Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

[MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION]

δεν ειπα το αντιθετο. απλα ειναι υποτιμητικο να χαρακτηριζονται ασχημα, οταν εκαναν την κινηση τους και διεκδικησαν την ελευθερια τους.

τωρα την πετυχαν 'η σε τι βαθμο ( που αυτο ειναι σχετικο παντα) θα δειξει το μελλον.

και ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τι αξιζουν? :getlost:

αλλα ξεχασα, εμεις ειμαστε ''ανθρωποι'' εχουμε πολιτισμο...

τουλαχιστον αυτοι αντισταθηκαν.

Εγώ ?? απλός παρατηρητής !

Α! σου έχω νέα απο το μέλλον:

Κινδυνεύει η «Αραβική Άνοιξη» - Κόσμος

Οι μύθοι της Αραβικής Ανοιξης | Έντυπη Έκδοση | Έντυπη Έκδοση Ελευθεροτυπίας

Η αραβική άνοιξη μετράει ναυάγια... | διεθνη | ethnos.gr

Καταπίεση κάτω απ' την μπούργκα | Άρθρα | Ελευθεροτυπία

σου επιτρέπω να μου δείξεις ενα επιτυχημένο παράδειγμα αντικατάστασης μιας τυρανίας απο κάτι καλύτερο (αν βρείς)

επιπλέον μπορείς να μου βρείς οπουδήποτε στο ζωικό βασίλειο παράδειγμα σκύλευσης νεκρού, αποδυκνείοντας μου ότι αυτοί που προέβησαν σε τέτοιες ενέργειες, δεν θέτουν εαυτούς σε κατώτερη κλίμακα απο τα λοιπά ζώα.

Εγώ ?? απλός παρατηρητής !

Α! σου έχω νέα απο το μέλλον:

Κινδυνεύει η «Αραβική Άνοιξη» - Κόσμος

Οι μύθοι της Αραβικής Ανοιξης | Έντυπη Έκδοση | Έντυπη Έκδοση Ελευθεροτυπίας

Η αραβική άνοιξη μετράει ναυάγια... | διεθνη | ethnos.gr

Καταπίεση κάτω απ' την μπούργκα | Άρθρα | Ελευθεροτυπία

σου επιτρέπω να μου δείξεις ενα επιτυχημένο παράδειγμα αντικατάστασης μιας τυρανίας απο κάτι καλύτερο (αν βρείς)

επιπλέον μπορείς να μου βρείς οπουδήποτε στο ζωικό βασίλειο παράδειγμα σκύλευσης νεκρού, αποδυκνείοντας μου ότι αυτοί που προέβησαν σε τέτοιες ενέργειες, δεν θέτουν εαυτούς σε κατώτερη κλίμακα απο τα λοιπά ζώα.

δλδ θεωρεις οτι δεν υπαρχει κατι αλλο απο δικτατορια-τυραννια? και οτι επρεπε να μεινει ο κανταφι?

1. δεν κανω καν τον κοπο να ψαξω. γιατι θεωρω τα πολιτευματα που βασιζονται στα ακρα, ειναι οτι χειροτερο μπορει να υπαρξει.

2. και λιγα του εκαναν, και σε αυτον και στην οικογενεια του-μισθοφορους του.

ποσοι χαθηκαν, ποσοι βασανιστηκαν, τι ζωη ειχε ο λαος, 42 χρονια. μιλαμε για μια ζωη.

αλλα ξεχασα, αυτοι ειναι βαρβαροι, ζωα, επειδη σε σεβαστηκαν ενα πτωμα.

και επειδη οπως το αφγανισταν, τα δικαιωματα μειναν ιδια, ε τοτε και η λυβυη ας μεινει με τον κανταφι?

με την λογικη που εχεις δεν παει ο κοσμος μπροστα.

Έγινε επεξεργασία από MaGiCMaN

δλδ θεωρεις οτι δεν υπαρχει κατι αλλο απο δικτατορια-τυραννια? και οτι επρεπε να μεινει ο κανταφι?

Υπάρχει ! πως δεν υπάρχει ! Προσωπικά θα προτιμήσω την άποψη του Αριστοτέλη για την αριστοκαρατία. Στην προκειμένη περίπτωση όμως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα (θα φανεί στο μέλλον αυτό) το συγκεκριμένο ''πολίτευμα'' να ήταν και το καλύτερο δυνατο. Και εξηγούμαι:

Η Λιβυή παρουσιάζει μια ομοιότητα στη σύσταση του πληθυσμού με το Ιρακ και το Αφγανιστάν όσον αφορά την ύπαρξη διαφορετικών αλλά ισχυρών φυλών που αντιμάχοντιαι για την επικράτησή τους. Όταν εκτελέσανε τον Σανταμ, Αμερικάνοι αξιωματούχοι 2 ~ χρόνια μετά σκέφτηκαν πως ίσως τελικά να ήταν λάθος κίνηση με το σκεπτικό ότι τους χρειαζόταν κάποιος ο οποίος μπορούσε να κρατήσει ισορροπίες μεταξύ των φυλών, μιας και οπως φαίνετια ακόμα και σήμερα η δημοκρατία δεν τους πολυκάνει. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο φεύγουν άπρακτοι απο το Αφγανιστάν, και με το ίδιο σκεπτικό εξάγεται το συμπέρασμα ότι και στη Λιβύη υπάρχουν οι ίδιοι κίνδυνοι.

1. δεν κανω καν τον κοπο να ψαξω. γιατι θεωρω τα πολιτευματα που βασιζονται στα ακρα, ειναι οτι χειροτερο μπορει να υπαρξει.

Προσωπική μου άποψη πάντα είναι ότι ακόμα και η δημοκρατία μπορεί να διολισθήσει στα άκρα, προιόντος του χρόνου, της αδιαφορίας του κόσμου, και της υποβάθμισης της παίδείας. Χρειάζεται να σου δώσω παράδείγματα ?

2. και λιγα του εκαναν, και σε αυτον και στην οικογενεια του-μισθοφορους του.

ποσοι χαθηκαν, ποσοι βασανιστηκαν, τι ζωη ειχε ο λαος, 42 χρονια. μιλαμε για μια ζωη.

Εντάξει εδώ μπορούμε απλά να διαφωνούμε. Η δική μου αντίληψη για την αντεκδίκηση προυποθέτει άμεσο πλήγμα του θύτη στο θύμα. Και εννωω: τέτοια αντιμετώπιση προσωπικά θα τη δικαιολογούσα μόνο σε περίπτωση που αυτός μολις μου είχε σκοτώσει τη μάνα (βλέπε παραδείγματα απο την Ιλιάδα). Απο αυτό όμως το σημείο μέχρι να κάνουν ουρά ακόμα και ανήλικα για να θαυμάσουν ένα κουφάρι ή/και να επιδείξουν όψιμη επαναστατικότητα (δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται που λένε) υπάρχει σοβαρή απόσταση την οποία προσωπικά ΔΕΝ δικαιολογώ

αλλα ξεχασα, αυτοι ειναι βαρβαροι, ζωα, επειδη σε σεβαστηκαν ενα πτωμα.

και επειδη οπως το αφγανισταν, τα δικαιωματα μειναν ιδια, ε τοτε και η λυβυη ας μεινει με τον κανταφι?

με την λογικη που εχεις δεν παει ο κοσμος μπροστα.

τα 8/10 του κόσμου δεν πάνε μπροστά για αυτά που αναφέρεις. Για τα 2/10 που προκόβουν, απλά παρατήρησέ τους και βγάλε τα συμπεράσματά σου. Τα δικά μου έχουν να κάνουν με την παιδεία, την εκπαίδευση, τη συμμετοχή κ.α.

BBC News - Seven billion and counting

Έτσι έτσι...Αθώες ειδήσεις και μυνήματα...

Οπότε ας παράγουμε κρίσεις, πολέμους κτλ....

Διότι ως γνωστόν η Γή δεν χωράει τόσους πολλούς...!

Μετά μας αποκαλούν "συνωμοσιολόγους".....πάλι.

((i)) Indymedia :: Athens :: Forum :: Κοινωνικό Ιατρείο στη Θεσσαλονίκη

υπέροχη κίνηση. αν και ένα μόνο δεν φτάνει και θα πέσει πολύ δουλειά. μακάρι να πάρουν κι άλλοι τέτοιες πρωτοβουλίες.

((i)) Indymedia :: Athens :: Forum :: Κοινωνικό Ιατρείο στη Θεσσαλονίκη

υπέροχη κίνηση. αν και ένα μόνο δεν φτάνει και θα πέσει πολύ δουλειά. μακάρι να πάρουν κι άλλοι τέτοιες πρωτοβουλίες.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ | Eγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου Κιλκίς | Κιλκίς, κι, αυτό

Δεν μπορείτε να πειτε, τουλάχιστον αφουγκράζονται πάντα τη θέληση του λαού

Μόσιαλος στη ΝΕΤ: "Ο ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές"

εδώ που έφτασε το πράγμα, δεν θέλω εκλογές για να ξαναρχίσει το θέατρο του παραλόγου. Να λένε οι μεν, παραλάβαμε χάος, να λένε οι δε τα δικά τους...

ΘΕΛΩ να μείνει κυβέρνηση η τωρινή. ΘΕΛΩ να εξαντλήσει την τετραετία. Γι'αυτό τους ψηφίσανε, όχι να τα παρατάνε στην πρώτη δυσκολία. Μόνο έτσι θα ελαχιστοποιηθούν οι μελλοντικοί ψηφοφόροι τους

ΘΕΛΩ να τα μείνουν εκεί να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους. Μόνο έτσι ίσως γίνει κάτι και στο μέλλον τους δούμε στα 10 μέτρα.

ΘΕΛΩ σε περιπτώσεις ψηφοφορίας τα κόμματα της βουλής να ψηφίζουν την τωρινή κυβέρνηση, δεν πρέπει να υπάρχει καμμια δικαιολογία για εκλογές.

και μιλώντας για δικαιολογίες, είναι απαράδεκτο όταν είσαι κυβέρνηση (η όποια) και δεν μπορείς να κυβερνήσεις χωρίς τις ψήφους των άλλων να μην κάνεις καμμια απολύτως υποχώρηση. ΘΕΛΩ οι 300 να εργάζονται για μένα, όχι ανάποδα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.