβως πως θα βολευτεις! την καρτα παρτην μην αφηνεις τετοια ευκαιρια να παει χαμενη! απλα χωρις ανεμηστηρα θελεις μεγαλητερη προσοχη και παρακολουθηση! εδω η 5850 που ειχα καποτε εφτανε 65-70 και αρχιζανε να πευτουν τα fps (ειχα το fraps και εβλεπα εστω και πτωσεις τον 5fps πχ...)! οκαταλαβαινες πως ζοριζοτανε! ο αδερφος μου με sli 8600gt σε 15αρα και μετα απο λιγο εβλεπες τα fps στο undercover να κατεβαινουν. βασικα δεν ηταν σταθερα!

@alfisti

Μια χαρά τα λένε τα παιδιά. Έτυχε να μου στείλουν την 4850 που λές απο rma(βασικά την επόμενη έκδοση της).Εχω πάνω εναν 80άρι ανεμιστήρα στις 2000 και δεν με ενοχλεί,πόσο μάλλον αν βάλεις με λιγότερες στροφές.

post-12404-1416074901,9893_thumb.jpg

Έβαλα το bench του DMC,μάντεψε ποια pic δεν έχει τον ανεμιστήρα:tongue:

post-12404-1416074901,7687_thumb.png

post-12404-1416074901,9826_thumb.png

@alfisti

Μια χαρά τα λένε τα παιδιά. Έτυχε να μου στείλουν την 4850 που λές απο rma(βασικά την επόμενη έκδοση της).Εχω πάνω εναν 80άρι ανεμιστήρα στις 2000 και δεν με ενοχλεί,πόσο μάλλον αν βάλεις με λιγότερες στροφές.

[ATTACH]42708[/ATTACH]

[ATTACH]42706[/ATTACH]

[ATTACH]42707[/ATTACH]

παιδια τοπα ξανα και ξανα :tomato::tomato:οχι ανεμιστηρα μη μου λετε παρε αυτη δε κανει θορυβο παρε την αλλη το ιδιο..ειμαι οριακα σε θορυβο στο πισι δεν σηκωνει ουτε φτερουγισμα μυγας πλεον:jump1::jump1:

[ATTACH]42706[/ATTACH]

[ATTACH]42707[/ATTACH]

Ωχ, άμα δει τους 110 ο D_Ace θα γίνει Τούρκος! :hehe: :hehe: :hehe::rolleyes: Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του. . .

παιδια τοπα ξανα και ξανα :tomato::tomato:οχι ανεμιστηρα μη μου λετε παρε αυτη δε κανει θορυβο παρε την αλλη το ιδιο..ειμαι οριακα σε θορυβο στο πισι δεν σηκωνει ουτε φτερουγισμα μυγας πλεον:jump1::jump1:

Για την κάρτα που πρόκειται να πάρεις λέω.Αλλους fans δεν έχεις στο pc σου;Ένας 12αρις στις ~1150 που έχω πίσω στο κουτί ακούγεται (ελάχιστα)περισσότερο,γιατί να με προβληματίζει ο 8άρις;Τσίμπα την καρτούλα έτσι ξερά στην τελικη και πράττεις ανάλογα μετά.

αμα μου καει η καρτα που θα παρω βλεπω κανα χρονο να μενω με την onboard ειναι σοβαρα τα πραγματα παιδια:nothing::nothing:

Δεν είναι τραγικά τα πράγματα, απλώς ένα θέμα με δεδομένη και εύκολη λύση το έχουμε κάνει λάστιχο. Βάζεις έναν ψόφιο ανεμιστήρα όπως ο Damien και καθάρισες.

Πάρε αυτόν εδώ You - CASE FAN ENERMAX EVEREST 8CM και δε θα έχεις απολύτως κανένα θέμα με θόρυβο. Έχει αισθητήρα θερμότητας, σε idle είναι στις 500σαλ (σαν να μην υπάρχει δλδ), ενώ και να ανεβάσει στροφές, πάλι παραμένει εξαιρετικά ήσυχος.

.........................Μη φτάσουμε τις 10 σελίδες σ'αυτό το νήμα. :hang2:

αντε παλι με ανεμιστηρα:wall::wall::wall:χωρια οτι κανει και 10 ευρω:wall:θα μεινω μια εβδομαδα σπιτι:wall:χωρια οτι ανεβαζει εως 1500 στροφες:wall:χωρια οτι θα την πεταξω απο το παραθυρο και θα κλαιω τα λεφτα μου:wall:μη μου μιλατε πια για ανεμιστηρες οκ....θα την παρω και αμα καει καηκε οκ????/ αρκει να μη μου ξαναπειτε για αλο ανεμιστηραααα αρωστησα ηδη με τη σκεψη:sick::sick::sick:

Παρτην, καψτην να ισυχασεις εσυ να ησυχάσουμε και εμείς. Άμα δούμε θέμα σε 10 μέρες "παιδιά η κάρτα κάηκε" θα πέσει κράξιμο δικαιολογημενο να το ξέρεις.

Φιλικά,

Φουρφουρης

Sent from my Γιωτοφωνο using Tapatalk

τωρα θα αγορασουμε με ενα φιλο αλλες δυο να δοκιμασω μια 4850 με ενα silent φιλου να δω πως παει απο θερμοκρασια στο pc μου πριν παραγγειλω τhν 5570 :nothing: και μη μου φωναζετε βρε παιδια(Φουρφουρης σποντα:p)δε σας βαζω και με το ζορι να μου απαντατε:):)απλα καθε εμπειρη γνωμη καλοδεχουμενη:T:

4850 παρε! ειδεσ παντως που σου ελεγα πως θα ποιανει 100+??? και μια ακομα ερςτηση. ποιο το προβλημα αν κανει εναν απειροελαχιστο θορυβο ο ανεμηστηρας. ασε που στο εχω πει αλλες 2-3ις φορες, να μας πεις τι κουτι εχεις η να βαλεις μια φοτογραφια να δουμε. γιατι σου ξαναλεω αλλο το 922 (σουροτηρι) που εχω εγω και αλλο ενα απλο tower.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.