Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

@@

Έκανα 18 μήνες θητεία, 10 παραμεθόριο αλλά τέτοια εκτρώματα δεν άκουσα από κανέναν.

Έγραψα ''παρόμοια''

Δεν άκουσες δήλαδή ούτε το ''έχω μια αδελφή...'' όυτε το ''μακεδονία ξακουστή'' ??

Αν όχι, τι να πώ.... έπεσες στην περίπτωση.

Μόνο τα ΟΥΚ είναι Όπλα* ? Πεζικό, πυροβολικό, Τεθωρακισμένα ? Μηχανικό, Αερ. Στρατού, Διαβιβάσεις ? Τι είναι ?

Γατάκια (σε σχέση με τα ΟΥΚ) :p

Το άλλο που είπες στα κρυφά απορώ που κολλάει αφού οι περισσότεροι ενεργοί χρήστες εδώ πατάνε στα -άντα.

Έγραψα ''παρόμοια''

Δεν άκουσες δήλαδή ούτε το ''έχω μια αδελφή...'' όυτε το ''μακεδονία ξακουστή'' ??

Αν όχι, τι να πώ.... έπεσες στην περίπτωση.

Αυτά και τα έχω ακούσει και τα έχω τραγουδήσει. Τα εκτρώματα για δολοφονίες μωρών και βιασμούς γυναικών όχι. Δεν είναι αντρίκια αυτά, για ανώμαλους και αδερφές S/M είναι.

Και φασισμο τουλαχιστον κοκκινο δεν τον ειχαμε αποχωριστει και ποτε. Σε μερικους αρεσουν και οι ζαπατιστας ακουσα προσφατα...

Lol wut??

κοκκινος φασισμος (και) οι... ζαπατιστας???

:sarcastic::rofl::rofl::rofl:

Να σαι καλα βραδυατικα!

Να φανταστω οτι εχεις ασχοληθει κανα 5λεπτο με το συγκεκριμενο κοινωνικο κινημα (οσο εγω με τα CDS και τα τους ορισμους των "πρωτογενων πλεονασματων")?

Στα σοβαρα τωρα... Υπαρχει καποιος νομος που μου διαφευγει οτι ολα τα υπολοιπα χρωματα (μπλε-πρασινο-μαυρο) φασισμων για καποιο λογο ειναι αποδεκτα αλλα ο κοκκκινος ειναι το πραγματικο προβλημα?

Και στην τελικη ο κοκκινος φασισμος αν ετσι θες να τον πεις απορροια του προ-υπαρξης του φασισμου αλλων χρωματων. Αν παραπονιεσαι οτι δεν τον αποχωριστηκες ποτε, ειναι γιατι παντα υπηρχαν απο διπλα και οι αλλοι.

Η άνοδος του φασισμού/ρατσισμού προέρχεται από την εκπαίδευση που κάνουν στα ΟΥΚ?

Οκ, σουρ!

Και εμένα αν μου κάνουν το μυαλό κιμά με τραγουδάκια "πάμε να πάρουμε πίσω την Πόλη", και μετά ακούσω την ΧΑ να λέει "εξω οι ξένοι/μουσουλμάνοι", θα την ακολουθούσα, θα πήγαινα να δείρω κανάν μαυρο/αριστερό γουατεβερ, και ναι, θα ανέβαινε ο φασισμός και ο ρατσισμός.

food for thought

Τι ποσοστό ακροδεξιάς/φασιστικής/ρατσιστικής πεποίθησης καλλιεργεί το μέσο δημόσιο σχολείο?

Αν είναι πολλαπλάσιο από του αντίστοιχου στα ΟΥΚ, θα τα κλείσουμε τα σχολεία για να μην καταλήξουμε φασίστες?

Δεν πήγες ΟΥΚ, για αυτό.

Πως το σχολείο καλλιεργεί ποσοστά τέτοια πεποίθησης?

Sorry αλλα ποιος χεστηκε? Μηπως να απαγορεψουμε να ακουγονται εκτρωματα και να επιτρεπουμε να απαγγελεται μονο Σεφερης και να ακουγονται απο τα ηχεια του στρατοπεδου η συμφωνικη της βιεννης και ο herbert von karajan?

Γιατί ΠΑΝΤΑ πάτε σε ένα άλλο άκρο για το οποίο κανείς δεν μίλησε? Να το αρχίσω να το κάνω και εγώ να γελάσουμε?

Πως το σχολείο καλλιεργεί ποσοστά τέτοια πεποίθησης?

Κάποιος εδώ στο forum είχε γράψει πριν μερικά χρόνια για έναν δάσκαλο του που τόνιζε με πόσο πάθος έσφαζε ο Μέγας Αλέξανδρος τους εχθρούς του. Δεν θυμάμαι ποιο μέλος του forum ήταν και δεν βρίσκω το post.

Άλλο παράδειγμα μπορείς να διαβάσεις εδώ. Ναι ξέρω, μιλάει για τις παρελάσεις αλλά το concept της βίας είναι εύστοχο.

Αν κάνεις μερικές βόλτες στα σχολεία, θα βρεις αρκετό υλικό. Όπου σε αντίθεση με τα ΟΥΚ (που πάει όποιος επιλέγει), εκεί όλοι περνάνε 9-12 χρόνια υποχρεωτικά.

Πρώτα αντιμετωπίζεις το φαινόμενο από τα σημεία που δημιουργεί μεγαλύτερο impact, και αφού τα λύσεις όλα αυτά μετά κάθεσαι να ασχοληθείς με το αν ο ένας στον fakin στρατό σε επιπέδου fakin ειδικές δυνάμεις τραγουδάει τον ελληνικό ύμνο αντί να φωνάζει "θα τον μαμήσω τον βρωμόπ00στα". Θέμα προτεραιοτήτων είναι.

Από τότε που η στρατιωτική δύναμη ήταν σε πολεμική ετοιμότητα και η πολιτική ηγεσία αποφάσισε να μην ανεβάσει την ελληνική σημαία, σε ελληνικό έδαφος, για να μην το εκλάβουν ως "πρόκληση" οι γείτονες.

1 Όταν σου πουλάει το ίδιο μαγαζί με τον απέναντι ότι γουστάρει και μάλιστα σε αναλογία 7 προς 10 νομίζεις ότι είσαι σε ετοιμότητα μέχρι να διαψευστείς στην πράξη.

2 Οι ανώτατοι βαθμοί στο στρατό είναι *πολιτικοί και το γνωρίζουν ακόμα και τα τσιμπούρια στα αδέσποτα, πως σου διαφεύγει εσένα απορώ.

Είναι σαν να μου λες : Ενώ ετοιμαζόμουν να του χώσω τις φάπες του τα ξεφτιλισμένα τα πόδια μου με απομάκρυναν : P

*Πολλές φορές δε, είναι πολιτικοί βαθμοί άλλου κράτους

Οι αρχηγοί της «Κόκκινης Προβιάς»

μετά την ανάληψη του δικτύου από τη διοίκηση των ΛΟΚ

Αντισυνταγματάρχης ε.α. Κων/νος Καλογερόπουλος (1/1/1953-31/12/1953)

Αντισυνταγματάρχης (ΠΒ) Εμμανουήλ Ζαχαράκης (1/1/1954-15/6/1957)

Αντισυνταγματάρχης (ΠΒ) Ανδρέας Βαρδουλάκης (16/6/1957-7/1/1959)

Ταγματάρχης (ΠΖ) Εμμανουήλ Μπιρδαλής (8/1/1959-30/6/1959)

Συνταγματάρχης (ΠΒ) Δημήτριος Κωστελέτος (1/7/1959-20/8/1962)

Συνταγματάρχης (ΠΖ) Μενέλαος Ψαράκης (21/8/1962-22/1/1964)

Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Ιωάννης Σουραβλάς (23/1/1964-16/9/1964)

Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Αντώνιος Δροσογιάννης (17/9/1964-26/4/1967)

Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Κωνσταντίνος Κρητικός (27/4/1967-7/8/1967)

Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Θεόδωρος Δημητρέλης (8/8/1967-29/6/1970)

Συνταγματάρχης (ΠΖ) Αλέξανδρος Γιάννακας (30/6/1970-24/11/1973)

Ταξίαρχος Ευάγγελος Καραγιάννης (25/11/1973-4/8/1974)

Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Ιωάννης Δικαιάκος (5/8/1974-19/9/1974)

Συνταγματάρχης (ΠΖ) Χαρίλαος Ευσταθίου (20/9/1974-31/10/1976)

Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Βύρων Παπαζήσης (1/11/1976-5/8/1977)

Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Ιωάννης Δικαιάκος (6/8/1977-3/8/1979)

Συνταγματάρχης (ΠΖ) Στυλιανός Παπαγρηγοριάδης (4/8/1979-28/8/1980)

Συνταγματάρχης (ΠΖ) Βύρων Παπαζήσης (29/8/1980-5/5/1982)

Συνταγματάρχης (ΠΖ) Γεώργιος Παπαμελετίου (6/5/1982-19/4/1983)

Ταξίαρχος Ιωάννης Βερυβάκης (20/4/1983-31/5/1984)

Ταξίαρχος Στυλιανός Κατζιλιεράκης (1/6/1984-1/4/1985)

Συνταγματάρχης (ΠΖ) Βασίλειος Αθανασίου (2/4/1985-10/4/1986)

Κάποιος εδώ στο forum είχε γράψει πριν μερικά χρόνια για έναν δάσκαλο του που τόνιζε με πόσο πάθος έσφαζε ο Μέγας Αλέξανδρος τους εχθρούς του. Δεν θυμάμαι ποιο μέλος του forum ήταν και δεν βρίσκω το post.

Άλλο παράδειγμα μπορείς να διαβάσεις εδώ. Ναι ξέρω, μιλάει για τις παρελάσεις αλλά το concept της βίας είναι εύστοχο.

Αν κάνεις μερικές βόλτες στα σχολεία, θα βρεις αρκετό υλικό. Όπου σε αντίθεση με τα ΟΥΚ (που πάει όποιος επιλέγει), εκεί όλοι περνάνε 9-12 χρόνια υποχρεωτικά.

Πρώτα αντιμετωπίζεις το φαινόμενο από τα σημεία που δημιουργεί μεγαλύτερο impact, και αφού τα λύσεις όλα αυτά μετά κάθεσαι να ασχοληθείς με το αν ο ένας στον fakin στρατό σε επιπέδου fakin ειδικές δυνάμεις τραγουδάει τον ελληνικό ύμνο αντί να φωνάζει "θα τον μαμήσω τον βρωμόπ00στα". Θέμα προτεραιοτήτων είναι.

Mε την τελευταία παράγραφο συμφωνώ, αλλά διαφωνώ στην γενίκευση που κάνεις.

"Ένας στο φόρουμ είχε ένα δάσκαλο περίεργο (όπως υπάρχουν πολλοί περίεργοι) άρα το Ελληνικό δημόσιο σχολείο είναι κοιτίδα φασισμού"

Μην τρελαθούμε, άλλο μεμονομένες περιπτώσεις (που συνήθως το παίρνουν χαμπάρι οι γονείς και γίνεται χαμός) άλλο ΟΥΚ. Αν τα πράγματα ήταν έτσι, θα είχε βουήξει ο τόπος.

Ο Σαμαράς θα κάνει κάτι για αυτά ή δεν θέλει να πληγώσει τον χοντρό?

Διορισμένη πάντα σε 2-3 δημόσιες θέσεις επειδή είναι ΠΑΣΟΚ, και σήμερα - Διαβάστε την περίπτωση | Candia News

Μετα τις ""selfie"" του McCain με τα στελεχη της ISIS... βρισκομαι παλι σε ελευθερη πτωση απο το συννεφο μου.

Η Χαμας φταιει για ολα.

ISIS Leader Abu Bakr Al Baghdadi Trained by Israeli Mossad, NSA Documents Reveal | Global Research

Μετα τις ""selfie"" του McCain με τα στελεχη της ISIS... βρισκομαι παλι σε ελευθερη πτωση απο το συννεφο μου.

Η Χαμας φταιει για ολα.

ISIS Leader Abu Bakr Al Baghdadi Trained by Israeli Mossad, NSA Documents Reveal | Global Research

Πηγές δε βλέπω στο σύνδεσμο και ανησυχώ. Γιατί και η Intel "αποσύρθηκε" από το Ισραήλ, μέχρι να βγει η διάψευση.

Μπορεί και να είναι αλήθεια, αλλά να δούμε και τις αποδείξεις.

Mε την τελευταία παράγραφο συμφωνώ, αλλά διαφωνώ στην γενίκευση που κάνεις.

"Ένας στο φόρουμ είχε ένα δάσκαλο περίεργο (όπως υπάρχουν πολλοί περίεργοι) άρα το Ελληνικό δημόσιο σχολείο είναι κοιτίδα φασισμού"

Μην τρελαθούμε, άλλο μεμονομένες περιπτώσεις (που συνήθως το παίρνουν χαμπάρι οι γονείς και γίνεται χαμός) άλλο ΟΥΚ. Αν τα πράγματα ήταν έτσι, θα είχε βουήξει ο τόπος.

Ο Σαμαράς θα κάνει κάτι για αυτά ή δεν θέλει να πληγώσει τον χοντρό?

Διορισμένη πάντα σε 2-3 δημόσιες θέσεις επειδή είναι ΠΑΣΟΚ, και σήμερα - Διαβάστε την περίπτωση | Candia News

Καθόλου γενίκευση. Μερικά παραδείγματα έδωσα και η δική μου προσωπική εμπειρία τείνει σε αυτήν την κατεύθυνση. Ότι δημιουργεί σίγουρα ένα πατριωτικό ήθος που κάποιες (ή πολλές φορές) αγγίζει τα όρια του άκρου.

2-3 μεμονωμένες περιπτώσεις από εδώ, 2-3 από εκεί και 2-3 σε άλλα σχολεία, μαζεύεται σιγά σιγά ο κανόνας.

Global Research: Οι ΗΠΑ έφτιαξαν το Ισλαμικό Κράτος για να χτυπήσουν το Ιράν

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σενάριο δημοσιεύει το γνωστό για τις αιρετικές απόψεις του Global Research με έδρα τον Καναδά.

Σε άρθρο του με τίτλο «Η διαβολική ατζέντα της Ουάσιγκτον στο Ιράκ, οι ΗΠΑ δεσμεύονται για ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς εναντίον των χρηματοδοτούμενων από τις ΗΠΑ τρομοκρατών», το Global Research υποστηρίζει ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι δημιούργημα της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών για να αποδυναμώσουν και να αναχαιτίσουν την επιρροή του Ιράν στη Μέση Ανατολή και στη Μεσοποταμία.

Οι ορδές των τρομοκρατών που έχουν κατακλύσει τη Συρία, το Ιράκ και για λίγο μπήκαν και στο Λίβανο, πρόκειται για μια καλά χρηματοδοτούμενη, βαριά οπλισμένη και επαγγελματικά οργανωμένη στρατιά μισθοφόρων που στοχεύει στο να εκμηδενίσει το ιρανικό τόξο επιρροής από τη Βαγδάτη μέχρι τη Δαμασκό, στο Λίβανο (Χεζμπολάχ) και κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου.

Το Global Research επισημαίνει ότι η εισβολή του Ισλαμικού Κράτους στο ιρακινό έδαφος έγινε μέσα από τα εδάφη της Τουρκίας, συμμάχου του ΝΑΤΟ, με τους τζιχαντιστές να επιβαίνουν σε ένα κονβόι από Toyota Hilux (τα γνωστά μας «αγροτικά») τα οποία θεωρεί απόδειξη ότι οι τζιχαντιστές έχουν χρηματοδοτηθεί από τις ΗΠΑ. Μάλιστα, όπως επισημαίνει το άρθρο, αυτοκίνητα αυτού του μοντέλου είχαν δοθεί από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ως «μη θανατηφόρα βοήθεια» στη μετριοπαθή Συριακή αντιπολίτευση.

Το άρθρο απορεί πώς εμφανίστηκε ξαφνικά και από το πουθενά το Ισλαμικό Κράτος, με τη δυνατότητα να εκτελεί τόσο εκτεταμένες πολεμικές επιχειρήσεις, να έχει στρατιωτικά οχήματα, πυροβολικό μέχρι και τανκς. Το σάιτ δεν δέχεται το επιχείρημα ότι το Ισλαμικό Κράτος έκλεψε δισεκατομμύρια σε μετρητά από τράπεζες, ή ότι πήρε λάφυρα τον οπλισμό του, ή ότι η… έρημος γέννησε από μόνη της αυτόν το στρατό.

Nooz.gr : Ασφαλιστική βόμβα απειλεί όλα τα Ταμεία

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής το κύριο πρόβλημα προέρχεται από 833 μεγαλοοφειλέτες που όμως χρωστούν πάνω από 1 εκατ. ευρώ ο καθένας.

[...] το 83% των ληξιπρόθεσμων οφειλών [...] έχει δημιουργηθεί από οφειλέτες οι οποίοι ξεκίνησαν να χρωστούν προ κρίσης.

«Νέα εποχή» προαναγγέλλει ο -πρόεδρος, πλέον- Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - Ειδήσεις - Κόσμος - in.gr

Από τη μια τους γ@μ@3ι και από την άλλη τον βγάζουν πρόεδρο. Τελικά, τα ίδια σκ@τα με εμάς είναι και αυτοί.

«Νέα εποχή» προαναγγέλλει ο -πρόεδρος, πλέον- Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - Ειδήσεις - Κόσμος - in.gr

Από τη μια τους γ@μ@3ι και από την άλλη τον βγάζουν πρόεδρο. Τελικά, τα ίδια σκ@τα με εμάς είναι και αυτοί.

Εμείς τουλάχιστον έχουμε τον Τσίπρα που θα μας σώσει. Αυτοί;

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.