Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Ισχύει αυτό που λέει ο Κώστας, απλά είναι άλλη μια υπενθύμιση πως τελικά όσα εκατομμύρια και να έχεις και να σε "αγαπάει" ο κόσμος, οι δαίμονες του καθενός δεν καταλαβαίνουν και πολλά.

Ποιοι δαίμονες ρε αφού εσύ δεν πιστεύεις στο υπερφυσικό.

ΥΓ. Καμιά λατινο-εμπειρία θα γράψεις ποτέ ή θα με πιάσουν κι εμένα οι δαίμονες μου και θα σε πρήζω με κάθε ευκαιρία? Γράψε κάτιτις και στείλε σε pm.

Τελειώνει το οικονομικό καλοκαίρι της Γερμανίας. Μηδενική αύξηση του ΑΕΠ στην ΕΕ - NEWS247

Προβληματισμός στην Ευρωζώνη, καθώς, κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2014 το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν παρουσίασε μηδενική αύξηση σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο.

Κάτι πρέπει να κάνουμε για να αυξηθεί το ΑΕΠ! Α-χα!

Σεξ, ναρκωτικά και όπλα για το ΑΕΠ της Ευρωζώνης - NEWS247

Για πρώτη φορά, σύμφωνα πάντα με τη νέα οδηγία, θα ληφθούν υπόψη και παράνομες δραστηριότητες όπως λαθρεμπόριο ναρκωτικών και τσιγάρων ως οικονομική απόδοση.

Τελικά ο Αλογοσκούφης ήταν μπροστά από την εποχή του! :p

Φαντάζομαι ότι μπορεί να υπήρχε εποχή που οι "δικαστικοί υπάλληλοι" δεν είχαν τελειώσει ούτε Γυμνάσιο. Αλλιώς μυρίζει αγράμματο τρολ από "σχολή δημοσιογραφίας".

Ούτως ή άλλως, προβλήματα που τα 'χει ο κόσμος...

Ποιοι δαίμονες ρε αφού εσύ δεν πιστεύεις στο υπερφυσικό.

ΥΓ. Καμιά λατινο-εμπειρία θα γράψεις ποτέ ή θα με πιάσουν κι εμένα οι δαίμονες μου και θα σε πρήζω με κάθε ευκαιρία? Γράψε κάτιτις και στείλε σε pm.

Μεταφορικά ωρές! :p

Αμφιβάλλω ότι ένας τύπος που αυτοκτονεί από κατάθλιψη είναι "πολύ χαβαλές σε παρέα"

Δεν ξέρω τις περισσότερες ταινίες του, αλλά στο Flubber, κομμωδία και δεν τον βλέπεις να γελάει, ενώ το Bicentennial Man δεν το ξαναβλέπω γιατί πιάνει εμένα κατάθλιψη

Οι περισσότεροι κωμικοί που ξέρω, έχουν θέματα ή είχαν στο παρελθόν.

Jim Carrey, Mitch Hedberg, Jason Bateman, Dave Chappele κλπ.

Νομίζω οτι όλοι περιμένουν να είσαι funny at all times

χωρίς να υπολογίζουν προσωπικά προβλήματα κλπα.

Αυτή η πίεση σε συνδυασμό με την κακή διαχείριση

του fame,των media κλπα, μπορεί να οδηγήσει σε

κακά αποτελέσματα.

Οι περισσότεροι κωμικοί που ξέρω, έχουν θέματα ή είχαν στο παρελθόν.

Jim Carrey, Mitch Hedberg, Jason Bateman, Dave Chappele κλπ.

Νομίζω οτι όλοι περιμένουν να είσαι funny at all times

χωρίς να υπολογίζουν προσωπικά προβλήματα κλπα.

Αυτή η πίεση σε συνδυασμό με την κακή διαχείριση

του fame,των media κλπα, μπορεί να οδηγήσει σε

κακά αποτελέσματα.

Το θέμα είναι να μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα, να μπορείς να νιώσεις λίγο ως απλός άνθρωπος ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους, να μπορείς να δραπετεύσεις από τον ψεύτικο κόσμο την κάμερας, όσο διάσημος και αν είσαι. Και βγάζω το καπέλο στον παρακάτω που φαίνεται να το έχει καταφέρει

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=R2m07BhImso]psts.gr: O Τομ Χανκς διασχίζει κολυμπώντας το στενό Πάρου – Αντιπάρου! / Tom Ηanks on antiparos - YouTube[/ame]

ΕΟΠΥΥ: Καθιερώνεται όριο συνταγογράφησης στις διαγνωστικές εξετάσεις - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr

Δεν θα αρρωσταίνετε πολλές φορές μέσα στο χρόνο και θα αρρωσταίνετε μόνο όσο υπάρχει πλαφόν. Μετά το μπουλο.

δεν ξέρω τι λες εσύ φιλαράκι, αλλά είχαμε πρωτογενές πλεόνασμα 2,4 δις στο πρώτο 7μηνο του 2014.

ΤτΕ: Στα 2,4 δισ. ευρώ το ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα στο 7μηνο | οικονομια , ελλαδα | Ημερησία

Περιορίζουμε έξοδα, αυξάνουμε τα έσοδα -μέσω αυξήσεων των φόρων, βέβαια, γιατί για πρωτοβουλίες για πραγματική ανάπτυξη δεν είμαστε ικανοί-, και αν ψοφήσουν και καμιά 5-6 χιλιάδες αδρώποι δε χάλασε ο κόσμος...

Όντως δεν είχαμε αύξηση εσόδων, αλλά δεν αλλάζει η ουσία, που είναι ότι τα μόνα έσοδα είναι από φόρους σε πολίτες, κι όχι από αύξηση παραγωγής και εξαγωγών κλπ

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.