cyberdyne Ιούνιος 12, 2014 #14921 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 Οι αρχαίοι Έλληνες αναπαριστούσαν ως συνοδούς του Δία το Κράτος και τη Βία.. Όπως έχω ξαναπεί ότι η Βια είναι αναγκαία σε συγκεκριμένες περιπτώσεις προκειμένου να επανέλθει η τάξη.Άκουσα λοιπόν το πρωι ότι τραυματίστηκε καθαρίστρια απο τα ΜΑΤ και μπαίνω να δω τι παίχτηκε.Παρατηρήσεις:α) Βλέποντας όλο το βίντεο είδα τουλάχιστον 3-4 σκηνές όπου θα δικαιολογούσα άνετα το γκλοπ στα μούτρα της Χ,Ψ κυρίας (αν είναι άνδρας, γυναίκα, πιτσιρίκα ή μεσόκοπη είναι btw αδιάφορο) ΑΛΛΑβ) Όχι η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνω πως, τι, γιατί αυτή η μπουνιά σε εκείνη τη δεδομένη τη στιγμή. Όπως φαίνεται το πλάνο εκεί, δεν υπάρχει λόγος να σηκώσει το χέρι του ο αστυνομικός.γ) Αν πάντως απο έναν κατακέφαλο η εν λόγω κυρία πήγε νοσοκομείο, τότε ο ΜΑΤατζής είναι στάνταρ ο Jackson "Jax" Briggs (απο MK:3 και πέρα με σιδερένια χέρια κτλ)Έχω παρακολουθήσει αυτά που γράφεις και μου έχεις δώσει την εντύπωση ενός ενημερωμένου, πέρα από τα συνηθισμένα, ατόμου. Επίσης έχω καταλάβει ότι είσαι συντηρικός-δεξιός, με μια δόση κυνισμού το λιγότερο. Οι απόψεις σου αν και σεβαστές, με βρίσκουν ακριβώς απέναντι σου, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις.Δηλάδη τι έπρεπε να κάνει ο ΜΑΤατζης για να εκφέρεις μια άποψη διαμαρτυρίας? Να την βαράει με το γκλοπ αλύπητα? Έπρεπε να πάει υποχρεωτικά νοσοκομείο, για να τύχει της "προσοχής" σου? Εαν ήταν η μητέρα σου έτσι θα απαντούσες?Και δεν φτάνει η "χλιαρή" απάντηση σου, έπρεπε να την "συνδεύσεις" με άφθονη σάλτσα δικαιολογίας και ανταπάντησης. Όχι φίλε μου, δεν είναι απαραίτητο να είναι ο Jack Briggs ή o Jack The Ripper, για να κάνει ζημιά μια γροθιά σε έναν άνθρωπο.... Και το μόνο που πρέπει να αναλογιστούμε όλοι, είναι πως τα χείριστα λαμόγια είναι στο απυρόβλητο, κι εμάς μας πείραξε το αυξημένο κόστος από τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ... Ας έπιαναν όλους αυτούς που πρέπει πρώτα και στο τέλος ας έδιωχναν και αυτές.Αγαπητέ συγνώμη για τις σκλήρες εκφράσεις που έγραψα, αλλά να ξέρεις ότι τις πιστεύω ακράδαντα και επιπλέον να καταλάβεις ότι το ψάρι βρωμάει πρώτα από το κεφάλι.Επίσης συγνώμη [MENTION=400]astrolabos[/MENTION], δεκτό το κράξιμο-κάρτα για τα παραπάνω...:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 12, 2014 #14922 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 Έχω παρακολουθήσει αυτά που γράφεις και μου έχεις δώσει την εντύπωση ενός ενημερωμένου, πέρα από τα συνηθισμένα, ατόμου. Επίσης έχω καταλάβει ότι είσαι συντηρικός-δεξιός, με μια δόση κυνισμού το λιγότερο. Οι απόψεις σου αν και σεβαστές, με βρίσκουν ακριβώς απέναντι σου, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις.Δηλάδη τι έπρεπε να κάνει ο ΜΑΤατζης για να εκφέρεις μια άποψη διαμαρτυρίας? Να την βαράει με το γκλοπ αλύπητα? Έπρεπε να πάει υποχρεωτικά νοσοκομείο, για να τύχει της "προσοχής" σου? Εαν ήταν η μητέρα σου έτσι θα απαντούσες?Και δεν φτάνει η "χλιαρή" απάντηση σου, έπρεπε να την "συνδεύσεις" με άφθονη σάλτσα δικαιολογίας και ανταπάντησης. Όχι φίλε μου, δεν είναι απαραίτητο να είναι ο Jack Briggs ή o Jack The Ripper, για να κάνει ζημιά μια γροθιά σε έναν άνθρωπο.... Και το μόνο που πρέπει να αναλογιστούμε όλοι, είναι πως τα χείριστα λαμόγια είναι στο απυρόβλητο, κι εμάς μας πείραξε το αυξημένο κόστος από τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ... Ας έπιαναν όλους αυτούς που πρέπει πρώτα και στο τέλος ας έδιωχναν και αυτές.Αγαπητέ συγνώμη για τις σκλήρες εκφράσεις που έγραψα, αλλά να ξέρεις ότι τις πιστεύω ακράδαντα και επιπλέον να καταλάβεις ότι το ψάρι βρωμάει πρώτα από το κεφάλι.Επίσης συγνώμη [MENTION=400]astrolabos[/MENTION], δεκτό το κράξιμο-κάρτα για τα παραπάνω...:sorry:Καταρχάς μην αγχώνεσαι, μου έχουν πει και χειρότερα.Πέρα απο όλα τα άλλα. Το β) δε λέει αυτό ακριβώς που με κατηγορείς πως δε λέω; Δεν υπάρχει λόγος να σηκώσει το χέρι του ο αστυνομικός απο ότι φαίνεται στο βίντεο, τι άλλο να πω;Να του ρίξω 2 παναγίες; Να του πω για του νιμού που τον τίναζε; Προηγούνται άλλοι!Ααααααα να μην το ξεχάσω. Σφαλιάρα είναι και όχι γροθιά (χωρίς αυτό να μειώνει στο ελάχιστο το παράπτωμα του αστυνομικού) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 12, 2014 #14923 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 [MENTION=19806]cyberdyne[/MENTION] η φάση είναι ότι μάλλον συμφωνείτε. β) Όχι η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνω πως, τι, γιατί αυτή η μπουνιά σε εκείνη τη δεδομένη τη στιγμή. Όπως φαίνεται το πλάνο εκεί, δεν υπάρχει λόγος να σηκώσει το χέρι του ο αστυνομικός. edit: με πρόλαβε ο πρόεδρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούνιος 12, 2014 #14924 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 α) Είσαι και Αρειοπαγίτης; Ποιο νομοσχέδιο είναι αντισυνταγματικό;β) Αααααα μάλιστα. Οι αριθμοί έχουν νόημα μόνο για όσο τους παίρνουμε σε face value και δε δίνουμε σημασία στο πως ο ινστρούκτορας που τους παρέθεσε έφτασε σε αυτούς. Μόλις αρχίζουμε να αμφίβαλλουμε για την εγκυρότητα τους, έεεεεεεεεελα μωρέ τώρααααααααααα 5 πάνω 600 κάτω εκεί θα τα χαλάσουμε;Προσωπικά έχω το πάχος του δέρματος που μου επιτρέπει να αγνοώ τα κατ' εξακολούθηση ειρωνικά και μονίμως ασύντακτα και πλούσια σε λάθη μηνύματα σου. Ειδικά επειδή είναι πρόσφατη η επιτυχία σου να προκαλέσεις το προσωρινό κλείσιμο του θέματος σε προσπερνώ μέχρι να αρχίσεις να μιλάς όπως αρμόζει.Για την ιστορία, εγώ έψαξα και διάβασα τη μελέτη της Mason για την αξία κάθε ζώνης συχνοτήτων και μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι δεν ξέρεις τι λες. Ούτε η Κωνσταντοπούλου. Οπότε είστε το ίδιο. Συγχαρητήρια.Η λέξη είναι "Αρεοπαγίτης". Η προστακτική είναι "περίγραψε". Και η γλώσσα Ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 12, 2014 #14925 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 Προσωπικά έχω το πάχος του δέρματος που μου επιτρέπει να αγνοώ τα κατ' εξακολούθηση ειρωνικά και μονίμως ασύντακτα και πλούσια σε λάθη μηνύματα σου. Ειδικά επειδή είναι πρόσφατη η επιτυχία σου να προκαλέσεις το προσωρινό κλείσιμο του θέματος σε προσπερνώ μέχρι να αρχίσεις να μιλάς όπως αρμόζει.Για την ιστορία, εγώ έψαξα και διάβασα τη μελέτη της Mason για την αξία κάθε ζώνης συχνοτήτων και μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι δεν ξέρεις τι λες. Ούτε η Κωνσταντοπούλου. Οπότε είστε το ίδιο. Συγχαρητήρια. Η λέξη είναι "Αρεοπαγίτης". Η προστακτική είναι "περίγραψε". Και η γλώσσα Ελληνικά. Ποιος έλεγε εδώ μέσα ότι όταν δεν έχουμε τι να πούμε το ρίχνουμε στην ορθογραφία του άλλου; Τελικά διάλεξε όμως με προσπερνάς ή μου απαντάς; Νταξ μάγκες ο acct αφου πρώτα βρήκε χρόνο να μας πει ποιες επενδυτικές στρατηγικές είναι 100% σίγουρο πως δε θα αποφέρουν χασούρα στο μέλλον, μας έκανε τη χάρη να διαβάσει και τη μελέτη της Mason (λινκ και όλα ΟΚ. Τα νούμερα είναι γκαραντί. Το λέει ο acct. Θενξ αγορίνα. Είχα ένα άγχος είναι η αλήθεια. ΥΓ: Η πλάκα είναι ότι δεν είπα αν τα νούμερα είναι σωστά ή όχι. Απλά είχα το θράσος να θέλω να τα ελέγξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Ιούνιος 12, 2014 #14926 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 No more off topic by me. Ας ανοίξει ο πρόεδρος ένα νέο θέμα να ξεκατινιαστούμε εκεί.NEWS: https://gr.news.yahoo.com/ektakto-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CF%8C-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-173907833.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 12, 2014 #14927 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 (edited) Με μια προχειρη ματια στη μελετη της Μασωνικης Αναλυσυς, εχει καποια benchmarks για την αποτιμηση των συχνοτητων παραχωρησης στις κινητες, που βλεπουν το 2016 16.000.000 συνδεσεις κινητης στην Ελλαδα (απο 12 εκατ.). Εγω ασχετος ειμαι, απλα το αναφερω.Επισης κατι αλλο. Οπως και στην περιπτωση του Αστερα, προκειται για δημοπρασια.Ή τη στησανε μεταξυ τους, είτε η ευκαιρία ηταν ανθρακας οπως και στον αστερα.http://www.yme.gr/getfile.php?id=4486 Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2014 από aggelopas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 12, 2014 #14928 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 Κλείνει η μονάδα Χαλυβουργίας Ασπροπύργου - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούνιος 12, 2014 #14929 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 (edited) Με μια προχειρη ματια στη μελετη της Μασωνικης Αναλυσυς, εχει καποια benchmarks για την αποτιμηση των συχνοτητων παραχωρησης στις κινητες, που βλεπουν το 2016 16.000.000 συνδεσεις κινητης στην Ελλαδα (απο 12 εκατ.). Εγω ασχετος ειμαι, απλα το αναφερω.Επισης κατι αλλο. Οπως και στην περιπτωση του Αστερα, προκειται για δημοπρασια.Ή τη στησανε μεταξυ τους, είτε η ευκαιρία ηταν ανθρακας οπως και στον αστερα.http://www.yme.gr/getfile.php?id=4486Κοιτάς το ενδεχόμενο να παραχωρούταν αυτό το φάσμα στην κινητή. Όμως, ακόμη και το τμήμα που παραχωρήθηκε για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, αποτιμάται σημαντικά υψηλότερα, ακόμη κι αν επιλέξεις ως χώρα αναφοράς την Πορτογαλία.Ελπίζω ότι η αναζήτηση της μελέτης δε σου ήταν τόσο δύσκολη όσο άφησαν να εννοηθεί άλλοι αξιόλογοι συνομιλητές που υποτίθεται θέλησαν να ελέγξουν τα νούμερα;---Αν δεν είμαι αρκετά σαφής, [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION], αν επιτέλους αρχίσεις να φέρεσαι στους συνομιλητές σου όπως αρμόζει σε ένα δημόσιο βήμα συζήτησης και απολογηθείς για τη συμπεριφορά σου, θα χαρώ να σου απαντήσω και για το επαίσχυντο (κατ' εμέ παράνομο) swap εμπνεύσεως Χαρδούβαλη και για το επενδυτικό πλάνο που θα όφειλαν να έχουν τα ασφαλιστικά ταμεία (και τους περιορισμούς που θα έπρεπε να επιβάλλονται στις διοικήσεις τους) και σίγουρα και πιο αναλυτικά γιατί όταν λες "5 πάνω 600 κάτω" σε κατατάσσω στο ίδιο επίπεδο με την Κωνσταντοπούλου.Μέχρι τότε, θα περιοριστώ να σου υπογραμμίζω τις πιο επουσιώδεις ελλείψεις σου. Κάτι που έχω πει δημόσια ότι αποφεύγω να κάνω από σεβασμό στους συνομιλητές μου -όσους τον έχουν κερδίσει.---Κατά τ' άλλα, ακόμη ένα διαμάντι της πολιτικής ζωής πέρασε την έξοδο του γραφείου του ανακριτή... παίρνουν σειρά οι συγγενείς του:Απολογήθηκε ο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - NEWS247Edit: Μόλις είδα ότι το είχε αναρτήσει ο [MENTION=19806]cyberdyne[/MENTION] από αλλού, αλλά μου είχε διαφύγει επειδή δεν είχε τίτλο. Συγγνώμη για τη διπλή ανάρτηση. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2014 από acct Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 12, 2014 #14930 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 Κοιτάς το ενδεχόμενο να παραχωρούταν αυτό το φάσμα στην κινητή. Όμως, ακόμη και το τμήμα που παραχωρήθηκε για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, αποτιμάται σημαντικά υψηλότερα, ακόμη κι αν επιλέξεις ως χώρα αναφοράς την Πορτογαλία.Ελπίζω ότι η αναζήτηση της μελέτης δε σου ήταν τόσο δύσκολη όσο άφησαν να εννοηθεί άλλοι αξιόλογοι συνομιλητές που υποτίθεται θέλησαν να ελέγξουν τα νούμερα;---Αν δεν είμαι αρκετά σαφής, [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION], αν επιτέλους αρχίσεις να φέρεσαι στους συνομιλητές σου όπως αρμόζει σε ένα δημόσιο βήμα συζήτησης και απολογηθείς για τη συμπεριφορά σου, θα χαρώ να σου απαντήσω και για το επαίσχυντο (κατ' εμέ παράνομο) swap εμπνεύσεως Χαρδούβαλη και για το επενδυτικό πλάνο που θα όφειλαν να έχουν τα ασφαλιστικά ταμεία (και τους περιορισμούς που θα έπρεπε να επιβάλλονται στις διοικήσεις τους) και σίγουρα και πιο αναλυτικά γιατί όταν λες "5 πάνω 600 κάτω" σε κατατάσσω στο ίδιο επίπεδο με την Κωνσταντοπούλου.Μέχρι τότε, θα περιοριστώ να σου υπογραμμίζω τις πιο επουσιώδεις ελλείψεις σου. Κάτι που έχω πει δημόσια ότι αποφεύγω να κάνω από σεβασμό στους συνομιλητές μου -όσους τον έχουν κερδίσει.---Κατά τ' άλλα, ακόμη ένα διαμάντι της πολιτικής ζωής πέρασε την έξοδο του γραφείου του ανακριτή... παίρνουν σειρά οι συγγενείς του:Απολογήθηκε ο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - NEWS247Edit: Μόλις είδα ότι το είχε αναρτήσει ο [MENTION=19806]cyberdyne[/MENTION] από αλλού, αλλά μου είχε διαφύγει επειδή δεν είχε τίτλο. Συγγνώμη για τη διπλή ανάρτηση.Χαίρομαι που παραδέχεσαι οτι υπογραμμιζεις τις πιο επουσιωδεις ελλείψεις μου. Άλλωστε μέχρι εκει φτάνεις. Για την ουσία, να το ξαναπώ, το μόνο που έκανα ήταν να ρωτησω απο που βγαίνουν τα νούμερα που παρουσιάστηκαν. Και αυτό επειδή δεν εχω καμια εμπιστοσύνη στο μέσο που τα παρέθεσε αλλά και σχεδόν σε κανένα εδω μέσα. 99 στις 100 θα πιστέψετε αυτό που σας βολεύει να πιστέψετε. Εκει παει και το 5 πάνω 600 κατω. Πόσες φορές εχω πει εγω εδω μέσα, μην με πιστεύεις, να τα δεδομένα κάτσε και δες το μόνος σου για να δεις οτι εχω δίκιο;Ο σεβασμός στη σημερινή εποχή ειναι δυσευρετος και τον μοιράζω εκει που αξίζει να τον δώσω. Ε και δω μέσα ειναι η αλήθεια δε χρειάζεται να πολυξοδευτω. Α και μια αντίφαση. Εγω ξέρω οτι οι χοντρόπετσοι δε χαμπαριαζουν απο ύβρεις, ειρωνίες και τα ρέστα και οτι δεν αφήνουν κανένα να τους ρίξει στο επίπεδο τους. Συνεχίζουν απτοητοι στο δικό τους επίπεδο. Οποτε πρέπει να ειμαι πρώτος μάγκας που εχω καταφέρει να κάνω τέτοιο παχυδερμο να χαμπαριασει απο τη συμπεριφορά μου. Αύριο πρωί πρωί θα κάτσω να διαβάσω την έρευνα. Και θα επανέλθω. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούνιος 12, 2014 #14931 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 Αυστρία: Δεν αναγνωρίζεται ως θρησκεία η λατρεία του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος - NEWS247Η Υπηρεσία Θρησκειών έκρινε ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει ως θρησκεία τη λατρεία του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος καθώς επί της ουσίας πρόκειται για ένα κίνημα που σατιρίζει τις καθιερωμένες θρησκείες Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 13, 2014 #14932 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 γ) Αν πάντως απο έναν κατακέφαλο η εν λόγω κυρία πήγε νοσοκομείο, τότε ο ΜΑΤατζής είναι στάνταρ ο Jackson "Jax" Briggs (απο MK:3 και πέρα με σιδερένια χέρια κτλ) Δεν ξέρω αν είναι ο τύπος που χτύπησε, αλλά είναι σημερινή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 13, 2014 #14933 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 Δεν ξέρω αν είναι ο τύπος που χτύπησε, αλλά είναι σημερινή. Ξέρω τι θες να πεις και σου λέω πως έχεις δίκιο. Στο ημίχρονο του αγώνα της Βραζιλίας το συζηταγα με φίλο αστυνομικό και μου λέγε για το κόκκαλο στα γάντια. Mea culpa λοιπόν σε αυτό το κομμάτι. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 13, 2014 #14934 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 (edited) Ένωση Εισαγγελέων: Η κυβέρνηση νομοθετεί υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων Βαρύτατες αιχμές κατά της κυβέρνησης αφήνει με ανακοίνωσή της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, η οποία εν πολλοίς λέει ότι το νομοθετικό της έργο, εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.Αφορμή για την σκληρή ανακοίνωση στάθηκε η κατάθεση σειράς τροπολογιών με τις οποίες δίνεται άφεση αμαρτιών σε φωτογραφικές υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 13, 2014 από ΓιαγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 13, 2014 #14935 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 Αποκλειστικό: Η Heineken αλλάζει το όνομά της σε «Πράσινη», όπως τόσα χρόνια την αποκαλούμε! - Ειδήσεις - Περίεργα - in.grτώρα σαν Ολυμπιακός οφείλω να μην την προτιμώ για ακόμα έναν λόγο... ΒΕΡΓΙΝΑ rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 13, 2014 #14936 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 Για την ουσία, να το ξαναπώ, το μόνο που έκανα ήταν να ρωτησω απο που βγαίνουν τα νούμερα που παρουσιάστηκαν. Και αυτό επειδή δεν εχω καμια εμπιστοσύνη στο μέσο που τα παρέθεσε αλλά και σχεδόν σε κανένα εδω μέσα.Ενώ όταν παρουσιάζει νούμερα το κράτος, τα έχουμε ευαγγέλιο, διότι ως γνωστόν, λάθη δεν κάνει, ούτε μαγειρέματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 13, 2014 #14937 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 Ενώ όταν παρουσιάζει νούμερα το κράτος, τα έχουμε ευαγγέλιο, διότι ως γνωστόν, λάθη δεν κάνει, ούτε μαγειρέματα...Μα ίσα ίσα αυτό που λες δεν κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη να ελέγχουμε όποιο νούμερο μας παρουσιάζεται απο τον οποιοδήποτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούνιος 13, 2014 #14938 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 (edited) ...Από το Greece sues for 7 billion euros over German submarines that have never sailed - TelegraphΕνώ καλύπτει αρκετά τίμια το θέμα, υπό αυτό το πρίσμα ερμηνεύεται η κίνηση:The ICC appeal is likely to be part of Greece’s attempts to shift the blame for its massive overspending onto other European countries.Ελπίζω απλά να μην είναι προσχηματική η διαδικασία, για να προσποιηθούμε ότι τα διεκδικούμε. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 13, 2014 από acct Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Ιούνιος 13, 2014 #14939 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 All Our Patent Are Belong To You | Blog | Tesla Motors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 13, 2014 Author #14940 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 «Έφυγε» ο δημοσιογράφος Άρης Σταθάκης — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts