Guest Αύγουστος 14, 2014 #15641 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2014 Ισχύει αυτό που λέει ο Κώστας, απλά είναι άλλη μια υπενθύμιση πως τελικά όσα εκατομμύρια και να έχεις και να σε "αγαπάει" ο κόσμος, οι δαίμονες του καθενός δεν καταλαβαίνουν και πολλά.Ποιοι δαίμονες ρε αφού εσύ δεν πιστεύεις στο υπερφυσικό.ΥΓ. Καμιά λατινο-εμπειρία θα γράψεις ποτέ ή θα με πιάσουν κι εμένα οι δαίμονες μου και θα σε πρήζω με κάθε ευκαιρία? Γράψε κάτιτις και στείλε σε pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 14, 2014 #15642 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2014 Τελειώνει το οικονομικό καλοκαίρι της Γερμανίας. Μηδενική αύξηση του ΑΕΠ στην ΕΕ - NEWS247 Προβληματισμός στην Ευρωζώνη, καθώς, κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2014 το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν παρουσίασε μηδενική αύξηση σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο. Κάτι πρέπει να κάνουμε για να αυξηθεί το ΑΕΠ! Α-χα! Σεξ, ναρκωτικά και όπλα για το ΑΕΠ της Ευρωζώνης - NEWS247 Για πρώτη φορά, σύμφωνα πάντα με τη νέα οδηγία, θα ληφθούν υπόψη και παράνομες δραστηριότητες όπως λαθρεμπόριο ναρκωτικών και τσιγάρων ως οικονομική απόδοση. Τελικά ο Αλογοσκούφης ήταν μπροστά από την εποχή του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 14, 2014 #15643 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2014 ώρα είναι να αναγνωριστεί ο μεγάλος αυτός οικονομολόγος. Αν όχι με Νόμπελ, τουλάχιστον με μία δημόσια αναγνώριση της προσφοράς του στον τομέα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 14, 2014 #15644 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2014 άγαλμα (θα προτιμούσα ταρίχευση όμως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 15, 2014 #15645 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 Ασημένιο μετάλλιο η Κατερίνα Στεφανίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 15, 2014 Author #15646 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 σκάνδαλο!tromaktiko: Σάλος σε καλλιστεία της Ρόδου: Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 15, 2014 #15647 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 σκάνδαλο!tromaktiko: Σάλος σε καλλιστεία της Ρόδου: Φαντάζομαι ότι μπορεί να υπήρχε εποχή που οι "δικαστικοί υπάλληλοι" δεν είχαν τελειώσει ούτε Γυμνάσιο. Αλλιώς μυρίζει αγράμματο τρολ από "σχολή δημοσιογραφίας". Ούτως ή άλλως, προβλήματα που τα 'χει ο κόσμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Αύγουστος 15, 2014 #15648 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 Ποιοι δαίμονες ρε αφού εσύ δεν πιστεύεις στο υπερφυσικό.ΥΓ. Καμιά λατινο-εμπειρία θα γράψεις ποτέ ή θα με πιάσουν κι εμένα οι δαίμονες μου και θα σε πρήζω με κάθε ευκαιρία? Γράψε κάτιτις και στείλε σε pm. Μεταφορικά ωρές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 16, 2014 Author #15649 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2014 Ολλανδός επέστρεψε μετάλλιο στο Ισραήλ γιατί έξι συγγενείς του σκοτώθηκαν στη Γάζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 16, 2014 #15650 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2014 Επτακόσια μέλη φυλής στη Συρία σφαγίασαν οι τζιχαντιστές - Ειδήσεις - Κόσμος - in.grΤι να πει κανείς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Αύγουστος 17, 2014 #15651 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Αμφιβάλλω ότι ένας τύπος που αυτοκτονεί από κατάθλιψη είναι "πολύ χαβαλές σε παρέα"Δεν ξέρω τις περισσότερες ταινίες του, αλλά στο Flubber, κομμωδία και δεν τον βλέπεις να γελάει, ενώ το Bicentennial Man δεν το ξαναβλέπω γιατί πιάνει εμένα κατάθλιψη Οι περισσότεροι κωμικοί που ξέρω, έχουν θέματα ή είχαν στο παρελθόν.Jim Carrey, Mitch Hedberg, Jason Bateman, Dave Chappele κλπ.Νομίζω οτι όλοι περιμένουν να είσαι funny at all timesχωρίς να υπολογίζουν προσωπικά προβλήματα κλπα.Αυτή η πίεση σε συνδυασμό με την κακή διαχείρισητου fame,των media κλπα, μπορεί να οδηγήσει σε κακά αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 17, 2014 #15652 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Οι δικοί μας; Ερασιτέχνες του γλυκού νερούGowex: H ισπανική εταιρεία που εξαπάτησε όλο τον πλανήτη - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - Capital.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 17, 2014 #15653 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Οι περισσότεροι κωμικοί που ξέρω, έχουν θέματα ή είχαν στο παρελθόν.Jim Carrey, Mitch Hedberg, Jason Bateman, Dave Chappele κλπ.Νομίζω οτι όλοι περιμένουν να είσαι funny at all timesχωρίς να υπολογίζουν προσωπικά προβλήματα κλπα.Αυτή η πίεση σε συνδυασμό με την κακή διαχείρισητου fame,των media κλπα, μπορεί να οδηγήσει σε κακά αποτελέσματα.Το θέμα είναι να μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα, να μπορείς να νιώσεις λίγο ως απλός άνθρωπος ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους, να μπορείς να δραπετεύσεις από τον ψεύτικο κόσμο την κάμερας, όσο διάσημος και αν είσαι. Και βγάζω το καπέλο στον παρακάτω που φαίνεται να το έχει καταφέρει[ame=http://www.youtube.com/watch?v=R2m07BhImso]psts.gr: O Τομ Χανκς διασχίζει κολυμπώντας το στενό Πάρου – Αντιπάρου! / Tom Ηanks on antiparos - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 17, 2014 #15654 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Αυξήσεις μισθών ζητούν από τη Γερμανία οι Βρυξέλλες - Ειδήσεις - Οικονομία - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 17, 2014 Author #15655 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Άντε μετά να αντιμετωπίσεις επιδημίες με τέτοιο κόσμο.Επίθεση όχλου σε μονάδα καραντίνας Έμπολα στη Λιβερία - ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ - news.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 19, 2014 #15656 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2014 ΕΟΠΥΥ: Καθιερώνεται όριο συνταγογράφησης στις διαγνωστικές εξετάσεις - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.grΔεν θα αρρωσταίνετε πολλές φορές μέσα στο χρόνο και θα αρρωσταίνετε μόνο όσο υπάρχει πλαφόν. Μετά το μπουλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 19, 2014 #15657 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2014 δεν ξέρω τι λες εσύ φιλαράκι, αλλά είχαμε πρωτογενές πλεόνασμα 2,4 δις στο πρώτο 7μηνο του 2014.ΤτΕ: Στα 2,4 δισ. ευρώ το ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα στο 7μηνο | οικονομια , ελλαδα | ΗμερησίαΠεριορίζουμε έξοδα, αυξάνουμε τα έσοδα -μέσω αυξήσεων των φόρων, βέβαια, γιατί για πρωτοβουλίες για πραγματική ανάπτυξη δεν είμαστε ικανοί-, και αν ψοφήσουν και καμιά 5-6 χιλιάδες αδρώποι δε χάλασε ο κόσμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Αύγουστος 19, 2014 #15658 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2014 Στάση πληρωμών = πρωτογενές πλεόνασμα. Επουδενί δεν είναι από τους φόρους.Θα τα δούμε μπροστά μας μην άγχεστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 19, 2014 #15659 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2014 Όντως δεν είχαμε αύξηση εσόδων, αλλά δεν αλλάζει η ουσία, που είναι ότι τα μόνα έσοδα είναι από φόρους σε πολίτες, κι όχι από αύξηση παραγωγής και εξαγωγών κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 19, 2014 #15660 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2014 Νεκρός από πυρά αστυνομικών ένας νέος κοντά στο Φέργκιουσον - Ειδήσεις - Κόσμος - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts