Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Ποιός βουλευτής έχει κάνει αυτή τη δήλωση πριν από ενάμιση χρόνο;

Βρείτε το και θα έχετε μία βραδιά πάθους μαζί του...

«Επειδή όμως, όντως, χωρίς την προίκα του κόμματος δεν μπορείς να μπεις στη Βουλή, θεωρώ απαράδεκτο να μπαίνεις στη Βουλή, και για οποιοδήποτε λόγο, συνειδησιακό για παράδειγμα, να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με το κόμμα σου και να ανεξαρτητοποιείσαι και να παίρνεις και την έδρα σου μαζί. Θεωρώ απαράδεκτο να μη δίνεις την έδρα σου πίσω στο κόμμα, σε μια τέτοια περίπτωση, όπως έκαναν τα μέλη της ΔΗΜΑΡ, και άλλοι. Και το θεωρώ απαράδεκτο, διότι χωρίς το κόμμα, δεν θα έμπαινες στη Βουλή.

Και εγώ είμαι έτοιμος να παραιτηθώ ανά πάσα στιγμή, το έχω άλλωστε αποδείξει στη ζωή μου, δεν κωλώνω, είμαι και ευεπίφορος στις παραιτήσεις, από παραίτηση σε παραίτηση πάω, δηλαδή δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θελήσω να παραιτηθώ, αλλά θα παραδώσω και την έδρα μου, σε αυτούς οι οποίοι με τίμησαν με το να με βάλουνε στο ψηφοδέλτιό τους. Κι αυτό θα το κάνω εάν έρθω σε ρήξη με τη συνείδησή μου.»

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

«Επειδή όμως, όντως, χωρίς την προίκα του κόμματος δεν μπορείς να μπεις στη Βουλή, θεωρώ απαράδεκτο να μπαίνεις στη Βουλή, και για οποιοδήποτε λόγο, συνειδησιακό για παράδειγμα, να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με το κόμμα σου και να ανεξαρτητοποιείσαι και να παίρνεις και την έδρα σου μαζί. Θεωρώ απαράδεκτο να μη δίνεις την έδρα σου πίσω στο κόμμα, σε μια τέτοια περίπτωση, όπως έκαναν τα μέλη της ΔΗΜΑΡ, και άλλοι. Και το θεωρώ απαράδεκτο, διότι χωρίς το κόμμα, δεν θα έμπαινες στη Βουλή.

Και εγώ είμαι έτοιμος να παραιτηθώ ανά πάσα στιγμή, το έχω άλλωστε αποδείξει στη ζωή μου, δεν κωλώνω, είμαι και ευεπίφορος στις παραιτήσεις, από παραίτηση σε παραίτηση πάω, δηλαδή δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θελήσω να παραιτηθώ, αλλά θα παραδώσω και την έδρα μου, σε αυτούς οι οποίοι με τίμησαν με το να με βάλουνε στο ψηφοδέλτιό τους. Κι αυτό θα το κάνω εάν έρθω σε ρήξη με τη συνείδησή μου.»

Προφανώς, σε ρήξη με τη συνείδησή του, δεν ήρθε ο ίδιος, αλλά η τσέπη του. Και φαίνεται ποιος νίκησε.

Απόφαση κόλαφος για Βαξέβανη για υπόθεση Βατοπαιδίου

Με 10 χιλιάρικα, και τον σωστό ''μπαμπά'' μπορείς να λές ότι γουστάρεις και να λοιδωρείς κατά το δοκούν, αρκεί να γίνονται νούμερα στις πωλήσεις.

Ζήτω η έντιμη (χαχα !) δημοσιογραφία.

Απόφαση κόλαφος για Βαξέβανη για υπόθεση Βατοπαιδίου

Με 10 χιλιάρικα, και τον σωστό ''μπαμπά'' μπορείς να λές ότι γουστάρεις και να λοιδωρείς κατά το δοκούν, αρκεί να γίνονται νούμερα στις πωλήσεις.

Ζήτω η έντιμη (χαχα !) δημοσιογραφία.

Κι εγώ μαζί σου...

Ας παραθέσουμε και κάποια αποσπάσματα από το άρθρο:

Το δικαστήριο δέχθηκε ότι ο Βαξεβάνης με ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματά του προσέβαλε το όνομα, την ηθική υπόσταση και τον μοναστικό χαρακτήρα της Ιεράς Μονής αλλά και συμβόλων της χριστιανικής πίστης, όπως την Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου, αμφισβήτησε δε και περιφρόνησε το πρόσωπο του Γέροντος Εφραίμ, την ηθική και θρησκευτική του συνείδηση και υπόληψη ως μοναχού και ιερωμένου.
Η απόφαση αυτή προστίθεται στο πλήθος εκείνων των αποφάσεων, αστικών και ποινικών δικαστηρίων, που έχουν εκδοθεί τα τελευταία δύο, και οι οποίες με ευθυκρισία, νηφαλιότητα και μετριοπάθεια αποκαλύπτουν την πραγματικότητα, η οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από την εικόνα που είχε σκοπίμως καλλιεργηθεί από διάφορα Μ.Μ.Ε., ιδίως δε από το κανάλι στο οποίο εργαζόταν τότε ο Κ. Βαξεβάνης.
Ζήτω η ανεξάρτητη δημοσιογραφία :D

^^ Ναι... και κάποιοι καχύποπτοι, ίσως ερμηνεύσουν όλο αυτό το σκηνικό, ως προβοκάτσια απο τον ''μπαμπά'' ο οποίος με πιόνι τον δημοσιογράφο και τα άρθρα του, χτύπαγε την τότε κυβέρνηση.

Και για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, Καθόλου δεν είμαι φαν της εκκλησίας. Ούτε αυτής, ούτε καμίας άλλης. Αμα ο δημοσιογράφος είχε βάσιμα στοιχεία για κάτι, ορθώτατα τα παρουσίαζε. Αλλά ως εκεί. Οι παραπάνω σάλτσες, και οι τεχνικές ''ρίχνω άδεια για να βγάλω γεμάτα'' με αηδιάζουν. Πολύ περισσότερο όταν είμαι 1000% σίγουρος πως ο εν λόγω ''ανεξάρτητος'' σε καμμία περίπτωση δεν διαθέτει τα κοχόνια για να παίξει τέτοια μπινιά, σε κάνενα εκπρόσωπο άλλης θρησκείας / εκκλησίας.

Επίσης ποιο κόμμα αποθέωνε βουλευτές που ανεξαρτητοποιούνταν/διαγράφονταν χωρίς να παραδίδουν την έδρα τους; Ε;

sorry για το Offtopic αλλά με τέτοια εικόνα προφίλ έλεγα εδώ και πόση ώρα, μα καλα, αυτός ο σεισμικ ασχολείται και με πολιτικά; πάει, το φαγε το κεφάλι του στο λάμπη! :hehe::hehe::hehe:

Memory of the Camps: Όταν ο Χίτσκοκ «συνάντησε» τον Χίτλερ

Στην κυκλοφορία θα δοθεί η ολοκληρωμένη έκδοση του ντοκιμαντέρ που ετοίμαζε ο Αλφρεντ Χίτσκοκ για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της ναζιστικής Γερμανίας.

Την κυκλοφορία της ταινίας είχαν μπλοκάρει οι Αμερικανικές και Βρετανικές συμμαχικές δυνάμεις που ήθελαν να μετατρέψουν τη Γερμανία σε προπύργιο απέναντι στη Σοβιετική Ένωση.

Υπενθυμίζεται ότι η αμερικανική διοίκηση στη Γερμανία έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να απελευθερωθούν όσο το δυνατόν συντομότερα από τη φυλακή ορισμένοι από τους επιχειρηματίες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην άνοδο του ναζισμού όπως ο Κρουπ.

Πέντε από τα έξη στο σύνολο μέρη της ταινίας δόθηκαν στο Βρετανικό Πολεμικό Μουσείο και το θέμα ξεχάστηκε σιωπηλά. Το 1980 όμως το υλικό ανακαλύφθηκε σε ένα σκουριασμένο κουτί από έναν Αμερικανό ερευνητή.

Δείτε τα τμήματα του ντοκιμαντέρ που προσπάθησαν να αποκρύψουν Αμερικανοί και Βρετανοί για τις ναζιστικές θηριωδίες

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pdUq993AsQc]Memory of the Camps - YouTube[/ame]

Σύζυγος Σάββα Ξηρού: Μετάνιωσε για τις ζωές που αφαίρεσε - NEWS247

Να σε κάψω Γιάννη - να σε αλείψω λάδι....

Αργά πολύ για μετάνοιες.

Εντάξει θα ήταν όμως προκλητικό να έλεγε πως δε μετανιώνει. Τώρα αν το εννοεί μόνον εκείνος το ξέρει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.