athlos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2010 Σε μητρικη MSI P43-C51 με AMI BIOS και 4GB 2x2 Kingston PC3-10600 DDR3,μου κανει δυο μπιπ ενα κοντο κι ενα μακρυ.Εκανα φυσικα update το Bios με το νεοτερο που υπαρχει, αλλαξα και θεσεις τις μνημες απο τα μαυρα στα μπλε slots, αλλα τα μπιπ εξακολουθουν.Κοιταξα και το BIOS BEEP CODE αλλα τετοιος συνδιασμος δεν υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 23, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Με το ενα στικ μονο ξεκινά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlos Δεκέμβριος 23, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Ξεκινά και με ένα στίκ αλλά κάνει πάλι τα ίδια μπίπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 24, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 PC Hell: BIOS Error Beep Codesριξε μια ματια εδω...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlos Δεκέμβριος 24, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 Οπως γράφω και στο πρώτο μήνυμα το είδα και το BIOS BEEP CODEαλλά δεν το έχει το συγκεκριμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 24, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 οντως δεν υπαρχει τετοιος συνδυασμος, αρα θα πας δια της ερευνητικης οδου. ψαξε ενα ενα τα κομματια. αφησε το πισι με τα απολυτως βασικα. επεξεργαστη-δισκο λειτουργικου-1 στικακι μνημης και αναγκαστικα την VGA. αν μπορεις, δοκιμασε και με αλλη καρτα γραφικων..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
screwvy Δεκέμβριος 25, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 Ναι δεν υπάρχει τέτοιος συνδιασμός. Μάλλον. Πάντως η πρώτη μου σκέψη είναι ότι το πρώτο μπιπ είναι ότι το POST είναι ok, ενώ το δεύτερο μπιπ είναι alert για κάποιο πρόβλημα που προκύπτει μετά. Οπότε, τσέκαρε τις θερμοκρασίες σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlos Δεκέμβριος 25, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 Χρονια Πολλα Καλα Χριστουγεννα με αγαπη και υγεια να εχουμε.Λοιπον καθησα χθες και το εψαξα αρκετα το θεμα...Οντως ειναι alert τα μπιπ που μου εκανε...Το πρωτο το κοντο ηταν απο ενα USB HUB και το δευτερο το μακρυ απο ενα σκληρο δισκο...Μολις τα αποσυνδεσα σταματησαν και τα μπιπ.Κατα τ' αλλα το συστημα δεν ειχε κανενα προβλημα.Ευχαριστω παντως ολους σας για τον χρονο και τις απαντησεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Δεκέμβριος 25, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 χρονια πολλα αφου το βρηκες οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlos Δεκέμβριος 31, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Τελικά ότι USB κι αν βάλω απο webcam ως και usbhub μου κάνει ένα μπίπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιανουάριος 9, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 μαλλον βραχυκυκλωσε το usb. ενταξει μικρη απωλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.