Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

α) Το κράτος, όπως είχε το δικαίωμα άσκησε έφεση και αναστολή εκτέλεσης της απόφασης. Η έφεση θα εκδικαστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος την ερχόμενη εβδομάδα. (Έτσι ενημερωτικά, πρώτη μου ξαδέρφη, χήρα με 2 παιδιά είναι μια απο τις απολυμένες. Άλλο όμως το τι θέλουμε να γίνει και άλλο το ότι πρέπει να ακολουθούνται οι νόμιμες διαδικασίες. Αν και ξέρω ότι οι αριστεροί βγάζουν σπυράκια με ότι έχει να κάνει με νόμο κτλ)

β) Καταρχάς για να μη θεωρήσει κανένας ότι υπεκφεύγω. Ο άνθρωπος είναι για τον φούτσο και ο υπουργός* που τον διόρισε ακόμα περισσότερο. Απο την άλλη βλέποντας τα πρόσωπα που εμπλέκονται αναρωτιέμαι. Ποιος ήταν ο μόνος υπουργός που σαμποτάρισε** κομματικό υποψήφιο σε μεγάλο δήμο της χώρας και υπερ ποιου;

*Βέβαια θα μου πείτε ότι δεν έχω πρόβλημα να τον θάψω μιας και αύριο παίρνει τον πούλο. Αλλά μόνο και μόνο που είναι γαύρος θα έλεγα κρεμάστε τον.

** Ναι ενδεχομένως και άλλοι υπουργοί να είχαν σαν πουλεν μη κομματικούς υποψηφίους, αλλά αυτός ήταν ο μόνος που πήγε στην εκδήλωση του μη έχοντος το χρίσμα.

Για το β (σε συνδυασμό με το α)):

Δεν κατάλαβα? δεν ειναι νόμιμο ο Ανατολάκης να διοριστεί σε αυτή τη θέση? με νόμιμες διαδικασίες δεν έγινε?

στην τελική ο ελληνικός λαός έχει εκλέξει αυτή την κυβέρνηση υπουργός της οποίας ειναι αυτός που τον διόρισε!

αμφισβητείτε τη νομιμότητα και τη βούληση του ελληνικού λαού?

ΝΟΜΟΣ--->την έχετε κάνει ... λάστιχο ... (την έννοια ντε)

όποτε ψηφίζουμε (συνταγματικά ή μη ) τους νόμους που μας βολεύουν τότε με το δείκτη σηκωμένο φωνάζουμε: "τηρηση της νομιμότητας κύριοι"

όποτε τύχει να γίνει καμιά μ@λακια με κανα νόμο τότε καταφεύγουμε σε άλλους νόμους για να τρενάρουμε την εφαρμογή του νόμου...

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION]: Και εγώ ενδιαφέρομαι για τα κοινά στο χωριό μου, αλλά δεν πούλησα το νεφρό μου για να με εκλέξουν. Αμα ήταν τόοοσο αλτρουιστές ωστε να χώνουν τόσο χρήμα για το δημαρχιλίκι, ας τα δίναν απευθείας στους φτωχούς. Επένδυση κάνουν._

[MENTION=22279]acct[/MENTION] όχι ακριβώς. Οι φήμες ότι θα έφευγε υπάρχουν εδώ και κανα δίμηνο (προ υποψηφιότητας Μώραλη). Οπότε μπλέκουμε στο "το αυγό ή έκανε την κότα ή η κότα το αυγό".

[MENTION=6460]3likos[/MENTION] κάτι μου λέει ότι έχεις μπερδέψει αυτό το οποίο ισχυρίζεσαι πως έχουμε κάνει λάστιχο με τη βούρτσα αγαπητέ. Αν πας με κάποιον αντίδικο σε δίκη της οποίας η απόφαση δε σε δικαιώσει, δε θα ασκήσεις έφεση; Δε θα προσφύγεις για ασφαλιστικά μέτρα; Ασφαλως! Επομένως όλα αυτά που λες για επινοήσεις νέων νόμων υποθέτω ότι εκπορεύονται εκ της προαναφερθείσας σύγχυσης που περιέγραψα. Το ξαναλέω. Το κράτος έκανε αυτό που κάνει κάθε αντίδικος στα Ελληνικά δικαστήρια τα τελευταία 200 χρόνια. Άσκησε έφεση σε απόφαση που δεν του άρεσε. Και μιας και στις 25 ψηφίσατε και στις 26 πήρατε φόρα και μας κάνατε αέρα, το ελληνικό κράτος δε ζητάει την άδεια για το αν θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του, ούτε απο την Κουμουνδούρου, ούτε απο τον Περισσό, ούτε απο κανένα άλλο απίθανο.

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION]: Και εγώ ενδιαφέρομαι για τα κοινά στο χωριό μου, αλλά δεν πούλησα το νεφρό μου για να με εκλέξουν. Αμα ήταν τόοοσο αλτρουιστές ωστε να χώνουν τόσο χρήμα για το δημαρχιλίκι, ας τα δίναν απευθείας στους φτωχούς. Επένδυση κάνουν._

Δείξε μου τον υποψήφιο Δ.Σ. που πούλησε τα νεφρά του για να τον εκλέξουν και τα λέμε.

[MENTION=22279]acct[/MENTION] όχι ακριβώς. Οι φήμες ότι θα έφευγε υπάρχουν εδώ και κανα δίμηνο (προ υποψηφιότητας Μώραλη). Οπότε μπλέκουμε στο "το αυγό ή έκανε την κότα ή η κότα το αυγό".

[MENTION=6460]3likos[/MENTION] κάτι μου λέει ότι έχεις μπερδέψει αυτό το οποίο ισχυρίζεσαι πως έχουμε κάνει λάστιχο με τη βούρτσα αγαπητέ. Αν πας με κάποιον αντίδικο σε δίκη της οποίας η απόφαση δε σε δικαιώσει, δε θα ασκήσεις έφεση; Δε θα προσφύγεις για ασφαλιστικά μέτρα; Ασφαλως! Επομένως όλα αυτά που λες για επινοήσεις νέων νόμων υποθέτω ότι εκπορεύονται εκ της προαναφερθείσας σύγχυσης που περιέγραψα. Το ξαναλέω. Το κράτος έκανε αυτό που κάνει κάθε αντίδικος στα Ελληνικά δικαστήρια τα τελευταία 200 χρόνια. Άσκησε έφεση σε απόφαση που δεν του άρεσε. Και μιας και στις 25 ψηφίσατε και στις 26 πήρατε φόρα και μας κάνατε αέρα, το ελληνικό κράτος δε ζητάει την άδεια για το αν θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του, ούτε απο την Κουμουνδούρου, ούτε απο τον Περισσό, ούτε απο κανένα άλλο απίθανο.

*offtopic*

Καλό είναι να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τουλάχιστον... Οι μισοί νόμοι που ψηφίζονται περιέχουν επαίσχυντες τροπολογίες που φωτογραφίζουν ιδιωτικά συμφέροντα. Ακόμα και το Σύνταγμα (ναι, με κεφαλαίο Σ) έχει τα χάλια του, όπως το έχουν καταντήσει. Τη δικαιοσύνη του να διορίζουμε τον μπαλαδόρο και να απολύουμε τις καθαρίστριες μπορεί να την αντιληφθεί και ένα μικρό παιδί.

Εδώ συζητάμε για τον κατά τεκμήριο χειρότερο υπουργό παιδείας των τελευταίων χρόνων (επίτευγμα από μόνο του) και εσύ ασχολείσαι με τη σημειολογία του πότε θα πάρει τον πούλο.

Σε ζηλεύω γιατί έχω πειστεί ότι πραγματικά και επιλεκτικά δεν μπορείς να δεις τη σαπίλα του ενός τετάρτου του πολιτικού χώρου. Από την άλλη, έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μου οι καταγεγραμμένες στις κάμερες κωλοτούμπες κάτι Αδώνιδων και κάτι Κεδικογλέων -τη μια έθαβαν και την άλλη εξυμνούσαν Σαμαρά ή ΕΡΤ αντίστοιχα. Οπότε δε θα εκπλαγώ να σε δω να πλέκεις το εγκώμιο του Τσίπρα όταν γυρίσει ο τροχός. Μέχρι τώρα δείχνει να παίζει το παιχνίδι καλύτερα από τον αποπευθέντα πιτσαδόρο, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

*offtopic*

Καλό είναι να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τουλάχιστον... Οι μισοί νόμοι που ψηφίζονται περιέχουν επαίσχυντες τροπολογίες που φωτογραφίζουν ιδιωτικά συμφέροντα. Ακόμα και το Σύνταγμα (ναι, με κεφαλαίο Σ) έχει τα χάλια του, όπως το έχουν καταντήσει. Τη δικαιοσύνη του να διορίζουμε τον μπαλαδόρο και να απολύουμε τις καθαρίστριες μπορεί να την αντιληφθεί και ένα μικρό παιδί.

Εδώ συζητάμε για τον κατά τεκμήριο χειρότερο υπουργό παιδείας των τελευταίων χρόνων (επίτευγμα από μόνο του) και εσύ ασχολείσαι με τη σημειολογία του πότε θα πάρει τον πούλο.

Σε ζηλεύω γιατί έχω πειστεί ότι πραγματικά και επιλεκτικά δεν μπορείς να δεις τη σαπίλα του ενός τετάρτου του πολιτικού χώρου. Από την άλλη, έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μου οι καταγεγραμμένες στις κάμερες κωλοτούμπες κάτι Αδώνιδων και κάτι Κεδικογλέων -τη μια έθαβαν και την άλλη εξυμνούσαν Σαμαρά ή ΕΡΤ αντίστοιχα. Οπότε δε θα εκπλαγώ να σε δω να πλέκεις το εγκώμιο του Τσίπρα όταν γυρίσει ο τροχός. Μέχρι τώρα δείχνει να παίζει το παιχνίδι καλύτερα από τον αποπευθέντα πιτσαδόρο, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Ρε μπαγάσα εγώ δεν είπα ότι ήταν για κλωτσιές ανεξαρτήτως Μώραλη και ότι θα έπαιρνε τον πούλο ότι και να είχε κάνει στις δημοτικές; Ρε σεις πάτε καλά ή να βάλω τις φωνές; Συμφωνώ μαζί σας εδώ πέρα! Νόμιμος μεν ο διορισμός του Μπαρμπα Γιώργη ως μετακλητού, αλλά παρόλαυτα ξεφτίλα.

Αλλά απο κει και πέρα στο θέμα των καθαριστριών τι διάολο θέλετε; Να μην κάνει το κράτος, ότι θα έκανε ο κάθε αντίδικος σε κάθε δίκη; Η νομοθετική εξουσία αποφάσισε (και btw με νόμο που ψηφίστηκε και όχι με Πράξη ΝΠ) ότι πρέπει να απολυθούν και μέχρι η δικαστική εξουσία να τελεσιδικίσει, η εκτελεστική εξουσία έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να το παλέψει. Λέτε και κάθομαι και σας απαντάω σοβαρά για εφευρέσεις νόμων και κάθε λογής @@ καμαρωτές. Είναι η έφεση και τα ασφαλιστικά μέτρα εφεύρεση του Σαμαρά; Τα χει κάνει πλακάκια με τη δικαιοσύνη μήπως; Τότε γιατί δεν έβγαζε την απόφαση αμέσως υπερ του Δημοσίου να τελειώνουμε;

Όσον αφορά του ποιου το εγκώμιο θα πλέξω, well η πλάκα είναι ότι δε χρειάζεται να εξυμνήσω κανέναν. Ο συντελεστής συσχέτισης των δικών μου συμφερόντων με την Ελλάδα είναι αν όχι αρνητικός (μια επιστροφή στη δραχμή θα βόλευε καθότι δούλευα στην Αγγλία και άρα τα υπάρχοντα μου είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους σε GBP) τότε σίγουρα 0. Οπότε αγαπητέ τη μομφή για συμφέροντα που με ωθούν στη μια ή την άλλη πλευρά στα επιστρέφω.

Όσον αφορά την τελευταία σου πρόταση έχω 2 μόνο ερωτήσεις:

α) Πάει καλύτερα στο εσωτερικό όταν σε εκλογές που ευνοούν παραδοσιακά την αντιπολίτευση κατορθώνει να πάρει μικρότερο ποσοστό απο τις εθνικές εκλογές;

β) Απο κει και πέρα περίεργο. Είχα κοντέψει να πιστέψω ότι τα συμφέροντα Ελλάδας και των έξω είναι αντικρουόμενα. Άρα για να τα πάει καλά και μέσα και έξω, τότε σε κάποιον πρέπει να λέει ψέματα. Σωστά;

Ερώτηση:

"Το ισχνή μείωση" είναι δική σου προσθήκη; Αν όχι περιέργο διότι όταν κάνω εγώ copy paste μου πετάει αυτό:

Στο 26,5% η ανεργία στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο - Ειδήσεις - Οικονομία - in.gr

Αν ναι, πες μας σε παρακαλώ γιατί θεωρείς ισχνή τη μείωση των ανέργων απο 27,6 σε 26,5 μέσα σε ένα μήνα. Πόση θα θεωρούσες μια λογική, ρεαλιστική αλλά ταυτόχρονα και γενναία μείωση των ανέργων;

Φυσικά και όχι. Έτσι έλεγε εκείνη την ώρα το site και το τράβηξε αυτόματα το url. Λογικά το έκαναν edit αργότερα.

Φυσικά και όχι. Έτσι έλεγε εκείνη την ώρα το site και το τράβηξε αυτόματα το url. Λογικά το έκαναν edit αργότερα.

Άρα όντως συζητάγαμε τσάμπα απο κάτω. Thanks αγορίνα και συγνώμη

το βάζω εδώ γιατί μου αρέσει σαν ιδέα και το thread είναι πιο ενεργό...πλέον το computer για όλους δωρεάν (φαντάζομαι έχει διαφημίσειςπροφανώς) από εφαρμογή στο android

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.lsoft.cgo

very nice try...

Προφανώς και ήταν εκλογές-φάρσα. Αναρωτιέμαι όμως με ποια κριτήρια απορρίπτουν τον Άσαντ, ο οποίος εκλέγεται, έστω με προσχηματικές εκλογές, αλλά αναγνωρίζουν τη νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας, η οποία συστάθηκε με πολιτικό πραξικόπημα...

Τι εννοείς ακριβώς;

ο εννοω αγαπητε, οτι κοσμος, βυθισμενος στην αμαθεια, ξερει να γελαει και να κατακρινει αυτες τις εκλογες δεν κοιταει ομως τους κλεφτες που τους κυβερνανε και τους χωνουν ολοενα πιο μεσα στα σκ@τ@, μακαρι να ειχαμε ολοι εναν Ασσαντ. Δεν κοιταει, ουτε καν φανταζεται τι θα εκανε ο "ηγετης" τους αν ηταν στην θεση του Ασσαντ, δεν ξερει καν τι εχει κανει ο Ασσαντ για την Συρια καλο ή κακο...

Εντομεταξυ για τις Αλλαγες στην κυβερνηση της Ουκρανιας ουτε λογος απο τις παγκοσμοιες κλικες( ολων των ειδων ΕΕ,ΟΗΕ,κτλ)

Να καταγγείλει η Ζωή τον Ιούνιο που μπήκε αιφνιδιαστικά και στη ζούλα. Με βροχές και με τα ρέστα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.