allos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2010 Λοιπόν πριν κανα μήνα αγόρασα την LG M2362D αλλά δεν μου αρέσει καθόλου η ευκρίνεια της.Δοκίμασα και με dvi και με d-sub και με hdmi, πολλούς συνδιασμούς ρυθμίσεων οθόνης και ρυθμίσεων nvidia.Θέλω λοιπόν να πάρω άλλη τώρα και να βάλω αυτήν στο ράφι.Λοιπόν ψάχνω τα εξής 1) hdmi σύνδεση2) είτε 23" 1920χ1080, είτε 24" 1920χ12003) Τv tunerΈχετα να προτείνετε καμία καλή δοκιμασμένη. ?Διότι όσα review και να διαβάσω δεν έχει νόημα αν δεν την δεις να δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captainjohnnyred Δεκέμβριος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 εγω εχω παντως σου προτεινω την samsung syncmaster t260 (26') και μιλαμε η οθονη δεν παιζεται...τα εχει ολα εκτος απο Τv tuner.... μακρια παντως απο οθονη που εχει ενσωματωμενο Τv tunerhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168029http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-t260-lcd/4505-3174_7-33126118.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Δεκέμβριος 24, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 ναι μου το έχουν πει και άλλοι αυτό ..... αλλά πιστεύω να υπάρχει μια που να είναι καλή ρε συ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Δεκέμβριος 24, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 επειδη το ψιλο ψάχνω και εγώ καλή λυση νομίζω είναι η B2330HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Δεκέμβριος 24, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 ωραία. έχει και ριρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Δεκέμβριος 25, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 αρκετα καλη οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captainjohnnyred Δεκέμβριος 25, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 συμφωνω.....γενικα οι samsung ειναι ''σκυλια'' οθονες και εχουν πολυ καλο quality και αποδοση χρωματων....δεν θα εχεις κανενα προβλημα χωρια οτι ειναι πολυ καλυτερες οθονες απο πολλα ακριβοτερα μοντελα που κυκλοφορουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgismo13 Δεκέμβριος 25, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 Φίλε καλησπέρα. Δοκίμασε πρώτα να πας στο ¨menu¨ της οθόνης μετά ¨είσοδο¨ μετά στο HDMI να δόσεις επιλογή pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Δεκέμβριος 25, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 Καλησπέρα , το έχω κάνει ήδη αυτό... Έχω ακολουθήσει πολλά tutorial και tips για αυτήν την οθόνη αλλάη ευκρίνεια είναι πάντα χάλια... θαμπά τα γράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgismo13 Δεκέμβριος 25, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 είχα το ίδιο πρόβλημα. θα το ψάξω λίγο και θα σου στείλω.edit Πατας λοιπον στο τηλεχειριστηριο το πληκτρο <<menu>>, απο τα παραθυρακια επιλογων που θα εμφανιστουν επιλεγεις <<ΕΠΙΛΟΓΗ>>και στο υπομενου ετικετα εισαγωγης πασ στρην εισοδο που εχεις συνδεσει το pc hdmi1 πχ και με τα βελακια το βαζεις στην ονομασια pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Δεκέμβριος 25, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 Με την ίδια οθόνη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Δεκέμβριος 25, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 Είχα διαβάσει ότι αν αλλάξεις μια ρύθμιση που έλεγε στο panel της nvidia κάτι για scaling παίζει. Αλλά επειδή η Nvidia την βλέπει σαν LCD-TV και όχι σαν Monitor, δεν την εμφανίζει την ρύθμιση αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Δεκέμβριος 25, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 είχα το ίδιο πρόβλημα. θα το ψάξω λίγο και θα σου στείλω.edit Πατας λοιπον στο τηλεχειριστηριο το πληκτρο <<menu>>, απο τα παραθυρακια επιλογων που θα εμφανιστουν επιλεγεις <<ΕΠΙΛΟΓΗ>>και στο υπομενου ετικετα εισαγωγης πασ στρην εισοδο που εχεις συνδεσει το pc hdmi1 πχ και με τα βελακια το βαζεις στην ονομασια pc.το έχω κάνει ήδη αυτό αλλά πάλι υπάρχει μια θαμπάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgismo13 Δεκέμβριος 25, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 ίσως είναι θέμα nvidia τότε γιατί είμαι με ati και την ίδια οθόνη σε 27 inc όμως και έφτιαξε με αυτόν τον τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Δεκέμβριος 25, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 Θα βάλω τους νέους drivers μπας και δω καμία διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Δεκέμβριος 25, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 Έβαλα τους νέους drivers και εμφάνισε την επιλογή "Don not scale" , την οποία την επιλέγω - κάνω apply και επανέρχετε στο "User my display's built-in scaling".Από ότι διάβασα στο google είναι bug της nvidia...έλεος όμως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.