Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Κατάργηση ΕΝΦΙΑ και αφορολόγητο προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ- Capital.gr

και τα ψιλά γράμματα...

Όπως ανέφερε χθες ο εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης «πρέπει να συντελεστεί η κατάργηση και αντικατάστασή του σε έναν φόρο, ο οποίος θα είναι ενταγμένος μέσα σε μία συνολική φορολογική μεταρρύθμιση που θα έχει και το στοιχείο της αναδιανομής».

αλλάζει ο Μανωλιός και βάζει τα ρούχα του αλλιώς... :tomato:

αλλάζει ο Μανωλιός και βάζει τα ρούχα του αλλιώς... :tomato:

Όχι ρε, έχει και αναδιανομή μέσα. Τα λεφτά του Μπόμπολα θα μοιραστούν σε ούλο τον κόσμο. Κυριολεκτικά σε ούλο τον κόσμο. Θα πάρουν και οι Ζουλού.

Δύο 19χρονοι πίσω από τη διπλή δολοφονία στη Μεσσηνία - Ελλάδα - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline

Ο τίτλος θα έπρεπε να ήταν "Βλαμμένα 19χρονα σκότωσαν τους 2 φασίστες της Μάνης"

Δύο 19χρονοι πίσω από τη διπλή δολοφονία στη Μεσσηνία - Ελλάδα - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline

Ο τίτλος θα έπρεπε να ήταν "Βλαμμένα 19χρονα σκότωσαν τους 2 φασίστες της Μάνης"

Έχετε και εσείς έναν βλαμμένο

papadimoulis.JPG

Δεν γράφονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Είναι ντροπή. Η αριστερά που δεν είναι ρατσιστές my a.$.

Και το δικό σου σχόλιο στο spoiler ανάλογο είναι εδώ που τα λέμε.

Μπράαααβο...και επειδή είχαν τατουάζ πάνω τους, και ήταν (?) χρυσαυγίτες, ας τους ταμπελόσουμε και φασίστες έτσι για να γουστάρουμε και να κάνουμε την είδηση/σχόλιο πιο πικάντικο...

Πάνω από τα ιδεολογικά πιστεύω του καθενός μας εδώ μέσα, κομμουνιστής είναι, ναζιστής είναι, φιλελεύθερος είναι, αριστερός, δεξιός, μαύρος, άσπρος, κίτρινος, ριγέ, πουά (!) wha-te-vah, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΜΤ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ.

Έχετε και εσείς έναν βλαμμένο

papadimoulis.JPG

Δεν γράφονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Είναι ντροπή. Η αριστερά που δεν είναι ρατσιστές my a.$.

Και το δικό σου σχόλιο στο spoiler ανάλογο είναι εδώ που τα λέμε.

Γιατί είναι βλαμμένος ο Παπαδημούλης (ή και εγώ?) ποιος ειναι ο χαρακτηρισμός ο άσεμνος και ο ρατσιστικός?

Ο "Ναζί" και ο "φασίστας" για ανθρώπους που είχαν την Σβάστιγκα τατουάζ??? Θα με τρελάνεις??

Μπράαααβο...και επειδή είχαν τατουάζ πάνω τους, και ήταν (?) χρυσαυγίτες, ας τους ταμπελόσουμε και φασίστες έτσι για να γουστάρουμε και να κάνουμε την είδηση/σχόλιο πιο πικάντικο...

Πάνω από τα ιδεολογικά πιστεύω του καθενός μας εδώ μέσα, κομμουνιστής είναι, ναζιστής είναι, φιλελεύθερος είναι, αριστερός, δεξιός, μαύρος, άσπρος, κίτρινος, ριγέ, πουά (!) wha-te-vah, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΜΤ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ.

Ανέφερα εγώ κάτι για Χ.Α.? Όχι! Είπα μόνο για φασισμό, λόγο της Σβάστιγκας, δεν μπορώ να ξέρω τι ψήφιζαν. Όπως έγραψα και για πιο πάνω, αν πιστευετε ότι κάποιος με την Σβάστιγκα τατουάζ μπορεί να μην είναι Ναζί, τότε δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα. Τέλος. Δεν είπα τίποτα για όλα τα υπόλοιπα εθνικιστικά τατουάζ.

Δεν θέλω τέτοιους συν"ανθρώπους" και δεν στεναχωρέθηκα καθόλου, αλλά δεν τους πρόσβαλα στο αρχικό μου ποστ αποκαλώντας τους αυτό που πίστευαν.

Γιατί είναι βλαμμένος ο Παπαδημούλης (ή και εγώ?) ποιος ειναι ο χαρακτηρισμός ο άσεμνος και ο ρατσιστικός?

Ο "Ναζί" και ο "φασίστας" για ανθρώπους που είχαν την Σβάστιγκα τατουάζ??? Θα με τρελάνεις??

Πεθαίνει ο κόσμος και κοιτάμε την ιδεολογία του; Με δουλεύεις; Πάμε καλά; Δηλαδή αν ήταν του ΣΥΡΙΖΑ τι θα γράφαμε; "Οι δολοφόνοι των δύο ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ"? Κάποιος άλλος δεξιός Παπαδημούλης βέβαια θα το πήγαινε ποιο μακριά και θα έγραφε "Οι δολοφόνοι που σκότωσαν τα δύο κουμμούνiα" και θα ήμασταν ΟΚ φαντάζομαι.

Όπως έγραψα και για πιο πάνω, αν πιστευετε ότι κάποιος με την Σβάστιγκα τατουάζ μπορεί να μην είναι Ναζί, τότε δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα. Τέλος

Δεν έχει σημασία τι είναι, τι ψηφίζει, ποια ομάδα υποστηρίζει, ποιος ηθοποιός του αρέσει. Το κατανοείς; Αμφιβάλλω.

Αν όμως τα παιδιά ήταν αριστεροί θα το έβλεπες αλλιώς. Ευαγγέλιο ότι πει ο Βουλευτής του κόμματος ή το γραφείο τύπου.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Δεν θέλω τέτοιους συν"ανθρώπους" και δεν στεναχωρέθηκα καθόλου, αλλά δεν τους πρόσβαλα στο αρχικό μου ποστ αποκαλώντας τους αυτό που πίστευαν.

Τώρα ποιος είναι περισσότερο φασίστας; Αυτοί; ή εσύ που πλαγίως μας ενημερώνεις ότι το ευχαριστήθηκες ή μάλλον δεν συγκινήθηκες ("δεν στεναχωρέθηκα καθόλου") που τους σκότωσαν και ότι θα γούσταρες και μια εκαθάριση απο αυτούς ("Δεν θέλω τέτοιους συν"ανθρώπους"");

Λοιπόν σκέψου τι γράφεις καμιά φορά και το λήγω εδώ πριν ξεφύγουμε και δεν θέλω απάντησή σου. Μου απάντησες ήδη μια φορά και απογοητεύτηκα...

[MENTION=188]yanni[/MENTION] Αν πιστευεις κάτι, το πιστευεις, έληξε, είσαι περήφανος για αυτό και δεν σε πειράζει να σε αποκαλούν έτσι. Δεν είναι κάτι υποτιμιτικό οπότε δεν βλέπω γιατί είναι κακός ένας ιδεολογικός χαρακτηρισμός. Αν πεθάνει ένας κομμουνιστής, δεν βλέπω το κακό να τον χαρακτηρίσουν Κομμουνιστή (το κομμούνι προφανώς έχει αρνητική χροιά), τιμή του είναι και έτσι γίνεται βασικά!! Αν ηταν αριστεροί, κανένα πρόβλημα δεν θα είχα με το να πουν "Δολοφονήθηκαν 2 Αριστεροί".

Προσοχή, μιλάω για γενική ιδεολογία, όχι για κόμμα.

[MENTION=188]yanni[/MENTION] Αν πιστευεις κάτι, το πιστευεις, έληξε, είσαι περήφανος για αυτό και δεν σε πειράζει να σε αποκαλούν έτσι. Δεν είναι κάτι υποτιμιτικό οπότε δεν βλέπω γιατί είναι κακός ένας ιδεολογικός χαρακτηρισμός. Αν πεθάνει ένας κομμουνιστής, δεν βλέπω το κακό να τον χαρακτηρίσουν Κομμουνιστή (το κομμούνι προφανώς έχει αρνητική χροιά), τιμή του είναι και έτσι γίνεται βασικά!! Αν ηταν αριστεροί, κανένα πρόβλημα δεν θα είχα με το να πουν "Δολοφονήθηκαν 2 Αριστεροί".

Προσοχή, μιλάω για γενική ιδεολογία, όχι για κόμμα.

Βλέπεις και μόνος σου ότι προσπαθείς να το κάνεις ποιο soft και να το δικαιολογήσεις. Από εκεί και πέρα κάνεις υποθέσεις που δεν έχει δικαίωμα να κάνεις. Βλέπεις, ο ποιο πολύς κόσμος δεν είναι τόσο φανατισμένος και υπερήφανος για την ιδεολογία του.

Ποια υπόθεση δεν έχω δικαίωμα να κάνω? Αυτό του φανατισμού και της υπερηφάνιας? Τατού είχε χτυπήσει, μόνιμη αλλαγή στο σώμα του που έδειχνε στις φωτό στο FB του! Δεν ήταν μια σβάστιγκα σε μια σημαία, καταχωνιασμένη στο πατάρι στο σπίτι του.

Δεν έκανα κάτι ποιο σοφτ, απάντησα σε αυτό που έγραψες. Σταματάω εδώ.

Από έγκυρες πηγές τα δύο 19χρονα ήταν Συριζαίοι ...

Ακούς Αντωνάκη Συριζαίοι ήταν βάλε και το Σύριζα στην φυλακή μιας και έρχονται εκλογές να η ευκαιρία που έψαχνες

Εις το όνομα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ο καθένας με το κοντό του και το μακρύ του ρε παιδί μου. Εδώ πεθάνανε 2 νέα παιδιά και αντι να κοιτάμε πόσο λάθος έχουμε πάει σαν κοινωνία και να δούμε τι θα φτιάξουμε μας νοιάζει πρωτίστως να δούμε τι τατουάζ είχανε και μετά να αποφασίσουμε αν έχουμε τσίπα και ανθρωπιά.

Τουμπεκί βεβαίως βεβαίως ότι αυτοί που δεν πυροβολήσανε ήταν με τις σβάστιγκες. Δεν μετράει.

Όπου μας βολεύει λέμε για Σουιδίες, Γερμανίες, Ελβετίες και πως "έτσι θα έπρεπε να είμαστε και εμείς αλλά φταίνε οι άλλοι που δεν είμαστε" ™ αλλά όταν φτάνει η ώρα να είμαστε σαν τους Νορβηγούς με τον Breivik guess what, τουμπεκί

Από που ως που φταίμε σαν κοινωνία και πως ακριβώς θα καταφέρουμε να το φτιάξουμε;

Οι τύποι ήταν ντιλερ τουμπανόσκονης και όπως όλες οι απαγορευμένες ουσίες το εμπόριο τους είναι στα χέρια του υποκόσμου και έχει τα ρίσκα του.

Οι απαγορεύσεις επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ, ( η απαγόρευση πολλαπλασιάζει τα κέρδη ) σε όλο τον κόσμο και ελάχιστες χώρες έχουν την δύναμη να διαφοροποιηθούν.

Myrali σου έχω challenge ρε φίλε. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας όπου και προβλέπεται η μεγάλη επιστροφή των Αθηναίων λέω να ζητήσουμε απο την Τροχαία τα ονόματα όσων σκοτώθηκαν σε τροχαία και αφού κάνουμε τις διασταυρώσεις μας να δούμε πόσοι ήταν φασίστες (και όχι λαμακίες τώρα ΧΑ μόνο. Και ΝΔ μέσα και ΛΑΟΣ και ΧΑ και απο όλα) και πόσοι κουμμούνια (απο ΔΗΜΑΡ και πέρα). Αν λοιπόν οι περισσότεροι είναι κουμούνια έτσι για να το γιορτάσω (διότι "δε θα στενοχωρηθώ κιόλας") λέω να βάλω τα κόστος για την κοπή τη πίτα 2015 (την πίτα μόνο λιγούρια). Αντιστοίχως αν οι περισσότεροι είναι φασίστες να κεράσεις εσύ την πίτσ για το event.

Πας καλά ρε παλικάρι μου;

*για όποιο τζιμάνι δεν τον κατάλαβε το παραπάνω είναι ειρωνεία.

Myrali [...].

Πας καλά ρε παλικάρι μου;

Mια χαρά πάω, γιατί ακριβώς να στεναχωρηθώ που 2 εγκληματίες φασίστες δολοφονήθηκαν από 2 βλαμμένα παιδιά?

11 μέρες πριν δολοφονηθούν, μαγκιά ο δικός σου...

Projector Revolt: "Η αριστερά δεν θα κυβερνήσει και αν, τότε θα αναλάβει ο στρατός" έγραφε ο δολοφονημένος χρυσαυγίτης στο προφίλ του Παπαδημούλη στο facebook πριν από 11 μέρες

Εν το μεταξύ, στο αρχικό μου ποστ τι είπα? Αποκάλεσα τους φασίστες.. φασίστες! Και όλοι αντιδράτε σαν να έκανα κάτι τρομακτικό.

Αν θέλετε να το δούμε σωστά το θέμα, δεν υπάρχει είδηση άξια λόγου. Δεν υπήρχαν πολιτικά κίνητρα ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υπόκοσμου. Δεν θα στεναχωρηθώ με κάτι που στον υπόκοσμο, σόρρυ.

Ποιο είναι το άξιο λόγου? Ότι ο φασισμός έχει πάρε δώσε με τον υπόκοσμο, όπως λέμε τόσο καιρό δηλαδή και μερικοί κάνουνε τους κινέζους.

Mια χαρά πάω, γιατί ακριβώς να στεναχωρηθώ που 2 εγκληματίες φασίστες δολοφονήθηκαν από 2 βλαμμένα παιδιά?

11 μέρες πριν δολοφονηθούν, μαγκιά ο δικός σου...

Projector Revolt: "Η αριστερά δεν θα κυβερνήσει και αν, τότε θα αναλάβει ο στρατός" έγραφε ο δολοφονημένος χρυσαυγίτης στο προφίλ του Παπαδημούλη στο facebook πριν από 11 μέρες

Εν το μεταξύ, στο αρχικό μου ποστ τι είπα? Αποκάλεσα τους φασίστες.. φασίστες! Και όλοι αντιδράτε σαν να έκανα κάτι τρομακτικό.

Αν θέλετε να το δούμε σωστά το θέμα, δεν υπάρχει είδηση άξια λόγου. Δεν υπήρχαν πολιτικά κίνητρα ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υπόκοσμου. Δεν θα στεναχωρηθώ με κάτι που στον υπόκοσμο, σόρρυ.

Ποιο είναι το άξιο λόγου? Ότι ο φασισμός έχει πάρε δώσε με τον υπόκοσμο, όπως λέμε τόσο καιρό δηλαδή και μερικοί κάνουνε τους κινέζους.

Μείνετε συντονισμένοι παίδες σε λίγο ο Myralis θα μας πει οτι οι μόνοι ένοχοι "θαμώνες" στον κορυδαλλο ειναι φασιστες. Τα κουμουνια που βρίσκονται εκει μέσα ειναι είτε θύματα δικαστικής πλάνης είτε απλα αγωνιστές (σαν το βλαστάρι του Βούτση πχ για τον οποίο ο τότε προεδρος σας Αλαβάνος ήταν με τη ντουντούκα έξω απο τη ΓΑΔΑ απαιτώντας να αφεθεί ελεύθερος).

Το πρόβλημα σου αγορι μου ξέρεις ποιο ειναι; Οχι οτι χαίρεσαι επειδή πέθαναν ντιλερια ντόπας ή μέλη του υπόκοσμου. Χαίρεσαι επειδή πέθανε "φασίστας".

Ενώ για όλους αυτούς τους πράσινους και μπλε που μας κυβερνησαν και μας κυβερνούν ΑΚΟΜΑ, 40 χρόνια τώρα πρέπει να φτιάξουμε έναν "Κορυδαλλό" τουλάχιστον διπλάσιο από τον σημερινό για να τους χωρέσουμε. Όχι μόνο τους βουλευτές αλλά και τόσους, τόσους, γραμματείς, συμβούλους προέδρους ΔΕΚΟ, αντιπροέδρους, συνδικαληστές, τόσα και τόσα πράσινα και μπλε παιδάκια που έφαγαν και θα φάνε τόσα και τόσα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.