Jump to content

Καρτα χωρις fan silent

alfisti

Recommended Posts

Για πειτε μου κατι σημερα σε ενα φιλο ειδα αυτη τη καρτα sapphire HD 4670 SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR4 PCI-E ειναι με ανεμιστηρα αλλα μου ανοιξε το κουτι και παραγματικα δεν ακουγα τιποτα:nothing::nothing: 3 καρτες αλλαξα αυτο δεν τοχα συναντησει αφου του λεω βρε μπας και σου εχει καει ο ανεμιστηρας:p:pτελως παντων καμια γνωμη για τη συγκεκριμενη αξιζει καπως η ειναι της πλακας? ο φιλος μου λεει τρεχει τα παντα αλλα και αυτος ψιλοασχετος ειναι για να τον παρω σοβαρα.:nothing::nothing:

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Τα πάντα δεν τα τρέχει, τουλάχιστον όχι σφαίρα... :rolleyes: Συμπαθητική καρτούλα, έχω την εντύπωση ότι η silent που συζητάμε είναι μάλλον λίγο καλύτερη (ίσως και αρκετά καλύτερη!).

Η Sapphire του λινκ έχει πολύ καλό σύστημα ψύξης με έναν μεγάλο και αργόστροφο ανεμιστήρα. Κάτι σαν αυτό που σου προτείνω να κάνεις και συ δλδ.

Προσωπικά, θα πήγαινα για την πιο φρέσκια υλοποίηση. Καλή και η 4670, αλλά "λίγη". . .

Εδω ενα review : Benchmark Results: Crysis And Call of Duty: Modern Warfare 2 : ATI Radeon HD 5570: Reasonable Gaming Performance For $80?

Η καρτα δεν βαζει φωτιες αλλα ειναι αξιοπρεπεστατη.

Στο post #68 ο χρήστης liakjim σου έχει ήδη δώσει στοιχεία για τις επιδόσεις των καρτών, μάλλον δεν κάνεις το homework σου με ζήλο και αφήνεις να σου διαφεύγουν έτοιμες πληροφορίες στο πιάτο. . . :innocent:;) Οι κάρτες που συζητάμε είναι μεν πολύ κοντά, αλλά η 5570 έχει πάντα την πρωτοπορεία.

ναι ειναι καλητερη απο την 5570 αλλα επιδη ειχα μια silent 9600 δεν στο προτεινω καθολου ψηνοταν χωρις fan στα games 100 βαθμους εφτανε γιαυτο και της ειχα βαλει fan

εχει καλη παθητικη ψυξη δηλαδη?:nothing:

Ένα είναι αυτό και το άλλο είναι ότι είναι πολύ ολιγαρκης ενεργειακά! Και να τσιμπάει κάποιους βαθμούς, πιστεύω ότι με ένα απλό air-flow εντός κουτιού, θα κρατιέται μακριά από το ψυχολογικό όριο των 100 κελσίου. Ο όποιος ανεμιστήρας θα μπει (σε silent-mode πάντα), θα έχει καθαρά επικουρικό ρόλο...

Πάρε την καρτούλα και βλέπεις τι γίνεται. Μια χαρά θα είσαι πιστεύω!

Παιδια sos παλι:sick: δεν εχουν ετοιμοπαραδοτη την καρτα 5570 για πειτε γνωμη βρηκα αυτη ελαφρα μεταχειρισμενη 60 ευρω που ειναι το οριο μου, μου την αφηνει τι κανω???? λεει??? το καλο ειναι οτι δεν εχει φαν:fun::fun:Review - Gigabyte Radeon HD 4850 1GB (GV-R485MC-1GH) | bit-tech.net

To συζητας ? Χτυπα την. Προσοχη βεβαια σε 2 πραγματα:

1ον αγορα μεταχειρισμενου -> εμπιστοσυνη στον προηγουμενο ιδιοκτητη

2ον πολυ καλο airflow μεσα στον κουτι κ θα εισαι οκ.

δε γνωριζω γιαυτο ρωταω:sick:ειναι καλομεταχειρισμενη με κουτι κλπ,το θεμα ειναι αξιζει στα 60 ευρω η ειναι προτιμοτερο να περιμενω την 5570 καινουργια??? εχουν μεγαλες διαφορες αποδοσης??

To συζητας ? Χτυπα την. Προσοχη βεβαια σε 2 πραγματα:

1ον αγορα μεταχειρισμενου -> εμπιστοσυνη στον προηγουμενο ιδιοκτητη

2ον πολυ καλο airflow μεσα στον κουτι κ θα εισαι οκ.

H κάρτα είναι λίγο πιο γρήγορη από την 5570, αν προσέξεις τη ροή αέρα θα είσαι μια χαρά. Τη δοκιμή και τις 100άρες τις διάβασες, έτσι? Ντάξει, συνέχισε να δουλεύει, αλλά αμα την πας έτσι όλο τον καιρό, δε θα μακροημερεύσει...

Η 4850 είναι πιο γρήγορη παντού! Επιπλέον, η συγκεκριμένη υλοποίηση έχει πολύ ωραίο σύστημα ψύξης, οπότε μην το σκέφτεσαι.

ΥΓ. το μόνο "καλό" που έχει η 5570 είναι η υποστήριξη DX.11 αλλά αυτό έχει νόημα μόνο σε high-end κάρτες.

ΥΓ. είπαμε, καλή η ψύξη της (για την 4850 μιλάω) και αντέχει 100άρες, αλλά θα κάνεις κάτι για air-flow στο κουτί η για ενεργή ψύξη της κάρτας. Just for reliability...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.