Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Έτσι, έτσι, βγαίνεις στο δρόμο σε πορεία η οποία καταλήγει σε επεισόδια -> Υποπτος τρομοκρατείας -> Δεσμευση περιουσίας.

αφου δεν μπορούμε να τα πούμε εμείς, παλι καλα που καποιος τα λεει

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=mIRe5tnqRKM&feature=player_embedded]Macedonia - The Ashmolean Museum's Testimony 2011 (2/2) - YouTube[/ame]

43 χρονών ο άλλος. Δηλαδή γμτμ μου γμ....πόσο κολλημένο μυαλό μπορεί να έχει ένας 43ρονος ώστε να πάει να ζητήσει τα ρέστα από έναν άλλον πατέρα; ΤΙ πας να του πεις δηλαδή; Μάζεψε τον γιό σου, ο δικός μου έχει δίκιο;

Όσο γουστάρω την όλη στάση ζωής των ανθρώπων εκεί κάτω, άλλο τόσο τους λέω ανόητους με όλη της σημασία της λέξεως.. Μαγκιά κλανιά και....θάνατος. :X:

"το όπλο όταν το τραβήξεις ή θα σε μπλέξει ή θα σε ντροπιάσει"

έλεγε ο πατέρας ένας φίλου Χανιώτη,Χανιώτης...

εγώ ποτέ δεν κατάλαβα την μα κια που τους δέρνει.

Μια χαρά... Αλλά δε μου λέει τίποτα. Κι αυτός μου μιλάει, αν δεν πίστευε σε αυτό που έκανε, γιατί το έκανε και ξανά, και ξανά και ξανά; Γιατί τα ψήφισε όλα...; Μήπως τον διώξουν από το κόμμα που πλέον δεν τον εκφράζει; Για την καρέκλα και τα λεφτά χωρίς να δουλεύουμε όλα.

Εμείς δεν είχαμε ποτέ "κρυφούς", αλλά η δική μου απορία είναι, πως πέρασαν δύο άτομα μέσα στο στρατόπεδο χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς...; :slap:

"Κρυφοι"¨κτλ δεν υπάρχουν...δεν ξέρω που το άκουσες αυτό.

Ο "κανείς" ποιος είναι; Ο διπλανός σκοπός που είναι τέρμα θεού; Το περίπολο (με όχημα) που ΠΡΕΠΕΙ να μειώσει στις απολύτως απαραίτητες τις περιπολίες του για χάριν..οικονομίας καυσίμου; Και άντε μιλάμε για μικρή μονάδα. Φανταστείτε οι τεράστιες, πόσο αμπέλια είναι. Λεφτά για κάμερες δεν υπάρχουν, για συναγερμούς δεν υπάρχουν, για καύσιμα δεν υπάρχουν. γεμιστήρες φουλ δώρο με κάθε τυφέκιο) και να λύσουμε και εν μέρει το πρόβλημα του λειτουργικού κόστους των μονάδων. Αφού είναι άχρηστα πια...

"Κρυφοι"¨κτλ δεν υπάρχουν...δεν ξέρω που το άκουσες αυτό.

Εμείς πάντως στην μονάδα είχαμε τον σκοπό στην πύλη, και τον ''κρυφό'' 10 μέτρα πιο πίσω.

NewsIt.gr:

Επίσης μόλις άκουσα στον ΣΚΑΙ ότι το BBC έψαξε ποιός ταίζει τους διαδηλωτές έξω απο την wall street.

Τελικά ανακάλυψαν ότι παίρνουν pizza από έναν Έλληνα, ο οποίος τους πουλάει γύρω στα 220 κομμάτια την ημέρα!

Α ρε Ελλαδάρα αθάνατη!:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.