Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Ο άρχοντας του…«έξυπνου» δαχτυλιδιού

Και να μην πουλήσει ως δακτυλίδι από τον ίδιο, ίσως να πουλήσει ως ιδέα/πατέντα σε κάποιον μεγάλο και να το προωθήσει αυτός.

Smart σκουλαρίκια υποθέτω θα είναι το επόμενο;

Συνιστάται στους πολίτες να περιορίσουν κατά το δυνατό την άσκοπη χρήση τζακιών. Με τον τρόπο αυτό συνεισφέρουν στην προστασία της υγείας όλων

Συνιστάται στους κυβερνήτες της χώρας να περιορίσουν κατά το δυνατό την οικονομική καταστροφή του κράτους. Με τον τρόπο αυτό συνεισφέρουν στην προστασία της υγείας όλων

Συνίσταται σε όλους τους πωρωμένους με ένα κόμμα να βγάλουν τα πολωτικά γυαλιά που φοράνε και να αρχίσουν να βλέπουν το δάσος και όχι το δέντρο. Με αυτό το τρόπο συνεισφέρουν στην προστασία της υγείας της κοινωνίας μας.

Λάσπη, ατεκμηρίωτες απόψεις που εκ των πραγμάτων δεν στέκουν και λοιπές ασυναρτησίες.. Ποιο γραφικός πεθαίνεις, τι θέλω και ασχολούμαι?

Δεν θυμάμαι αν το είδα εδώ ή κάπου αλλού, οπότε το βάζω εδώ, αν έχει ξαναμπεί, συγνώμη.

Yahoo! News

Εσύ υποστηρίζεις ΣΥΡΙΖΑ για "αλλαγή"!!!! (τι μου θυμίζει), εγώ είμαι ο γραφικός;

Έκαψαν το σπίτι του Κ. Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους. Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός - NEWS247

Συνδέονται τα δύο περιστατικά; Μήπως είχε πάει το παιδί επίσκεψη και του έπεσε η καύτρα; Τόση παραλία έχει καταπατήσει ο chino, δε μπορούσαν να πάνε έξω...

Γατάκια, εμπρηστικός μηχανισμός, ε;

Μήπως ήταν από το μαγκάλι ;;

Ρε μπας και του κόψανε το ρεύμα του φουκαρά ;; Κρίμα, μα δεν ήξερε ότι μπορείς να κάνεις αίτηση στη ΔΕΗ να μην σου κόψουν το ρεύμα αν δεν έχεις αποδεδειγμένα τη δυνατότητα να το πληρώσεις ;

Αυτή η ρημάδα η αξιοπρέπεια μάλλον :spell:

Έγινε επεξεργασία από Franky_stein

Συνίσταται σε όλους τους πωρωμένους με ένα κόμμα να βγάλουν τα πολωτικά γυαλιά που φοράνε και να αρχίσουν να βλέπουν το δάσος και όχι το δέντρο. Με αυτό το τρόπο συνεισφέρουν στην προστασία της υγείας της κοινωνίας μας.

Εμ, πες τους το, εμένα δεν με ακούν!

Εσύ υποστηρίζεις ΣΥΡΙΖΑ για "αλλαγή"!!!! (τι μου θυμίζει), εγώ είμαι ο γραφικός;

Εγώ υποστηρίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί:

1. Δεν έχει κυβερνήσει,
  2. λέει κάτι διαφορετικό από την πολιτική που ασκείται τα τελευταία χρόνια
  3. και συμφωνώ μαζί του ιδεολογικά.

Δεν μπορεί να σου θυμίζει κάτι η κατάσταση, γιατί δεν έχει ξαναυπάρξει παρόμοια κατάσταση (βλέπε σημείο 1).

Υπάρχει αβεβαιότητα στο αποτέλεσμα σίγουρα (πάλι βλέπε σημείο 1) αλλά θεωρώ ότι δεν έχω κάτι άλλο να χάσω.

Εσύ από την άλλη δεν υποστηρίζεις τίποτα και λες διάφορα για όλους, ΑΚΡΙΒΩΣ σαν τον γραφικό τύπο στο καφενείο, που ψηφίζει πράσινο ή μπλέ τα τελευταία 50 χρόνια χωρίς κανένα λογικό επιχείρημα υπέρ του πράσινου ή του μπλε που ψηφίζει, παρά μόνο πολλές ασυναρτησίες κατά αυτών που δεν ψηφίζει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.-

Sorry αλλά

ρε [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] και με συγχωρείς πολύ που σε κάνω mention, αλλά αρκεί να αλλάξεις την ημερομηνία σε 1980 και το "ΣΥΡΙΖΑ" σε "ΠΑΣΟΚ" χωρίς να αλλάξεις ΟΥΤΕ ΤΟΝΟ από το υπόλοιπο κείμενο σου. Ειλικρινά ούτε τόνο. Ο [MENTION=1143]Snips[/MENTION] βάζω στοίχημα ότι έχει ξεραθεί στο γέλιο διότι μεγαλύτερη επιβεβαίωση στην παρένθεσή του, το "(τι μου θυμίζει)", δεν θα μπορούσες να του γράψεις.

Ζητούν από τους πολίτες να περιορίσουν τη χρήση τζακιών το Σαββατοκύριακο

Η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντεύτηκα αρκετά αν η συγκεκριμένη είδηση είναι για εδώ ή για το νήμα με τα ανέκδοτα...

Πάντως μόλις το διάβασα στη γυναίκα μου η απάντηση της ήταν:

"Και τι είναι τα τζάκια; Νταλίκες για να τις απαγορέψουν το Σαββατοκύριακο? :hehe:

Για κοίτα ρε, κομμένο και το σέξ το Σαβατόβραδο μπροστά στο τζάκι , πάνω στο δέρμα της τίγρης :nono:

Τρία ευρώ το μήνα για τη ΝΕΡΙΤ από 1η Ιανουαρίου - NEWS247

Οταν πλερώναμε 50 ευρά το χρόνο είχαμε 3 τηλεοπτικά κανάλια, γύρευε πόσα ραδιόφωνα, όξω οι ορχήστρες το περιοδικό και το ιντερνετ. Και τώρα πάλι ζητάνε, αλλά ''μόνο'' 36 ευρά για μια τηλεόραση ??

Πάει. Είναι σίγουροι πως έχουν να κάνουν με γίδια...

Αυτοί οι ιδιώτες θα πληρώσουν τελοσπάντων, ή θα μας κοτσάρουν στη ΔΕΗ κανα τέλος και για αυτούς ??

"Το Turmeric (κουρκουμάς) και το τζίντζερ, για παράδειγμα, έχει βρεθεί ότι έχει καταπληκτικές αντικαρκινικές ουσίες που είναι σχεδόν δωρεάν σε σύγκριση με τα ακριβά και επικίνδυνα φάρμακα κατά του ουσίες και βασικό, χωρίς παρενέργειες! Παρ 'όλα αυτά, οι μεγαλοφαρμακευτικές έχουν καταφέρει να αγνοήσουν αυτά τα μπαχαρικά όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην πραγματικότητα, έχουν ακόμη επινοήσει χιλιάδες μελέτες που να καταδεικνύουν με δόλο την υποτιθέμενη αξία των φαρμακευτικών προϊόντων που προωθούνται από τις μεγάλες φαρμακευτικές."

Ποιος ξέρει τι μπορεί να υπάρχει που να θεραπεύει πολλές ασθένειες και οι φαρμακοβιομηχανίες να το "αγνοούν"

Ποιος ξέρει τι μπορεί να υπάρχει που να θεραπεύει πολλές ασθένειες και οι φαρμακοβιομηχανίες να το "αγνοούν"

Για την ακρίβεια είμαι 100% πεπεισμένος ότι όχι μόνο ισχύει αυτό, αλλά σε μεγάλο ποσοστό τα εμβόλια μας βάζουν δηλητήρια στο σώμα για να έχουμε ανάγκη τα φάρμακα μετά όπως επίσης σε κάποιους ζωτικούς δείκτες, πχ χοληστερίνη, έχει κατεβάσει τα όρια σε τέτοια επίπεδα που κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δε μπορεί να τα φτάσει κι έτσι σε ωθούν στο να πάρεις φάρμακα "για το καλό σου βρε κουτό".

Παράνομο και το μαρούλι που θα φυτέψεις σε γλάστρα

Φωνές από Βορρά και Νότο προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν συναδέλφους τους στην Ευρωβουλή να καταψηφιστεί διακομματικά η νομοθετική πρόταση που υποχρεώνει τους αγρότες της Ε.Ε. να μην αναπαράγουν τους σπόρους αλλά να τους αγοράζουν μόνο από πολυεθνικές.

Η εμπορική αξία της παγκόσμιας αγοράς σπόρων εκτιμάται σε περίπου 45 δισ. δολ.

Φραγμό στη μονοπώληση του ελέγχου της παραγωγής και εμπορίας των τροφίμων προσπαθούν να βάλουν ευρωβουλευτές από διαφορετικές πολιτικές ομάδες συμπαρατασσόμενοι απέναντι στην πρόταση κανονισμού που έχει καταθέσει η επιτροπή Υγείας της Ε.Ε. Βάσει της πρότασης, επιβάλλονται γραφειοκρατικά εμπόδια στους γεωργο-κτηνοτρόφους, αν δεν προσφεύγουν στις βιομηχανίες σπόρων.

Η αιτιολογία που προβάλλει η επιτροπή μέσω της γενικής γραμματείας της που έχει την αρμοδιότητα ελέγχου των φυτών είναι ότι απλοποιεί τη νομοθεσία και τις 12 σχετικές οδηγίες που συμπεριλαμβάνει στον προταθέντα κανονισμό!

Μόνο λίγες εταιρείες-κολοσσοί που δεν ξεπερνούν τη μία ντουζίνα (Syngenta-Dupont, Monsanto, Basf) ελέγχουν τα 2/3 της παγκόσμιας αγοράς.

Στο παιχνίδι συμμετέχει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου: Από τις αρχές του 2000 προώθησε συνθήκες και νομικές συμφωνίες όπως εκείνη για τα ζητήματα εμπορίου για τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας που αφορά περισσότερα από 140 κράτη και επιτρέπει το πατεντάρισμα γονιδίων, φυτών, ζώων, βακτηρίων, ιών κ.λπ.

Αθώοι κρίθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου | newmoney.gr

και στην άλλη μεριά για να γελάσουμε, http://www.huffingtonpost.com/2013/12/15/johnny-orris-dies-howard-stern_n_4449380.html κάντε like όσοι νομίζετε ότι τον "έφαγε" η γυναίκα του

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.