stevene81 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2010 Καλησπερα τον τελευταιο καιρο αντιμετοπιζω ενα θεμα με το lan μου μετα απο ενα "optimaze" που εκανα με ενα προγραμμα (SpeedConnect Internet Accelerator v.8.0) ενω οι ταχυτητες μεταφορας απο τον ενα υπολογιστη στον αλλο ηταν 20-40 ΜΒ τωρα ειναι γυρω στα 3 ΜΒ αντε στην καλυτερη να ειναι 10 ΜΒ ειναι σημαντικο για μενα γιατι ο ενας υπολογιστης ειναι download machine και καθε φορα πρεπει να κανω μεταφορα αρχειων 10-20 GB και με μια τετοια ταχυτητα ειναι απλα απογοητευτικο ! οι καρτες δικτυου μου ειναι 1ο Realtek RTL8111DL και 2ο Marvell 8056 Gigabit και οι δυο ειναι gigabit και συχρωνιζουν στα 1 Gbps θα ηθελα να μου πειτε εαν υπαρχουν ρυθμισεις που μπορω να κανω η εαν υπαρχει καποιο προγραμμα που κανει αυτη την δουλεια στα αληθεια ! σας ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 μήπως αυτό το optimize που έκανες με αυτό το πρόγραμμα σου δημιουργεί κάποια κίνηση στο δίκτυο σου και γι αυτό σου έριξε την ταχύτητα στο lan?δεν άλλαξες τα καλώδια ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevene81 Ιανουάριος 3, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Οχι δεν πιστευω οτι εκανε κατι τετοιο το συγκεκριμενο προγραμμα εξαλλου μετα απο αυτο το απεγκατεστησα ! και δεν αλλαξε κατι, προφανος πειραξε τα MTU, με την βοηθεια ενος φιλου αλλαξα τις τιμες των MTU (Jumpo packet ειναι στο advanced tab στις ιδιοτητες των καρτων δυκτιου μου) μετα απο δοκιμες που εκανα κατεληξα να βαλω 4kb MTU και να ρυθμισω το recieve και transfer buffer στα 256 και στις δυο καρτες μετα απο αυτο ειδα τις παλιες καλες ταχυτητες 30-35 mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
V4g4tr0n Ιανουάριος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 γεια σας παιδια!!εχω κ εγω ενα προβλημα με το switch...το σγκεκριμενο εχει 8 θυρες απ τις οποιοες χρησημοποιω τις 3..τον πρωτο καιρο δουλεβε μια χαρα το lan και το ιντερνετ,τωρα τελευτεα υπαρχει μεγαλο προβλημα..μια εχει το ενα pc ιντερνετ μια το αλλο!...αλλοτε δεν εχει κανενα!κ οταν εχει ειναι με σκαμπανεβασματα!το router ειναι της intracom jetspped750 κατι τετοιο.. ...να κανω καποιο reset στο switch θα στρωσει?μερικες φορες αλλαζουμε και τα καλλωδια(στις θυρες) στο switch...αν γνωρισετε κατι παρακαλω βοηθηστε!ευχαριστω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.