TifoziF1 Σεπτέμβριος 10, 2014 #15901 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 (edited) Πραγματικά σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για όλους τους Αργεντινούς. Σήμερα θα πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι ! H Ελλάδα απείχε. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 10, 2014 από TifoziF1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Σεπτέμβριος 10, 2014 #15902 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Πραγματικά σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για όλους τους Αργεντινούς. Σήμερα θα πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι ! H Ελλάδα απείχε. χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση, το συγκεκριμένο ήταν πρωτοβουλία των G77 οπότε μάλλον δεν μας έπαιρνε να ψηφίσουμε ναι. Εκτός από εμάς, απείχαν Ισπανοί, Πορτογάλοι και Ιταλοί μεταξύ άλλων. Πιο ενδιαφέρον έχει να δούμε ποιες ευρωπαϊκές χώρες ψήφισαν όχι, καθώς και τι (αν έχει) αποτέλεσμα θα έχει μακροπρόθεσμα η απόφαση αυτή. further reading : U.N. to negotiate legal framework for sovereign debt restructuring | Reuters Explanation of Vote by Terri Robl after a Vote on a G77 Resolution "Towards a Multilateral Convention to Establish a Legal Regulatory Framework for Sovereign Debt Restructuring Processes" Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 10, 2014 #15903 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Συμφωνώ. Δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι τα συμφέροντά μας ευθυγραμμίζονται με της Αργεντινής ή των 77, απλά επειδή κι εμείς χρεωκοπήσαμε. Θυμίζω ότι εξέχοντα μέλη αυτής της ομάδας ήταν όσοι υποστήριζαν με μένος ότι το ΔΝΤ αντιμετωπίζει προνομιακά την Ελλάδα και ζητούσαν τη μη καταβολή των δόσεων του Ταμείου πέρσι. Εμείς υποτίθεται ότι συντασσόμαστε με τις "ανεπτυγμένες" οικονομίες. Ογουέλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 10, 2014 #15904 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Από τη στιγμή που είσαι ανεύθυνος και δεν ορθώνεις το ανάστημά σου, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Δράση-αντίδραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 10, 2014 Author #15905 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτια μετά από καταγγελία του Ψινάκη | EΛΛΑΔΑ | LiFO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 11, 2014 #15906 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 και κατι "ντοπιο"http://www.postin.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B4%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CE%AE%CF%82-%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD.htmlΧμ http://www.enallaktikos.gr/ar7466el_i-thessalonikia-oikologos-poy-katatropwnei-ton-kommoynisti-dimarxo.htmlΜπράβο στην τύπισσα Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 11, 2014 #15907 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Σε καθαρά Devils Advocate mode, υπάρχουν δήμαρχοι με προϊστορία στις λαλακίες. Εικάζω πάντα...Δεν ξέρω για δημάρχους, αλλά για δήμους μια χαρά ακούγονται πράματα:Nooz.gr : Έφοδοι ΕΛ.ΑΣ σε σπίτια μετά από καταγγελία ΨινάκηΠάντως μια ευφάνταστη απάντηση στο αίτημα της Ελληνογερμανικής Συμμαχίας (που παίζει να είναι και αρβύλα) είναι και αυτή:Η απάντηση του δήμαρχου Βιάννου στον Φούχτελ | CretaNews.gr - Κρήτη Ειδήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 11, 2014 #15908 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Χμ http://www.enallaktikos.gr/ar7466el_i-thessalonikia-oikologos-poy-katatropwnei-ton-kommoynisti-dimarxo.html Μπράβο στην τύπισσα Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk "Κατατρόπωσε το δήμαρχο" Για να παραφράσω τα λόγια της κας Ιωαννίδου: "δείχνει ακριβώς το πόσο δρόμο έχει η αριστερά, για να προσδιοριστεί και να επαναπροσεγγίσει την έννοια του ενιαίου αριστερού χώρου" Όσο υπάρχουν κόμματα όπως το ΚΚΕ και ο Σύριζα, τα οποία είναι παιδιά ενός διαλυμένου πολιτικού γάμου, η αριστερά δε πρόκειται ποτέ να ορθοποδήσει και να διαδραματίσει το ρόλο για τον οποίο είναι προορισμένη, αυτόν του να ασκεί πολιτική με επίκεντρο τον πολίτη, με αποτέλεσμα να αφήνει δεξιά και νεοφιλελεύθερα σχήματα να αλωνίζουν στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 11, 2014 #15909 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Να προσθεσω στο παραπανω. Δεν ξερω τι την επιασε την σαλονικιοτισσα να κατσει να ασχοληθει με τον ΚΚΕ μιναρα δημαρχο. Και μαλιστα για το συγκεκριμενο ζητημα. Εχεις να κριτικαρεις ενα σκασμο αλλα πραγματα σημερα και πας να σχολιασεις αυτο?? Really???Εναλλακτικα δεν ξερω γιατι το αρθρο κολλησε στο συγκεκριμενο θεμα απο ολα τα αλλα τα οποια (μπορει) να δηλωσε ή να συζητησαν. Οσον αφορα το θεμα αυτο καθεαυτο ειναι τουλαχιστον τραγικο σε μια αναμφισβητητα καλη κινηση να καθεσαι να σχολιαζεις "τι θα ηταν το ιδανικο". Για μενα, αν εισαι "μαχιμος πολιτικος" λες ενα "μπραβο στον δημαρχο... αλλα ελπιζουμε να μη μεινει εκει η θητεια του" και καθαρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 11, 2014 #15910 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Βορίδης: «Έκαναν τεστ ‘Παπ’ σε άνδρα» - Επικαιρότητα | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 11, 2014 #15911 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν 2 βουλευτές τους γιατί ακούγεται ότι ίσως καταψηφίσουν το νόμο για τον ΕΝΦΙΑ, αλλά κατά τα άλλα προωθούσαν νόμο που θα καθιστούσε αδίκημα την προσβολή της Δημοκρατίας και των θεσμών. Βρε δεν πάτε να (αυτό που σκεφτήκατε πρώτο); Ξεφτιλισμένοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 11, 2014 #15912 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 BREAKING NEWS Judge Masipa has said that Oscar Pistorius was not guilty of murderAπο bbc.co.ukΆντε να δούμε... "It follows that the accused's erroneous belief that his life was in danger excludes dolus. The accused therefore cannot be found guilty of murder, dolus eventualis. That however is not the end of the matter, as culpable homicide is a competent verdict," said Judge Masipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 11, 2014 Author #15913 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Αυτός θα απαγορεύσει και το στέμα στα καλλιστεία σε λίγο.Γιατί αποχώρησε από τον αγιασμό του σχολείου ο Απ.Γκλέτσος - stilida Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 11, 2014 #15914 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Η apple μέσα στην μ@λακια είναι τελευταία!U2 Songs of Innocence: Η Apple χαρίζει το νέο άλμπουμ | iPhone Hellas Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 11, 2014 #15915 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν 2 βουλευτές τους γιατί ακούγεται ότι ίσως καταψηφίσουν το νόμο για τον ΕΝΦΙΑ, αλλά κατά τα άλλα προωθούσαν νόμο που θα καθιστούσε αδίκημα την προσβολή της Δημοκρατίας και των θεσμών. Βρε δεν πάτε να (αυτό που σκεφτήκατε πρώτο); Ξεφτιλισμένοι... ΠΑΣΟΚΑΡΑ !!! Με οκτώ αντικαταστάσεις «πέρασε» ο ΕΝΦΙΑ | Εφημερίδα των Συντακτών | online έκδοση (τους) Έκλασαν οι τράπεζες, σχόλασε το διαζύγιο: Η «Βασιλική Τράπεζα της Σκωτίας» θα φύγει από τη… Σκωτία αν υπερψηφιστεί το «ναι» - ThePressProject :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Σεπτέμβριος 11, 2014 #15916 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 ΠΑΣΟΚΑΡΑ !!! Με οκτώ αντικαταστάσεις «πέρασε» ο ΕΝΦΙΑ | Εφημερίδα των Συντακτών | online έκδοση (τους) Έκλασαν οι τράπεζες, σχόλασε το διαζύγιο: Η «Βασιλική Τράπεζα της Σκωτίας» θα φύγει από τη… Σκωτία αν υπερψηφιστεί το «ναι» - ThePressProject :hehe: Οι υποστηρικτές της ανεξαρτησίας θεωρούν αθέμιτη την παρέμβαση των τραπεζών λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα. Καταλαβαίνω ότι ακούγεται σαν τελεσίγραφο αλλά γιατί αθέμιτο; Αν όντως σκοπεύουν να κάνουν κάτι τέτοιο (όπως και άλλες εταιρίες) το σωστό δεν είναι οι ψηφοφόροι να ξέρουν όλο του πακέτο που ψηφίζουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 11, 2014 #15917 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 το λάθος θα είναι, οι υποστηρικτές να μην έχουν υπολογίσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ώστε να ξέρουν και τις πιθανές επιπτώσεις και λύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Σεπτέμβριος 11, 2014 #15918 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 το λάθος θα είναι, οι υποστηρικτές να μην έχουν υπολογίσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ώστε να ξέρουν και τις πιθανές επιπτώσεις και λύσεις.Ψυχολογικά αν το σκεφτείς άλλο να έχεις κάτι ως ενδεχόμενο και άλλο ως δεδομένο. Ξέρεις τι σκεφτόμουν τώρα ως παλιός κάτοικος Γλασκώβης; Πολλές τράπεζες έχουν/είχαν εκεί το back office τους τότε (και πλέον έχει γίνει middle office μιας και τα back office πάνε προς φτηνότερες χώρες). Morgan Stanley, BNP, Barclays, Nomura, HSBC(phone center), ANZ μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό. Μιλάμε στο νερό 20κ νοματαίοι που απασχολούνται εκεί άμεσα (αφήνω έξω το Εδιμβούργο) και δε βάζω μέσα και τους έμμεσα απασχολούμενους. Βάλε σαν δεδομένο ότι λογικά η Γλασκώβη ως πόλη όπου η πλειοψηφία είναι Καθολικοί (και άρα το πιθανότερο είναι βάσει συνειδήσεως να ψηφίσουν ναι στην ανεξαρτοποίηση) και αμέσως καταλαβαίνεις πως αλλάζουν τα κόζα στο μυαλό πολλών ανθρώπων όταν ξέρουν ότι μπορεί άμεσα να μείνουν χωρίς δουλειά.Η χώρα μπορεί να ανακάμψει γρήγορα ή αργά, αλλά κανείς δεν εγγυάται σε αυτούς τους ανθρώπους ότι θα βρουν άμεσα δουλειά. Και πριν σκάσει κανας έξυπνος να μου πει ότι δε λυπάται τραπεζικούς απλά να πω ότι ήμουν για το βαθμό μου καλοπληρωμένος υπάλληλος εκεί πάνω και μόλις κατέβηκα Λονδίνο πάλι για το επιπεδό μου ήμουν θεωρητικά κακοπληρωμένος. Παρόλα αυτά ο μισθός μου στο Λονδίνο ήταν 3,5 φορές πάνω απο αυτόν που έπαιρνα στη Γλασκώβη. Μιλάμε για χαμαλοδουλειά εκεί πάνω (είπαμε back office) και άρα και χαμαλομισθοί.Μακάρι να πάρουν τη σωστή απόφαση για το δικό τους καλό. Η οποία btw δεν ξέρω ποια είναι. Συναισθηματικά επειδή τα έχω ζήσει τα παλιο-ορκ θα ήθελα να ψηφίσουν ανεξαρτητοποίηση. Στυγνά οικονομικά όμως χμμμμμμ δεν ξέρω, κάτι μου λέει ότι θα φάνε τρελό καρότο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 11, 2014 #15919 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Συμφώνησαν ΝΕΡΙΤ - Ευαγγελάτος - NEWS247τελικά μερικά πράγματα θα επιπλέουν εις το διηνεκές.....κοίτα τι ''ποιότητα'' μας πασάρουν επι πληρωμή. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ !!!ΝΕΡΙΤ: Παραιτήθηκαν ο πρόεδρος και ο υπεύθυνος προγράμματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 11, 2014 #15920 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 "Χωρις εσενα γραναζι δε γυρνα..." Disney, DreamWorks, Pixar, Lucasfilm, Sony Are Sued in Wage Theft Scandal | Cartoon Brew Ανοιχτε τον τους 50 ποντους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts