Jump to content

Καρτα χωρις fan silent

alfisti

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Ναι φίλε μου είναι πολυ χλωμό. Εως πεθαμένο:weep:

Εγω στη θέση σου θα κοίταγα κάτι τέτοιο :

ΑΤΙ 5570/65 ευρω

Με ανεμιστήρα μεν, αλλά θα κουτσοπαίζεις και κανα παιχνιδάκι. Δες και reviews της κάρτας στο net για να ξέρεις τι να περιμένεις βέβαια.

Εναλλακτικά μπορείς να δείς καμμιά Nvidia gt430, αλλά εγω θα προτιμούσα την 5570.

Εμένα δουλεύει το link. Γράψε στο skroutz 5570 αν για κάποιο λόγο δε σου ανοίγει, και δες την πρώτη καταχώρηση. Είναι μια Asus στα 65 ευρω.

Δεν είναι silent.

Πάντως εχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να θυσιάσεις μια από τις δυο ανάγκες σου.

Αν η βασική σου προτεραιότητα είναι η ησυχία, τότε η 5450 που σου δείχνει ο Astakos είναι λουκουμάκι.

Αν πάλι το θέμα gaming βαραίνει πιο πολυ, τότε παίρνεις την 5570 που σου λεω εγω.

Και τα δυο φοβάμαι πως δε συνδυάζονται στο budget που ορίζεις.

Χλωμό να πουληθεί, η ιδιοκτήτρια της είναι πολύ ευχαριστημένη (δεν είναι δικιά μου, εγώ με 5850 είμαι...), άλλωστε η χρήση που κάνει με το pc είναι τελείως απλή ...

φιλε μου μηπως να περιμενες να μασεψεις κανα ψηλο και να παρεισ αυτην?

GIGABYTE GEFORCE 9800GT GV-N98TSL-1GI CUDA 1GB SILENT CELL PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

και games παιζει (την ειχα απλα απο την msi) και ειναι και ησυχη!!

απλα η δικια μου ηταν 512. μονο στο crysis δυσκολευοτανε! και παλι επαιζε πολυ καλα! δεν ειχα προβλημα!

φιλε μου μηπως να περιμενες να μασεψεις κανα ψηλο και να παρεισ αυτην?

GIGABYTE GEFORCE 9800GT GV-N98TSL-1GI CUDA 1GB SILENT CELL PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

και games παιζει (την ειχα απλα απο την msi) και ειναι και ησυχη!!

απλα η δικια μου ηταν 512. μονο στο crysis δυσκολευοτανε! και παλι επαιζε πολυ καλα! δεν ειχα προβλημα!

Καλά αν ήταν να δώσει τόσα πήγαινε σε 5750 με 120 pcstation.eu - Gigabyte GV R575SL-1GI - online Κατάστημα Ηλεκτρονικών

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.