Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Φάνηκε άλλωστε και στις εκλογές, σε ποιό επάγγελμα αρέσκεται ο Έλληνας σήμερα. Αντε και στις επόμενες εκλογές τα ψηφοδέλτια να έχουν μέγεθος τηλεφωνικού καταλόγου...

Εδώ έχεις άδικο, άλλαξε ο νόμος των εκλογών και οι συνδυασμοί ήταν αναγκασμένοι να έχουν κάποιο τρελό αριθμό υποψήφιων συμβούλων για να πάρουν μέρος στις εκλογές.

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

Εδώ έχεις άδικο, άλλαξε ο νόμος των εκλογών και οι συνδυασμοί ήταν αναγκασμένοι να έχουν κάποιο τρελό αριθμό υποψήφιων συμβούλων για να πάρουν μέρος στις εκλογές.

Αυτο δεν σημαινει οτι ο μεσος Ελληνας δεν κ@υλωσε με τη ιδεα να κλανει σε μια καρεκλα και να παιρνει λεφτα.

Ερώτηση:

"Το ισχνή μείωση" είναι δική σου προσθήκη; Αν όχι περιέργο διότι όταν κάνω εγώ copy paste μου πετάει αυτό:

Στο 26,5% η ανεργία στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο - Ειδήσεις - Οικονομία - in.gr

Αν ναι, πες μας σε παρακαλώ γιατί θεωρείς ισχνή τη μείωση των ανέργων απο 27,6 σε 26,5 μέσα σε ένα μήνα. Πόση θα θεωρούσες μια λογική, ρεαλιστική αλλά ταυτόχρονα και γενναία μείωση των ανέργων;

Η μείωση μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες (μετανάστευση, εξαφάνιση από το δίκτυο, κτλ). Αυτό που με καίει να δω δεν είναι μείωση της ανεργίας για ένα μήνα, αλλά βάσεις για συνεχή μείωση διαχρονικά.

Η μείωση μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες (μετανάστευση, εξαφάνιση από το δίκτυο, κτλ). Αυτό που με καίει να δω δεν είναι μείωση της ανεργίας για ένα μήνα, αλλά βάσεις για συνεχή μείωση διαχρονικά.

Το μέγιστο έχει καταγραφεί το Σεπτέμβριο του 13 αν θυμάμαι καλά και έκτοτε πεφτει, άλλοτε λίγο, άλλοτε πολύ.

Συμφωνώ απόλυτα ότι υπάρχουν 1000000000000 λόγοι που μπορεί να οδηγούν στη μείωση. Επίσης να μην ξεχνάμε ότι η ΕΛ.ΣΤΑΤ κάνει δειγματοληπτικό έλεγχο προκειμένου να βγάλει τα νουμερά της και ύστερα εμφανίζει το εποχικά διαρθρωμένο νούμερο. Σε όλα αυτά γάτο είμαι μαζί σου. Απλά με ξένισε το ενδεχόμενο κάποιος να έκανε το extra effort του να αλλάξει το μύνημα του link βάζοντας εκεί το δικό του συμπέρασμα. Φαντάζομαι ότι θα συμφωνείς ότι αυτό σε προκαταβάλει διαβάζοντας το αρχικό μήνυμα. Θα θεωρούσα πιο τίμιο ένα "Greek statistics again" ή "haha εδώ γελάνε" σαν σχόλιο πριν ή μετά το μύνημα, παρά την κοπτοραπτική που έγινε τώρα. (Είμαι ΝΔ και ξέρω απο μονταζιέρες για αυτό το λέω).

Απο την άλλη μπορεί το παλικάρι και να μην έκανε κάτι τέτοιο και τσάμπα να το συζητάμε (πχ μπορεί το αρχικό άρθρο να ανέβηκε με εκείνο τον τίτλο και στη συνέχεια να τον άλλαξαν).

Αυτο δεν σημαινει οτι ο μεσος Ελληνας δεν κ@υλωσε με τη ιδεα να κλανει σε μια καρεκλα και να παιρνει λεφτα.

Και εσύ έχεις άδικο, όλοι οι μισθοί έπεσαν τρομακτικά, και αυτοί των δημοτικών συμβούλων εξαφανίστηκαν τελείως. Μόνο χρήματα για μετακινήσεις (κάτω από κάποιες συνθήκες ) μπορούν να πάρουν.

Αυτοί που κρατάνε ακόμα μισθό είναι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, περιφερειάρχες, αντί περιφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι οποίοι προφανώς είναι ΠΟΛΥ λιγότεροι, και όταν μιλάμε για περιφέρειες πολύ δυσκολότερο να βγουν.

Και εσύ έχεις άδικο, όλοι οι μισθοί έπεσαν τρομακτικά, και αυτοί των δημοτικών συμβούλων εξαφανίστηκαν τελείως. Μόνο χρήματα για μετακινήσεις (κάτω από κάποιες συνθήκες ) μπορούν να πάρουν.

Αυτοί που κρατάνε ακόμα μισθό είναι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, περιφερειάρχες, αντί περιφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι οποίοι προφανώς είναι ΠΟΛΥ λιγότεροι, και όταν μιλάμε για περιφέρειες πολύ δυσκολότερο να βγουν.

Άν έμεναν μόνο στο μισθό θα ήταν ΟΚ. Πχ ξέρω για υποψήφιο δήμαρχο στη Μεσσηνία που χάλασε 150,000 για να βγει (και τελικά πήρε ένα @@). Ακόμα και αν έβγαινε θα έκανε απόσβεση απο το μισθό, ή είχε τόσο ψώνιο πια;

Μειναν μονο οι εξυπηρετησεις για τους υπολοιπους.

Με αυτή την λογική λυπάμαι αλλά δεν πάμε μπροστά.

Αμφιβάλλω ότι ένας δημοτικός σύμβουλος έχει τόσο εξουσία για να κάνει εξυπηρετήσεις. Πολλοί Δ.Σ. ίσως, αλλά εκεί πλέον ίσως είναι ασύμφορο για τον εξυπηρετουμενο.

Εν κατακλείδι, κάποιος κατεβαίνει στις εκλογές, για να βρει άλλους δημ. συμ. και περιμένει από κάποιον ματσο να του χτυπήσει την πόρτα για να κάνει λαμογιά και να πάρει ψίχουλα, ή απλά το κάνει γιατί το νιώθει σωστό.

Διαλέγετε και παίρνετε

[MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] μιλάω για τον μέσο Έλληνα που κατέβηκε για δ.σ. και δημιούργησαν το φαινόμενο ψηφοδέλτια-τραπεζομάντιλα, οι δήμαρχοι έχουν περισσότερη εξουσία, και εκεί πλέον είναι διαφορετικά.

[...]Απλά με ξένισε το ενδεχόμενο κάποιος να έκανε το extra effort του να αλλάξει το μύνημα του link βάζοντας εκεί το δικό του συμπέρασμα. Φαντάζομαι ότι θα συμφωνείς ότι αυτό σε προκαταβάλει διαβάζοντας το αρχικό μήνυμα. Θα θεωρούσα πιο τίμιο ένα "Greek statistics again" ή "haha εδώ γελάνε" σαν σχόλιο πριν ή μετά το μύνημα, παρά την κοπτοραπτική που έγινε τώρα. (Είμαι ΝΔ και ξέρω απο μονταζιέρες για αυτό το λέω)[...].

Hedging? :)

Απόφαση Δικαστηρίου? Δεν μας νοιάζει, είμαστε το κράτος και κάνουμε ότι θέλουμε.

Ένταση στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ αστυνομίας και καθαριστριών | Ελλάδα - NewsIt.gr

Ο σωστός άνθρωπος στην σωστή θέση..

http://tvxs.gr/news/ellada/o-anatolakis-sto-ypoyrgeio-paideias-anthropos-ton-grammaton-kai-ton-texnon

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=L_BJtkHublk]OΛΑ 12 - Βουλευτής Ανατολάκης - YouTube[/ame]

Απόφαση Δικαστηρίου? Δεν μας νοιάζει, είμαστε το κράτος και κάνουμε ότι θέλουμε.

Ένταση στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ αστυνομίας και καθαριστριών | Ελλάδα - NewsIt.gr

Ο σωστός άνθρωπος στην σωστή θέση..

Ο Ανατολάκης στο Yπ. Παιδείας: Άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

α) Το κράτος, όπως είχε το δικαίωμα άσκησε έφεση και αναστολή εκτέλεσης της απόφασης. Η έφεση θα εκδικαστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος την ερχόμενη εβδομάδα. (Έτσι ενημερωτικά, πρώτη μου ξαδέρφη, χήρα με 2 παιδιά είναι μια απο τις απολυμένες. Άλλο όμως το τι θέλουμε να γίνει και άλλο το ότι πρέπει να ακολουθούνται οι νόμιμες διαδικασίες. Αν και ξέρω ότι οι αριστεροί βγάζουν σπυράκια με ότι έχει να κάνει με νόμο κτλ)

β) Καταρχάς για να μη θεωρήσει κανένας ότι υπεκφεύγω. Ο άνθρωπος είναι για τον φούτσο και ο υπουργός* που τον διόρισε ακόμα περισσότερο. Απο την άλλη βλέποντας τα πρόσωπα που εμπλέκονται αναρωτιέμαι. Ποιος ήταν ο μόνος υπουργός που σαμποτάρισε** κομματικό υποψήφιο σε μεγάλο δήμο της χώρας και υπερ ποιου;

*Βέβαια θα μου πείτε ότι δεν έχω πρόβλημα να τον θάψω μιας και αύριο παίρνει τον πούλο. Αλλά μόνο και μόνο που είναι γαύρος θα έλεγα κρεμάστε τον.

** Ναι ενδεχομένως και άλλοι υπουργοί να είχαν σαν πουλεν μη κομματικούς υποψηφίους, αλλά αυτός ήταν ο μόνος που πήγε στην εκδήλωση του μη έχοντος το χρίσμα.

Συμπέρασμα; Μπορείς να ισοπεδώσεις την εθνική παιδεία και δεν τρέχει κάστανο, αλλά έτσι και πας σε εκδήλωση άλλου υποψηφίου, τη γ*%$#! :p Α, και ο πούλος πάει από βδομάδα, από ό,τι ακούγεται.

Ενημέρωση της Βουλής από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Οι συνθήκες στις φυλακές αγγίζουν την αθλιότητα, εκρηκτικό το μείγμα θα οδηγήσει σε Μαύρο Οκτώβρη - NEWS247

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.