Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
Από ποιον άλλον θα μπορούσε να υποστηριχθεί δηλαδή αν όχι από τους επιζώντες;

Αντικειμενικά δεδομένα (πχ στίγματα ραντάρ - που επιβεβαιώνουν την αντίθετη εκδοχή) ή εξωτερικό παρατηρητή που να μην έχει πρόδηλο συμφέρον να ψευδομαρτυρήσει.

Ειρήσθω εν παρόδω, αυτή η μαρτυρία φτάνει σε μας 2ο και 3ο χέρι μέσω ΜΚΟ που επίσης έχουν συμφέρον να μεγαλοποιούν τα πραγματικά περιστατικά και μερικές φορές αδιανόητα ύποπτες πηγές χρηματοδότησης.

Τέλος πάντων, κούρασα. Με τα λίγα δεδομένα που έχουμε, ο καθένας αναλαμβάνει το βάρος της γνώμης του -και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου.

Από ποιον άλλον θα μπορούσε να υποστηριχθεί δηλαδή αν όχι από τους επιζώντες;

Έλα σουτ, οι δικοί μας κάνουν χειρότερα.

Δεν ήταν αποκλειόμενο γεγονός. Ours are included με τα 1000.

Καλές είναι οι αμφιβολίες, αρκεί να κοιτάμε όλες τις μεριές.

[MENTION=23]DJD[/MENTION]

Σορρυ αλλά αυτό κουμπώνει εξαίσια με αυτό που έλεγα προχτές για γιαλαντζι αντικειμενικούς! Ποιες όλες τις μεριές ρε Κώστα; Δουλεύομαστε μεταξύ μας; Εσύ έχεις ήδη συλλάβει δικάσει καταδικάσει και εκτελέσει τους λιμενικούς. Αν τυχόν δεν προκύψουν ευθύνες για τους λιμενικούς και για τη χώρα γενικότερα απο τις έρευνες θα βγεις και θα μιλήσεις για μαγείρεμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κι αυτό θα σου φανεί περίεργο δηλαδή μιας και δεν υπάρχει ιστορικό σαπίλας στην χώρα! Άλλο ένα μεμονωμένο περιστατικό θα ναι κι αυτό, μαζί με όλα τα άλλα. Έχει αποδοθεί πολλές φορές σωστά η δικαιοσύνη για να γίνει και τώρα. Οι γιαλαντζί αντικειμενικοί είναι αυτοί που έχουν να κερδίσουν κάτι από μια διαφωνία. Εγώ δεν έχω ούτε πολιτική ατζέντα, ούτε προμοτάρω κανένα κόμμα. Αλλά φαν του Πρετεντέρη δε γίνομαι :)

Τελικά δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε άσχετους/άεργους/απαίδευτους σε θέσεις κλειδιά...

Με δίπλωμα αγρονόμου ο Ολλανδός Ντάισελμπλουμ –ο υπασπιστάκος του Σόιμπλε στην Ευρώπη- το παίζει ξαφνικά και οικονομική αυθεντία.

Επικαιρότητα « www.nasostsaganelis.gr

Κι αυτό θα σου φανεί περίεργο δηλαδή μιας και δεν υπάρχει ιστορικό σαπίλας στην χώρα! Άλλο ένα μεμονωμένο περιστατικό θα ναι κι αυτό, μαζί με όλα τα άλλα. Έχει αποδοθεί πολλές φορές σωστά η δικαιοσύνη για να γίνει και τώρα. Οι γιαλαντζί αντικειμενικοί είναι αυτοί που έχουν να κερδίσουν κάτι από μια διαφωνία. Εγώ δεν έχω ούτε πολιτική ατζέντα, ούτε προμοτάρω κανένα κόμμα. Αλλά φαν του Πρετεντέρη δε γίνομαι :)

Καταρχάς σε ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις όταν είπα ότι για σένα το τι έγινε είναι δεδομένο και τίποτα δε θα αλλάξει την άποψη σου. Αυτό μου φαίνεται δογματικό και όπως είπε και μια ψυχή πριν 2-3 μέρες ο δογματισμός είναι ίδιον της εκκλησίας, των ταλιμπάν και των κομματόσκυλων. Για θρήσκο δε σε έχω, για μουσουλμάνος δε μου κάνεις, οπότε welcome to the club αγορίνα μου.

Οι γιαλαντζί αντικειμενικοί πολλές φορές μπορούν απλά να κοροιδεύουν τον ευατό τους και να αρέσκονται στο να ζωγραφίζουν την αυτοαγιογραφία τους ξέρεις Κώστα.

Για παράδειγμα δε μπορώ να πιστέψω μιας και σε έχω για έξυπνο άνθρωπο το ότι σου κάθεται καλά "μας εμβόλισαν μεσοπέλαγα, ρίξαμε απλωτές και φτάσαμε Τουρκία". Ρε συ ήμαρτον τον Ιαν Θορπ στο πιο μαυριδερό μετέφεραν;

Το κράτος είναι λομπουρδε σε πολλά επίπεδα, δε μπορούμε να διαφυλάξουμε τα σύνορα μας επαρκώς και συ αναρωτιέσαι γιατί πεθαίνουν άνθρωποι που πάνε να περάσουν όπως όπως το Αιγαίο. Έχουμε αστυνομικούς που το σκέφτονται χίλιες φορές να χρησιμοποιήσουν το όπλο τους ακόμα και όταν δέχονται πυρά εξαιτίας των ηλίθιων νόμων που έχουμε και συ φαντασιώνεσαι το Wolf Larsen πάνω σε πλοίο του λιμενικού να βάζει δόλωμα για καρχαρίες μετανάστες.

In other news....

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να με εντυπωσιάζει με το ρεαλιστικό πρόγραμμα που προτείνει:

Αυτοί που σήμερα δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν φόρους, μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν τα πάντα για να πληρώσουν! Τελικά οι κακοπληρωτές του δημοσίου όντως δεν έχουν φράγκα και άρα ουκ αν λάβοις παρα του μη έχοντος ή πολύ απλά δεν τους εμπνέει ο Στουρνάρας και μόλις δουν τη δροσερή παρουσία του Μηλιού μπροστά τους θα βγει το μπαγιόκο;

http://www.parapolitiki.com/2014/01/tha-kanoun-ta-panta-gia-na-plirosoun-tous-forous-epi-syriza-aytoi-pou-tora-dyskoleyontai.html

Και μιας έχουμε πιάσει τη κουβέντα για τα ακομμάτιστα μέλη του φόρουμ. Απλός ακομμάτιστος μιλάει με την ιδιότητα του φοιτητή (εδώ βάζουμε τελεία. Ουτε εκπρόσωπος φοιτητικής ούτε τίποτα).

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bNhVLIu0syg]Φοιτητές στον ΣΚΑΙ[/ame]

Όλα ωραία έτσι; Δυο φοιτητές μιλάνε με αυτή ακριβώς την ιδιότητα. Ένας εκφράζει αριστερή άποψη, ο άλλος δεξιά άποψη καλή ώρα όπως εδώ....

Όλα αυτά πριν 2 μήνες.

fastforward σήμερα

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF.jpg

PS. Σε καμία περίπτωση δεν τρέφω την ψευδαίσθηση ότι το τυπάκι στα δεξιά δεν είναι ΔΑΠιτης.

Δεν είχα αμφιβολία ότι για τούτο το βδέλυγμα κάτι θα προέκυπτε, αλλά τα σχόλια είναι ένα κι ένα:

Έπρεπε να είχες πάρει το οικογενειακό πακέτο βουλευτικής ασυλίας ρε Γεράσιμε.

να γιατί έλεγε ο Γιακουμάτος ότι θα αθώωνε τον Λιάπη λόγω βλακείας, ...έφτιαχνε δεδικασμένο

Σωστός ο κύριος Μάκης, η οικογένεια (αδελφός) να γλιτώνει και η ξένη (σύζυγος) στο αυτόφωρο! Ιππότης και τζέντλεμαν ο κύριος! ΕΥΓΕ!

:p

O Bob Ross είναι γνωστό ότι είναι μέλος της ΑΡ.ΕΝ. Τώρα αν τον παρουσιάσανε ως ακομμάτιστο δε φταίει κανείς άλλος πέρα από το σκαϊ. Μη μου πείτε ότι αυτός θα έπρεπε να το πει, εδώ δεν κατάλαβε ότι είπαν ότι σπουδάζει στο εμπ :hehe:

O Bob Ross είναι γνωστό ότι είναι μέλος της ΑΡ.ΕΝ. Τώρα αν τον παρουσιάσανε ως ακομμάτιστο δε φταίει κανείς άλλος πέρα από το σκαϊ. Μη μου πείτε ότι αυτός θα έπρεπε να το πει, εδώ δεν κατάλαβε ότι είπαν ότι σπουδάζει στο εμπ :hehe:

Wtf is ΑΡ.ΕΝ.?

Δλδ περίμενε το άλλο το νάκι του ζητάει τη γνώμη του σαν φοιτητή και αυτός απλά ξεχνάει να αναφέρει ακριβώς τι εκπροσωπεί;

Αριστερή Ενότητα. για περισσότερα google it :p

για το άλλο δεν ξέρω τι να σου πω. δεν ασχολούμαι με το τι λέει, απλώς περιμένω πότε θα αρχίσει την εκπομπή ζωγραφικής

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.