Jump to content

Διαφορά σε μετρήσεις GPU

Recommended Posts

Μιας και έχω χρόνο σήμερα είπα να παίξω και λίγο με την GPU να δούμε τι γίνεται και εκεί.

Έβαλα το RivaTuner για να ρυθμίζω clock-memory κλπ και το ATITool για να κάνω γρήγορο scan για artifacts. Και οι μετρήσεις που παίρνω από τα 3 τρία (και το GPU-Z) είναι άλλα ντάλα. Σϋμφωνα με τα ρυθμίσεις που έχς βάλει το μόνο σωστό είναι το GPU-Z. Ορίστε και ένα screenshot:

gpuas2.png

Γιατί στο current clocks του AtiTools δεν γράφει τα σωστά ενώ στις μπάρες κύλισης τα γράφει? Και γιατί στο monitoring του RivaTuner εχει τα default? Πάντως από θέμα θερμοκρασίας συμφωνούν απόλυτα πράγμα πρωτόγνωρο. Και το ερώτημα είναι εάν με αυτά που δείχνει το ΑΤΙΤool είναι αξιόπιστο το artifact scan.

Ευχαριστώ.

ps Έκανα register στο hwbot και έβαλα το outofspecs σαν ομάδα δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα. Δεν είμαι exper αλλά όλο και κανένα ποντάκι θα ψαρέψω να σας στηρίξω.

Ok το πρόβλημα λύθηκε με ένα restart.

Την καινούργια έκδοση πάντως του ATITool που μου προτείνεις εγώ τη βλέπω ποιο φτωχή.

Και μία ακόμα ερώτηση. Έχω τους last drivers της nvidia για την 8800GT (169.02) αλλά όταν πάω να κάνω submit τα αποτελέσματα του 3dMark06 μου λέει ότι δεν είναι αποδεκτοί οι drivers. Πάω στη λίστα με τους aprroved divers και με παραπέμπει σε κάτι ForceWare 163.75 divers τους οποίους όμως δεν τους δέχεται η κάρτα μου κατά την εγκατάσταση. Καμία ιδέα για το τι συμβαίνει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.