Jump to content

Ασύρματο internet σε επιτραπέζιο(=desktop) υπολογιστή

pelekanos92

Recommended Posts

Σε λίγο καιρό θα βάλω connx στο σπίτι μου:T:, αλλά η πρίζα τηλεφώνου είναι 3 δωμάτια μακριά από εκεί που έχω τον υπολογιστή:getlost:. Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέομαι ασύρματα με το router;:hmm:

:dance3:Αυτά και καλές γιορτές!:magic:

Επειδή ο PC είναι ολίγον τι στριμωγμένος ανάμεσα σε γραφείο και τοίχο, είναι καλύτερα να πάρω ένα usb ή δεν παίζει ρόλο; Επίσης, έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό; Δεν με ενδιαφέρει η τιμή, αρκεί να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Καλησπερα.μετακομισα και εγω και στο νεο σπιτι δεν εχω ιντερνετ.παρολα αυτα στο σαλονι πιανει ενα ανοιχτο δικτυο απο το οποιο μπορω να συνδεθω με το λαπτοπ.στον υπολογιστη στο δωματιο πως μπορω να το συνδεσω?το σημα δεν πιανει εκει μεσα οποτε το παρω απλα μια wifi καρτα δεν παιζει.αν παρω το παλιο μοντεμ που ειχα στησει δικτυο,και αφηνω το λαπτοπ ανοιχτο θα δινει ιντερνετ και στον αλλο?και τι αλλο μπορω να κανω?

Αν βαλεις ενα δυνατο δεκτη ισως κατι κανεις.Περιμενε να ακουσειςκαι αλλες γνωμες.Δες και Αυτο:

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/NETGEAR-WIRELESS-PCI-ADAPT-RANGEMAX-NEXT-WN311B-100ISS.htm

Τοσα ευρω δεν παιζουν για αυτο και κοιταω την λυση του usb και της επεκτασης...με το λαπτοπ στην πορτα του δωματιου πιανει 1-2 γραμμες...αν το βαλω στην ιδια θεση το usb θα πιανει τιποτα?

Τοσα ευρω δεν παιζουν για αυτο και κοιταω την λυση του usb και της επεκτασης...με το λαπτοπ στην πορτα του δωματιου πιανει 1-2 γραμμες...αν το βαλω στην ιδια θεση το usb θα πιανει τιποτα?

το λογικό είναι να πιάνει καλύτερα από το φορητό..

εγω οσο και αν σας φανει παραλογο ειχα για 3 χρονια αυτην εδω

Belkin Wireless N+ USB Adapter F5D8055

με 10 μετρα usb προεκτασεις να τρεχουν στην ακρη του τοιχου και επιανα download (αναλογος την ωρα και μερα) και 1.1mbs!!! το προβλημα ομως που ειχα ειναι οτι επειδη το καλωδιο δεν ειχε usb repeater εκαναν παρεμβολες ακομα και το ανοιγμα-κλεισιμο του διακοπτη των φωτων με αποτελεσμα να πρεπει να βγαλω και ξαναβαλω την κεραια..:hang2:τραγικο το ξερω.κι ομως αντεξα ετσι 3 χρονια μεχρι να βαλω δικο μου..:happy2:

Μια τελευταια ερωτησουλα και σορυ για το νταμπλποστ :p

μπορω να παρω αυτο

LEVEL ONE WUA-0614 150M WIRELESS N USB ADAPTER - WIRELESS - E-SHOP.GR

η αυτο (ποιο απο τα δυο προτεινετε?)

CRYPTO AIRDATA 54 PLUS S2 USB - WIRELESS - E-SHOP.GR

και να παρω και μια επεκταση για την κεραια σαν αυτη(κανει αυτη?)

LEVEL ONE ANC-1430 ANTENNA EXTENSION CABLE RPSMA PLUG TO M/F 3M - WIRELESS - E-SHOP.GR

και να κανω δουλεια μου?

η να παρω καποιο εκ των δυο εκεινων μαζι με μια επεκταση usb τετοιο?

USB 2.0 CABLE A MALE-A FEMALE 3M BLACK - - E-SHOP.GR

με ποια λυση θα εχω το βελτιστο αποτελεσμα?

Ευχαριστω και αν γνωριζει καποιος ας μου πει για να τα παρω αυριο.

κοιτα το usb σαν μπαλαντεζα νομιζω δεν ειναι και πολυ καλη ιδεα για το λογο οτι χρειαζεται ρεπεατερ αλλιως μπορει και να μην αναγνωριζει καθολου την καρτα, ενω η κεραια θα ειναι καλυτερη λυση πιστευω. αλλα και απο την αλλη εγω ειχα σταθει "τυχερος".. in your own risk..

η μαμακια ειναι οτι δεν εχω αλλες υποδοχες pci στην μητρικη,να κοτσαρα μια pci ασυρματη καρτα δικτυου να της φοραγα και την επεκταση και να ημουν κομπλε με ελαχιστο κοστος.τωρα θα πρεπει να καταφυγω σε usb με αποσπωμενη κεραια για να βαλω την επεκταση και κανεις δεν τα εχει ετοιμοπαραδωτα απο οτι βλεπω...στην στουρναρη αν παω,θα βρω τιποτα?

άποψη μου όσο μπορείτε να τα αποφεύγεται τα usb από κάποιους φίλους που είχα δει μέσα στα προβλήματα. καλά γενικά το wifi είναι η χειρότερη τεχνολογία μέσα στα προβλήματα από μόνη της:p

παρε αυτο... ειναι ΟΤΙ καλητερο εχω δοκιμασει... πιανει 3 οροφους κατω...(οταν λεμε πιανει λεμε φουλ σημα)

η βαση εχει στα 50-70εκ καλωδιο μονο του αμα βαλεις και μια προεκταση εισαι οκ... αλλα με 3 δωματια δεν θα εχεις προβλημα.. ειναι τρελο VFM...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.