kuza Ιανουάριος 26, 2014 #13241 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 και μολις εγινε νεος σεισμος 4,9, δεν θα κοιμηθει κανεις στην κεφαλονια σημερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 26, 2014 #13242 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 1) Συγγνώμη, δεν είμαι παντογνώστης , τον Ισίδωρο που λες δεν τον ήξερα.2) Αν ξαναέχει μπεί και έχει σχολιαστεί και πάλι συγγνώμη.3) Επί της ουσίας ;Ποιας ουσίας; Η επινόηση μετά Χριστόν προφητών για να θεωρούμε όλα τα δεινά μας προκαθορισμένα είναι χείριστη υπηρεσία. Για τη σημερινή κατάντια μας δεν ευθύνεται η μοίρα ή κάποια παγκόσμια συνωμοσία, αλλά η ανικανότητα και η ραδιουργία των κυβερνώντων σε συνδυασμό με τη συνενοχή μας - άλλων περισσότερο, άλλων λιγότερο.Δε σε μέμφομαι επειδή δεν το έχεις ξαναδεί ενώ κυκλοφορεί από το 2007, αυτό το καταγράφω στα θετικά. Όμως φαντάζομαι θα σου χτύπησε 1-2 καμπανάκια. Όπως και οι μυθοπλασίες του Γέροντα Παστίτσιου, αν μια "πραγματική" ιστορία μοιάζει εξωπραγματική, συνήθως είναι ακριβώς αυτό.Απλά παραθέτω τα 3 πρώτα αποτελέσματα για την αναζήτηση "Ισίδωρος Πόσδαγλης":Ισίδωρος Πόσδαγλης, η ανύπαρκτη μεγαλοφυΐα « Οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία (Hoax?)Ο μυστηριώδης οικονομολόγος Ισίδωρος Πόσδαγλης και το άφαντο «προφητικό» βιβλίο του | Πάρε-Δώσε (Hoax!)ΕΛΛΑΣ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ: Αποκαλυπτικό! Ο Χάρτης του Ισίδωρου Πόσδαγλη που μίλησε για όλα από το 1952 (Lais! "ΕΛΛΑΣ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ" (sic)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 26, 2014 #13243 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Ο τύπος που ανέβασε τη δήθεν φωτό απο ναυαγό που κλαίει κρατώντας τη φωτό απο τα δυο νεκρά παιδάκια του θέλει κρέμασμα απο τα @@. Θέλω απλά να πιστεύω οτι ειναι ένα attention whore και το έκανε τα hits και όλα τα βλακοblogs τα αναπαρηγαγαν και δεν κρύβεται τπτ άλλο απο κάτω. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 27, 2014 #13244 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 ΜπανανίαΜε πάρτι στον Κορυδαλλό γιόρτασαν οι Πυρήνες την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 27, 2014 #13245 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Ο τύπος που ανέβασε τη δήθεν φωτό απο ναυαγό που κλαίει κρατώντας τη φωτό απο τα δυο νεκρά παιδάκια του θέλει κρέμασμα απο τα @@. Θέλω απλά να πιστεύω οτι ειναι ένα attention whore και το έκανε τα hits και όλα τα βλακοblogs τα αναπαρηγαγαν και δεν κρύβεται τπτ άλλο απο κάτω. Sent from my iPhone using Tapatalk Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα η υπόθεση . Ο μόνος τρόπος για να μην ξεσηκωνόταν οι θολοκουλτούρες των ΜΚΟ θα ήταν να πήγαινε εξαρχής το λιμενικό στο Αφγανιστάν και να έφερνε αυτό παράνομα τους λαθρο-μετανάστες στην χώρα... μετά όμως θα τους κατηγορούσαν οι ίδιοι για trafficking . Tα υπόλοιπα λίγο πολύ είναι ίδια σε κάθε υπόθεση ''ναυαγών'' φουκαριάρηδες που έχουν πληρώσει κάτι 1000δες $ το κεφάλι σε διακινητές και καλά συμβουλεμένοι να τουμπάρουν το ερείπιο σε περιπτωση σύλληψης για να μετατραπεί το θέμα απο ποινικό σε διάσωση . Απλά εμείς σαν μπανανία το πηγαμε ενα επίπεδο παραπέρα το θέμα . Συλλαλητήρια και συνεντεύξεις έξω απο την βουλή . Και λίγο ρεζίλεμα στο παγκόσμιο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 27, 2014 #13246 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα η υπόθεση . Ο μόνος τρόπος για να μην ξεσηκωνόταν οι θολοκουλτούρες των ΜΚΟ θα ήταν να πήγαινε εξαρχής το λιμενικό στο Αφγανιστάν και να έφερνε αυτό παράνομα τους λαθρο-μετανάστες στην χώρα... μετά όμως θα τους κατηγορούσαν οι ίδιοι για trafficking . Tα υπόλοιπα λίγο πολύ είναι ίδια σε κάθε υπόθεση ''ναυαγών'' φουκαριάρηδες που έχουν πληρώσει κάτι 1000δες $ το κεφάλι σε διακινητές και καλά συμβουλεμένοι να τουμπάρουν το ερείπιο σε περιπτωση σύλληψης για να μετατραπεί το θέμα απο ποινικό σε διάσωση . Απλά εμείς σαν μπανανία το πηγαμε ενα επίπεδο παραπέρα το θέμα . Συλλαλητήρια και συνεντεύξεις έξω απο την βουλή . Και λίγο ρεζίλεμα στο παγκόσμιο . Αυτό είναι και το βασικό μου ερώτημα. Γιατί να μην μπορούμε να πάμε στην Συρία πχ και να φέρουμε ένα ολόκληρο χωριό, ανθρώπων που δεν έχουν δεκάρα, να ζήσουν στην πατρίδα μας και να ήμαστε αναγκασμένοι να μαζέψουμε αυτούς που πλήρωσαν τους Τούρκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 27, 2014 #13247 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 αυτο δεν το ξερω πιστευω ομως πως έχει να κανει με γραφειοκρατεία - οργάνωση και το κατα ποσο ευκολα θα μπορούσαν να αποροφηθουν εδω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 27, 2014 #13248 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Αυτό είναι και το βασικό μου ερώτημα. Γιατί να μην μπορούμε να πάμε στην Συρία πχ και να φέρουμε ένα ολόκληρο χωριό, ανθρώπων που δεν έχουν δεκάρα, να ζήσουν στην πατρίδα μας και να ήμαστε αναγκασμένοι να μαζέψουμε αυτούς που πλήρωσαν τους Τούρκους.[troll]Εδώ τα 3/4 του thelab (όταν δεν ξεπακετάρουν την καινούργια τους κάρτα γραφικών) διαμαρτύρονται ότι δε μπορούν να ζήσουν πλέον στην Ελλάδα και συ θες να χαντακώσουμε και άλλους;[/troll]Σοβαρά τώρα ρε Γιάγκο μου λες ότι η λύση στη λαθρομετανάστευση είναι να τους φέρνουμε εμείς οι ίδιοι εδώ για να πέσουν οι μεταφορείς τους στην ανεργία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 27, 2014 #13249 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 [troll]Εδώ τα 3/4 του thelab (όταν δεν ξεπακετάρουν την καινούργια τους κάρτα γραφικών) διαμαρτύρονται ότι δε μπορούν να ζήσουν πλέον στην Ελλάδα και συ θες να χαντακώσουμε και άλλους;[/troll]Σοβαρά τώρα ρε Γιάγκο μου λες ότι η λύση στη λαθρομετανάστευση είναι να τους φέρνουμε εμείς οι ίδιοι εδώ για να πέσουν οι μεταφορείς τους στην ανεργία;Λέω να αποφασίσουμε με σοβαρότητα πόσους αντέχει η Ελλάδα να απορροφήσει.Να διώξουμε τους παράνομους και να φέρουμε αυτούς που είναι στον πάτο του βαρελιού. Όχι αυτόν που μπαίνει παράνομα επενδύοντας το χρήμα που έχει για να βελτιώσει την ζωή του αλλά αυτόν που δεν θα ζει την επόμενη βδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 27, 2014 #13250 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Ε ας τους πνιγουμε στο Αιγαίο μη χαλάμε και πετρέλαιο, οι γεμάτες οι βάρκες καίνε περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Ιανουάριος 27, 2014 #13251 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Το έχει πει άλλωστε και ο Πλεύρης. http://youtu.be/bWjlST0QmOA http://info-war.gr/2014/01/%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BD%CE%AF%CE%BE%CE%B1%CE%BC%CE%B5/ Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 27, 2014 #13252 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Εμπρός στα χνάρια του Πρετεντέρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 27, 2014 #13253 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 όντως το είπε αυτό το πράγμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 27, 2014 #13254 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Jg4LvaHT50Y]Πρετεντέρης (και Tσίμας) για Φαρμακονήσι: "εγώ δεν δέχομαι την ευθύνη αν αυτοί θαλασσοπνίγονται " - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 27, 2014 #13255 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Μέριλαντ: Εξακριβώθηκε η ταυτότητα του ενόπλουΟι μεταλλαγμένοι σπόροι πειράζουν τον εγκέφαλο τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 27, 2014 #13256 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Και για να ελαφρύνουμε το κλίμα λίγο.. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ffy_aB-zIrE]Doves Released by Pope Francis Brutally Attacked Immediately by Crows, Seagulls | Birds - YouTube[/ame] Where is your god now? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 27, 2014 Author #13257 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Ποια μηχανάκια και μοτοσυκλέτες περνάνε ΚΤΕΟ το 2014 - Dikaiologitika Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιανουάριος 27, 2014 #13258 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Ε ας τους πνιγουμε στο Αιγαίο μη χαλάμε και πετρέλαιο, οι γεμάτες οι βάρκες καίνε περισσότερο.Παρατηρώ μια επιλεκτική απόδοση συλλογικής ευθύνης, ή είναι η ιδέα μου ?? όχι, γιατι το ''μαζί τα φάγαμε'' ήταν φασιστικό...εντιτ: [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION]: καλό ακούγεται... τον τρόπο (της απέλασης ντε) δεν αφηγήθηκες όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 27, 2014 #13259 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION]Νομίζω οτι η απάντηση στο ερώτημα σου ειναι πλέον κανένας. Ειδικά όπως ειναι τώρα η ελληνική οικονομία με την οικοδομή πεθαμένη δε νομίζω να μπορεί να απασχολήσει κανένας. [MENTION=23]DJD[/MENTION]Επειδή έτυχε να επιλέξω το mega για την ενημέρωση μου εκείνη την ημέρα ? άκουσα όλη τη συζήτηση. Το θέμα ήταν οτι δεν την παίρνει την Ελλάδα να εκτίθεται στο εξωτερικό αφήνοντας ανθρώπους να πνίγονται. Και αυτό που είπε ο Πρετεντέρης ήταν οτι δεν ευθύνεται η Ελλάδα αν κάποιοι ρισκάρουν τη ζωή τους και πεθαίνουν. Να υπόθεσω οτι το Νεπάλ εκτίθεται επειδή ορειβάτες πεθαίνουν όταν προσπαθούν να ανέβουν στο Έβερεστ έτσι; Αν η Ελλάδα ειχε τα μέσα να μπορεί να διασώσει όποιον ναυαγεί στο Αιγαίου κάτι μου λέει οτι θα μπορούσε να αποτρέψει και όσους προσπαθούν να περάσουν!Κανένα σχόλιο για τους ανθρωπιστες αριστερούς που σοκαρίστηκαν απο τη δήλωση του Πρετεντέρη και του ευχήθηκαν να πεθάνει. Μια ερώτηση μόνο. Το τυπακι που έφτιαξε τη φωτό ειχε ποντάρει και τη φωτό με αυτόν που έκλαιγε για τα παιδάκια του που πέθαναν;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 27, 2014 #13260 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Διεθνής Αμνηστία, «άνθρωποι που περιέγραψαν στην Ύπατη Αρμοστεία την επιστροφή τους στην Τουρκία, δήλωσαν στην οργάνωση ότι τα φουσκωτά τους σκάφη εμβολίστηκαν, τρυπήθηκαν με μαχαίρι ή κόντεψαν να ανατραπούν, όταν ρυμουλκήθηκαν ή κυκλώθηκαν από σκάφη του λιμενικού. Δήλωσαν ότι καταστράφηκαν οι μηχανές των σκαφών τους και αφαιρέθηκαν τα κουπιά τους, και εν συνεχεία εγκαταλείφθηκαν στη μέση της θάλασσας». Πηγή: LiFOΤο κύμα φταίει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.