3likos Δεκέμβριος 27, 2013 #12961 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Τις ''άγιες'' τούτες μέρες ....http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%AC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CE%B1 Αλοίμονο σε αυτόν, που απο την ανάγκη του στιγματίζεται ένθεν και ένθεν, απο φιλεύσπλαχνα τομάρια. ωραίο και αντικειμενικό site για να ενημερώνεται κανεις :...: το έβαλα στους σελιδοδείκτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 27, 2013 #12962 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 ωραίο και αντικειμενικό site για να ενημερώνεται κανειςΤο "αντικειμενικό" και το "αξιόπιστο" είναι διαφορετικές έννοιες πάντως.Στην προκειμένη περίπτωση με ενδιαφέρει η αξιοπιστία. Τα γεγονότα θα τα κρίνω μόνος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Δεκέμβριος 27, 2013 #12963 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Το "αντικειμενικό" και το "αξιόπιστο" είναι διαφορετικές έννοιες πάντως.Στην προκειμένη περίπτωση με ενδιαφέρει η αξιοπιστία. Τα γεγονότα θα τα κρίνω μόνος μου.όχι ακριβώς διαφορετικές , συνδέονται.Συμφωνω ότι πρέπει να μας ενδιαφέρει η αξιοπιστία αλλα η εμφανης υποκειμενικότητα του παραπανω site με κάνει να αμφιβάλλω για την αληθή παρουσίαση της είδησης. Κατα πάσα πιθανότητα η είδηση υπάρχει.αυτή είναι η ικανή συνθήκη για την αξιοπιστία. Η αληθής όμως παρουσίασή της ειναι και η αναγκαία συνθήκη για να θεωρηθει αξιόπιστο. αν λοιπόν δεν ειναι αντικειμενική η παρουσίαση της είδησης τότε δεν μπορεί να θεωρηθει αξιόπιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Δεκέμβριος 27, 2013 #12964 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 ωραίο και αντικειμενικό site για να ενημερώνεται κανεις :...:το έβαλα στους σελιδοδείκτες Τι να γίνει ? έψαξα και στο ριζοσπάστη, αλλά δεν βρήκα κάτι. Να υποθέσω οτι αφού δεν το λέει ο ρίζος, δεν συνέβη τίποτα ?? Η είδηση είναι το γεγονός. Απο εκεί και πέρα η κριτική βαρύνει αυτόν που φέρει την υπογραφή του, και έχει αξία μόνο σε αυτούς που δυσκολεύονται να κρίνουν απο μόνοι τους. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει το γεγονός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 27, 2013 Author #12965 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 4Chan tricks Mac owners with ‘secret Bitcoin mining feature’ | canada.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 27, 2013 #12966 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 4Chan tricks Mac owners with ‘secret Bitcoin mining feature’ | canada.comΕίναι κανόνας ότι γράφετε στο 4chan δεν το κάνουμε στο pc μας :baby: για αυτό υπάρχουν και τα τεχνολογικά φόρουμ trollaroun άγρια .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Δεκέμβριος 28, 2013 #12967 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Τι να γίνει ? έψαξα και στο ριζοσπάστη, αλλά δεν βρήκα κάτι. Να υποθέσω οτι αφού δεν το λέει ο ρίζος, δεν συνέβη τίποτα ?? Η είδηση είναι το γεγονός. Απο εκεί και πέρα η κριτική βαρύνει αυτόν που φέρει την υπογραφή του, και έχει αξία μόνο σε αυτούς που δυσκολεύονται να κρίνουν απο μόνοι τους. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει το γεγονός. έχει πολύ πλάκα πόσο τσιτώνεται μερικοί, και αμέσως απαντάτε με στυλ μπουμπουκου... πάντως ριζοσπάστη άντε να έχω διαβασει μια δυο φορές στη ζωή μου. εξήγησα και παραπανω, δε διαφωνώ ότι η είδηση είναι το γεγονός. ούτε ισχυρίζομαι ότι δε συνέβη το παραπάνω περιστατικο (μπορεί να συνέβει μπορεί και όχι). απλά έκανα μια παρατήρηση σχετικά με την αξιοπιστία του παραπάνω site, που με κάνει να αμφιβάλλω για την αληθή παρουσίαση της είδησης (που μπορεί όντως να υπάρχει) Μπορείς να ενημερώνεσαι από όποιο blog θέλεις, απλά όταν διαλέγεις site που βρήθει υποκειμενικότητας να δέχεσαι ότι υπάρχουν κάποιοι που αμφιβάλλουν. τέλος και το site της ΧΑ έχει ειδήσεις. με τη λογική σου όλες οι ειδήσεις ισχύουν απλά το πρόβλημα ειναι ο σχολιασμός τους. κάνεις λάθος λοιπόν, να μαθεις ότι υπάρχουν αληθής και ψευδείς ειδήσεις. εδώ όλα τα έγκυρα γνωστά site που δημοσίευσαν την είδηση (ελλην ελληνολάτρης κλπ) μιλάμε για κολλοσούς της δημοσιογραφίας όχι αστεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 28, 2013 #12968 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 (edited) Τι καινούργιο μας λες δηλαδή τώρα; Αντί για τα site που ποστάρεις, καλό θα είναι, για να ενημερώσεις και μας τους ταπεινούς, να μας πεις ποιοι είναι οι πλέον αμερόληπτοι, αντικειμενενικοί και πέρα πάσης υποψίας δημοσιογραφικοί ιστότοποι. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 28, 2013 από Snips Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 29, 2013 #12969 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Αποχαιρετούμε τις συντάξεις που ξέραμε: Εισφορές στον ΟΑΕΕ κάθε μήνα, τέλος σε ΕΚΑΣ και εφάπαξ - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 29, 2013 #12970 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Αποχαιρετούμε τις συντάξεις που ξέραμε: Εισφορές στον ΟΑΕΕ κάθε μήνα, τέλος σε ΕΚΑΣ και εφάπαξ - NEWS247Μετάφραση: "Μας πιάσανε αδέλφια και δε θα πάρουμε 3.000 € σύνταξη το μήνα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 29, 2013 #12971 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Μετάφραση: "Μας πιάσανε αδέλφια και δε θα πάρουμε 3.000 € σύνταξη το μήνα"Στη δουλειά μου κρατάνε κάθε μήνα 50€+ για επικουρική θέλω δεν θέλω. Να τα κλείσουν τα μπουρδ3λα για επικουρικά και να μην μου κρατάνε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 29, 2013 #12972 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Στον ΟΑΕΕ που είμαι εγώ, το 2008 μας είχαν ρωτήσει αν θέλουμε να έχουμε επικουρική ασφάλιση με επιβάρυνση 50 € το μήνα αλλά έδινε και την επιλογή άρνησης την οποία και επέλεξα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 29, 2013 #12973 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Έπεσα πάνω σε μια "είδηση" 15 ημερών που δεν την είδα να αναπαράγεται σχεδόν πουθενά...Robert Levinson, American Missing In Iran, Was Working For CIAA Disappearing Spy, and a Scandal at the C.I.A.Και βγαίνουν και το AP και οι NYT και λένε ότι το ήξεραν από το 2007, αλλά δεν το δημοσίευαν. Στο μεταξύ, η οικεγένειά του έχει λάβει $2.5 εκ. ως αποζημίωση και μάλλον δεν ελπίζει πια σε τίποτα, αφού έδωσε τη συγκατάθεσή της για τη δημοσίευση της πληροφορίας.An Associated Press investigation reveals that Levinson was working for the CIA. In an extraordinary breach of the most basic CIA rules, a team of analysts — with no authority to run spy operations — paid Levinson to gather intelligence from some of the world's darkest corners. He vanished while investigating the Iranian government for the U.S.Robert A. Levinson was an overweight bear of a man who once worked as an F.B.I. agent and desperately wanted to recapture the life of international intrigue he relished as an expert on Russian organized crime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 29, 2013 Author #12974 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Στον ΟΑΕΕ που είμαι εγώ, το 2008 μας είχαν ρωτήσει αν θέλουμε να έχουμε επικουρική ασφάλιση με επιβάρυνση 50 € το μήνα αλλά έδινε και την επιλογή άρνησης την οποία και επέλεξα. Πότε έγινε αυτό; Έστειλαν χαρτί; Εγώ που ήμουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 29, 2013 #12975 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 σε κανένα ρειβπάρτιεςςς με την Εμμανουέλα μήπως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 29, 2013 #12976 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Πότε έγινε αυτό; Έστειλαν χαρτί; Εγώ που ήμουν; Είχα πάει για να δηλώσω γιατρούς και μου το είπαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Δεκέμβριος 29, 2013 #12977 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Εγκεφαλική αιμορραγία ο Σουμάχερ - Formula 1 - SPORT 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 29, 2013 Author #12978 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Άσχημα τα τελευταία νέα για τον Σούμι... επιδεινώθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 30, 2013 #12979 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Τέσσερα χρόνια με αναστολή στον Μ.Λιάπη για τις πλαστές πινακίδες - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 30, 2013 #12980 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 τη μούρη κρέας. Τουλάχιστον ο εισαγγελέας τα είπε όμορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts