HotPeanut Οκτώβριος 23, 2011 #1581 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Σεισμός 7,6 Ρίχτερ στην Τουρκία - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 23, 2011 #1582 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION]δεν ειπα το αντιθετο. απλα ειναι υποτιμητικο να χαρακτηριζονται ασχημα, οταν εκαναν την κινηση τους και διεκδικησαν την ελευθερια τους.τωρα την πετυχαν 'η σε τι βαθμο ( που αυτο ειναι σχετικο παντα) θα δειξει το μελλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Οκτώβριος 23, 2011 #1583 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 και ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τι αξιζουν? αλλα ξεχασα, εμεις ειμαστε ''ανθρωποι'' εχουμε πολιτισμο... τουλαχιστον αυτοι αντισταθηκαν. Εγώ ?? απλός παρατηρητής ! Α! σου έχω νέα απο το μέλλον: Κινδυνεύει η «Αραβική Άνοιξη» - Κόσμος Οι μύθοι της Αραβικής Ανοιξης | Έντυπη Έκδοση | Έντυπη Έκδοση Ελευθεροτυπίας Η αραβική άνοιξη μετράει ναυάγια... | διεθνη | ethnos.gr Καταπίεση κάτω απ' την μπούργκα | Άρθρα | Ελευθεροτυπία σου επιτρέπω να μου δείξεις ενα επιτυχημένο παράδειγμα αντικατάστασης μιας τυρανίας απο κάτι καλύτερο (αν βρείς) επιπλέον μπορείς να μου βρείς οπουδήποτε στο ζωικό βασίλειο παράδειγμα σκύλευσης νεκρού, αποδυκνείοντας μου ότι αυτοί που προέβησαν σε τέτοιες ενέργειες, δεν θέτουν εαυτούς σε κατώτερη κλίμακα απο τα λοιπά ζώα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 23, 2011 #1584 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 (edited) Εγώ ?? απλός παρατηρητής !Α! σου έχω νέα απο το μέλλον:Κινδυνεύει η «Αραβική Άνοιξη» - ΚόσμοςΟι μύθοι της Αραβικής Ανοιξης | Έντυπη Έκδοση | Έντυπη Έκδοση ΕλευθεροτυπίαςΗ αραβική άνοιξη μετράει ναυάγια... | διεθνη | ethnos.grΚαταπίεση κάτω απ' την μπούργκα | Άρθρα | Ελευθεροτυπίασου επιτρέπω να μου δείξεις ενα επιτυχημένο παράδειγμα αντικατάστασης μιας τυρανίας απο κάτι καλύτερο (αν βρείς)επιπλέον μπορείς να μου βρείς οπουδήποτε στο ζωικό βασίλειο παράδειγμα σκύλευσης νεκρού, αποδυκνείοντας μου ότι αυτοί που προέβησαν σε τέτοιες ενέργειες, δεν θέτουν εαυτούς σε κατώτερη κλίμακα απο τα λοιπά ζώα.δλδ θεωρεις οτι δεν υπαρχει κατι αλλο απο δικτατορια-τυραννια? και οτι επρεπε να μεινει ο κανταφι?1. δεν κανω καν τον κοπο να ψαξω. γιατι θεωρω τα πολιτευματα που βασιζονται στα ακρα, ειναι οτι χειροτερο μπορει να υπαρξει. 2. και λιγα του εκαναν, και σε αυτον και στην οικογενεια του-μισθοφορους του. ποσοι χαθηκαν, ποσοι βασανιστηκαν, τι ζωη ειχε ο λαος, 42 χρονια. μιλαμε για μια ζωη.αλλα ξεχασα, αυτοι ειναι βαρβαροι, ζωα, επειδη σε σεβαστηκαν ενα πτωμα.και επειδη οπως το αφγανισταν, τα δικαιωματα μειναν ιδια, ε τοτε και η λυβυη ας μεινει με τον κανταφι?με την λογικη που εχεις δεν παει ο κοσμος μπροστα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 23, 2011 από MaGiCMaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Οκτώβριος 23, 2011 #1585 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 δλδ θεωρεις οτι δεν υπαρχει κατι αλλο απο δικτατορια-τυραννια? και οτι επρεπε να μεινει ο κανταφι?Υπάρχει ! πως δεν υπάρχει ! Προσωπικά θα προτιμήσω την άποψη του Αριστοτέλη για την αριστοκαρατία. Στην προκειμένη περίπτωση όμως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα (θα φανεί στο μέλλον αυτό) το συγκεκριμένο ''πολίτευμα'' να ήταν και το καλύτερο δυνατο. Και εξηγούμαι:Η Λιβυή παρουσιάζει μια ομοιότητα στη σύσταση του πληθυσμού με το Ιρακ και το Αφγανιστάν όσον αφορά την ύπαρξη διαφορετικών αλλά ισχυρών φυλών που αντιμάχοντιαι για την επικράτησή τους. Όταν εκτελέσανε τον Σανταμ, Αμερικάνοι αξιωματούχοι 2 ~ χρόνια μετά σκέφτηκαν πως ίσως τελικά να ήταν λάθος κίνηση με το σκεπτικό ότι τους χρειαζόταν κάποιος ο οποίος μπορούσε να κρατήσει ισορροπίες μεταξύ των φυλών, μιας και οπως φαίνετια ακόμα και σήμερα η δημοκρατία δεν τους πολυκάνει. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο φεύγουν άπρακτοι απο το Αφγανιστάν, και με το ίδιο σκεπτικό εξάγεται το συμπέρασμα ότι και στη Λιβύη υπάρχουν οι ίδιοι κίνδυνοι. 1. δεν κανω καν τον κοπο να ψαξω. γιατι θεωρω τα πολιτευματα που βασιζονται στα ακρα, ειναι οτι χειροτερο μπορει να υπαρξει. Προσωπική μου άποψη πάντα είναι ότι ακόμα και η δημοκρατία μπορεί να διολισθήσει στα άκρα, προιόντος του χρόνου, της αδιαφορίας του κόσμου, και της υποβάθμισης της παίδείας. Χρειάζεται να σου δώσω παράδείγματα ?2. και λιγα του εκαναν, και σε αυτον και στην οικογενεια του-μισθοφορους του. ποσοι χαθηκαν, ποσοι βασανιστηκαν, τι ζωη ειχε ο λαος, 42 χρονια. μιλαμε για μια ζωη.Εντάξει εδώ μπορούμε απλά να διαφωνούμε. Η δική μου αντίληψη για την αντεκδίκηση προυποθέτει άμεσο πλήγμα του θύτη στο θύμα. Και εννωω: τέτοια αντιμετώπιση προσωπικά θα τη δικαιολογούσα μόνο σε περίπτωση που αυτός μολις μου είχε σκοτώσει τη μάνα (βλέπε παραδείγματα απο την Ιλιάδα). Απο αυτό όμως το σημείο μέχρι να κάνουν ουρά ακόμα και ανήλικα για να θαυμάσουν ένα κουφάρι ή/και να επιδείξουν όψιμη επαναστατικότητα (δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται που λένε) υπάρχει σοβαρή απόσταση την οποία προσωπικά ΔΕΝ δικαιολογώαλλα ξεχασα, αυτοι ειναι βαρβαροι, ζωα, επειδη σε σεβαστηκαν ενα πτωμα.και επειδη οπως το αφγανισταν, τα δικαιωματα μειναν ιδια, ε τοτε και η λυβυη ας μεινει με τον κανταφι?με την λογικη που εχεις δεν παει ο κοσμος μπροστα.τα 8/10 του κόσμου δεν πάνε μπροστά για αυτά που αναφέρεις. Για τα 2/10 που προκόβουν, απλά παρατήρησέ τους και βγάλε τα συμπεράσματά σου. Τα δικά μου έχουν να κάνουν με την παιδεία, την εκπαίδευση, τη συμμετοχή κ.α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 23, 2011 #1586 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Προσφυγή στο ΣτΕ για το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 24, 2011 #1587 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Σφακιανάκης: Δεν πληρώνω χαράτσι. Που να χτυπιέσαι κάτω, δεν θα σου δώσω τα λεφτά μου! - Συνεντεύξεις - Celebrities | Cosmo.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 24, 2011 #1588 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Κατι που πρεπει να κανουμε ολοι μας, αλλα... αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 24, 2011 Author #1589 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Video από τον πρόσφατο σεισμό στη ΤουρκίαVan'da 7.2 b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 24, 2011 #1590 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 BBC News - Seven billion and countingΈτσι έτσι...Αθώες ειδήσεις και μυνήματα...Οπότε ας παράγουμε κρίσεις, πολέμους κτλ....Διότι ως γνωστόν η Γή δεν χωράει τόσους πολλούς...!Μετά μας αποκαλούν "συνωμοσιολόγους".....πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 24, 2011 #1591 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Ταλμουδιάρηδες.. ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΗΠΑ: Απέλυσαν καθηγήτρια μόλις είπε για «σιωνιστές Εβραίους» που «διοικούν τις τράπεζες» και πρέπει «να φύγουν από αυτό το κράτος». (Βίντεο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 25, 2011 #1592 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Εστιατόριο για φτωχούς άνοιξε ο Μπον Τζόβι | Άρθρα | Ελευθεροτυπία Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 25, 2011 #1593 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 How 18th-Century Copiale Cipher Was Cracked - NYTimes.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 25, 2011 #1594 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Πάλι στον Παπούλια ο γαπ να πάρει την "ευχή" του για αύριο...in.gr - Ενότητα και νηφαλιότητα ζητεί ο πρωθυπουργός εν όψει των κρίσιμων αποφάσεων - Ειδήσεις - Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 25, 2011 #1595 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Αν κατάλαβα καλά έφυγε από Βρυξέλλες, ήρθε εδώ να ενημερώσει το Παπούλια και στο καπάκι φεύγει πάλι πίσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 25, 2011 #1596 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Ε, ναι. Να κάνει ένα ταξιδάκι το παιδί, να ξεσκάσει. Αυτός πληρώνει άλλωστε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 25, 2011 #1597 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 ((i)) Indymedia :: Athens :: Forum :: Κοινωνικό Ιατρείο στη Θεσσαλονίκηυπέροχη κίνηση. αν και ένα μόνο δεν φτάνει και θα πέσει πολύ δουλειά. μακάρι να πάρουν κι άλλοι τέτοιες πρωτοβουλίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 25, 2011 #1598 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 ((i)) Indymedia :: Athens :: Forum :: Κοινωνικό Ιατρείο στη Θεσσαλονίκηυπέροχη κίνηση. αν και ένα μόνο δεν φτάνει και θα πέσει πολύ δουλειά. μακάρι να πάρουν κι άλλοι τέτοιες πρωτοβουλίες.ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ | Eγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου Κιλκίς | Κιλκίς, κι, αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 26, 2011 #1599 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Δεν μπορείτε να πειτε, τουλάχιστον αφουγκράζονται πάντα τη θέληση του λαού Μόσιαλος στη ΝΕΤ: "Ο ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές" Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 26, 2011 #1600 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Δεν μπορείτε να πειτε, τουλάχιστον αφουγκράζονται πάντα τη θέληση του λαού Μόσιαλος στη ΝΕΤ: "Ο ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές"εδώ που έφτασε το πράγμα, δεν θέλω εκλογές για να ξαναρχίσει το θέατρο του παραλόγου. Να λένε οι μεν, παραλάβαμε χάος, να λένε οι δε τα δικά τους...ΘΕΛΩ να μείνει κυβέρνηση η τωρινή. ΘΕΛΩ να εξαντλήσει την τετραετία. Γι'αυτό τους ψηφίσανε, όχι να τα παρατάνε στην πρώτη δυσκολία. Μόνο έτσι θα ελαχιστοποιηθούν οι μελλοντικοί ψηφοφόροι τουςΘΕΛΩ να τα μείνουν εκεί να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους. Μόνο έτσι ίσως γίνει κάτι και στο μέλλον τους δούμε στα 10 μέτρα.ΘΕΛΩ σε περιπτώσεις ψηφοφορίας τα κόμματα της βουλής να ψηφίζουν την τωρινή κυβέρνηση, δεν πρέπει να υπάρχει καμμια δικαιολογία για εκλογές.και μιλώντας για δικαιολογίες, είναι απαράδεκτο όταν είσαι κυβέρνηση (η όποια) και δεν μπορείς να κυβερνήσεις χωρίς τις ψήφους των άλλων να μην κάνεις καμμια απολύτως υποχώρηση. ΘΕΛΩ οι 300 να εργάζονται για μένα, όχι ανάποδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts